Aile & Toplum Nasılsınızz ne yapıyorsunuz? ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Selam agalar ssjssj bugün sebepsiz çok mutluyum lan Güncellemeler+1 yıl Aga karnım acıyor lan sebepsiz yere yaşlanıyoruz giderek Nasılsınızz ne yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Diğerkâm1i Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Merhaba,Ben de sebepsiz mutluyum çok şükür, böyle de tuhaf oluyor😂 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl aynen ya shshshs Yorumla
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=y_P5EwlHsng🤔🚬🥃 1 2 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl İçelim seninle Yorumla BŞKNTLİ +1 yıl 🚬😶 Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/A7yQXZ-ukGMBu şarkıyı görünce aklıma gelen şarkı.😂 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl :D Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İftara kadar uyudum şimdi dizi izliyorum :) İyi diyelim iyi olsun. Mutluluğun daim olsun. 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Yiaa teşekkürlerr♥ senindee Yorumla
dontspeakx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ne güzel mutlusun işte niye sorguluyorsun 😅 yemek yedim masayı topladım ve oturuyorum 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl sorgularım bazen sjsjsj Yorumla dontspeakx +1 yıl 🤷🏻♀️😅😅 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl ♥♥ :D Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl he vallaha kral yaşlanıyoziftar yaptık mevzuya gittik böyle 1 7 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl sjsjsjs manyak ya Yorumla Keko_01 +1 yıl evet reis tam üzerine bastın dsfdfsdf Yorumla ToprakBey_ +1 yıl sjsjshshshs Yorumla Keko_01 +1 yıl random reiz kdmkjdmd Yorumla ToprakBey_ +1 yıl asdjasdjbakd Yorumla Keko_01 +1 yıl random yetti sanırım Yorumla ToprakBey_ +1 yıl bencede. d Yorumla
KaRaAsLaNnN_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İyiyim knkam kafam karışık balkona çıktım gökyüzünü seyrediyorum sen nasılsın napıyosun 1 7 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Aynı bende kankam :D iş güç dinlenme yatma kalkma falan filan Yorumla KaRaAsLaNnN_ +1 yıl Napcan ya dinlen en güzel Vala 😊 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl :D sende dinlen oğlum yorma kendini Yorumla KaRaAsLaNnN_ +1 yıl Kafam yorgun benim ya dlskssk Yorumla ToprakBey_ +1 yıl sjsssjjs Yorumla KaRaAsLaNnN_ +1 yıl 😃 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl :D Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aaa bu şarkı cokzelll. Ayrıca iyiyim sağ ol, iftarı bekliyorum sabırsızlıkla 😀 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl evett bende çok seviyorum bu şarkıyı. d rica ederimm hep iyi ll Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Hepimiz hep iyi olalım 😀 teşekkürlerrr Yorumla ToprakBey_ +1 yıl aminnn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hola,Yaprak çamlıca❤ kadının sesinin ayrı bir büyüsü var gibi.Iyi diyelim iyi olsun. 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hola , bencede öylee Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Düne göre daha iyiyim. Gün geçtikçe daha da iyi olurum umarım.. 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Eh işte idare eder can sıkıntısından film izliyorum 1 0 Yorumla
loveecoffee Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kalp atisi aklima geldi bu şarkıyla guzel diziydj xhxhxbxbxb 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl evet güzel diziydi hshshsh Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Allah dahada mutlu etsin 2 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Aminn Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yine yangınlar yine ben lan 2 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Anladık yine sen lan
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Hiç mutlu değilim keşke gebersem 2 5 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Saçmalama la tövbe de Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yok knki ya valla Yorumla ToprakBey_ +1 yıl oğlum manyak mısın la sen :D Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yooo Yorumla ToprakBey_ +1 yıl skskssjjs Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ehh işte biraz şöyle biraz öyle biraz da böyleyim 2 7 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hmm iyi ol iyi Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl iyiyim iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yorumla ToprakBey_ +1 yıl İyiii oolll Yorumla LimonÇiçekleriPorti +1 yıl sen ikilersennnnn daha da iyi olurummmmmmm :D Yorumla ToprakBey_ +1 yıl ikilersen derkeenn Yorumla ToprakBey_ +1 yıl ha tamam. d Yorumla ToprakBey_ +1 yıl kafam karıştı bi an shssjsj Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çooooookkkkk iyiyim havada takla falan atıyorum 2 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl sshsshsh Yorumla
Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Knkamla siyaset yapıyordum. 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hımm Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Uyumamak için direniyorum 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl +1 Yorumla
_utarix_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi gibiyiz müzik dinliyoruz 1 2 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl hmm iyi ol iyi Yorumla _utarix_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl İyiyim, iftarı bekliyorum. Seni sormalı 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=40AQBO2JVWoBu şarkıyı dinliyorum sjsjsj iyiyim ya normal öyle Yorumla
MrsSofia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Şarkı çok güzel yav, aklıma Kalp atışı geldi 1 2 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl bende seviyorum şarkıyı evet shjshshs güzel diziydi yaa Yorumla MrsSofia +1 yıl Aynen🥲 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Sebepsizce yorgunum yatıyorum🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl HımHIm Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Evin içinde oynuyorum mükemmelim 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Mükemmel ol o zaman xd Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru paylaştım şimdi sen 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl aynı bende takılıyorreee geliyorum hemen soruna :D Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yorgunum😕 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hımm Yorumla
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Canım sıkkın 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Noldu kuzucum biri mi birşey yaptı? Yorumla President-of-Ks +1 yıl Yok aşko genel sıkıntı bende şimdi oje sürdüm birazcık keyfim yerine geldi Yorumla ToprakBey_ +1 yıl hee tamam bebeğimsu korkuttun sjsjsj Oh oh keyifin güzel olsun hep Yorumla
justN61 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Ders veriyorum Şu an 1 4 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hmm Yorumla justN61 +1 yıl Sen nasılsın napiyon Yorumla ToprakBey_ +1 yıl aynı bende şarkı dinliyorumm Yorumla justN61 +1 yıl Iyi Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iyim sen😊 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl İyimm Yorumla
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Koltukta oturuyorum. 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hmm Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Şükür iyim 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl İyi ol iyi :D Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sende iyi ol Yorumla ToprakBey_ +1 yıl :) Yorumla
Siyahınkraliçesit Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kararı bekliyorum 1 3 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Ne kararını? Yorumla Siyahınkraliçesit +1 yıl Ayy klavye değişmiş iftarı bekliyorum olacaktı Yorumla ToprakBey_ +1 yıl ha tamam jsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Ben de sebepsiz mutluyum çok şükür, böyle de tuhaf oluyor😂
aynen ya shshshs
🤔🚬🥃
İçelim seninle
🚬😶
Bu şarkıyı görünce aklıma gelen şarkı.😂
:D
İftara kadar uyudum şimdi dizi izliyorum :) İyi diyelim iyi olsun. Mutluluğun daim olsun.
Yiaa teşekkürlerr♥ senindee
Ne güzel mutlusun işte niye sorguluyorsun 😅 yemek yedim masayı topladım ve oturuyorum
sorgularım bazen sjsjsj
🤷🏻♀️😅😅
♥♥ :D
he vallaha kral yaşlanıyoz
iftar yaptık mevzuya gittik böyle
sjsjsjs manyak ya
evet reis tam üzerine bastın dsfdfsdf
sjsjshshshs
random reiz kdmkjdmd
asdjasdjbakd
random yetti sanırım
bencede. d
İyiyim knkam kafam karışık balkona çıktım gökyüzünü seyrediyorum sen nasılsın napıyosun
Aynı bende kankam :D iş güç dinlenme yatma kalkma falan filan
Napcan ya dinlen en güzel Vala 😊
:D sende dinlen oğlum yorma kendini
Kafam yorgun benim ya dlskssk
sjsssjjs
😃
:D
Aaa bu şarkı cokzelll. Ayrıca iyiyim sağ ol, iftarı bekliyorum sabırsızlıkla 😀
evett bende çok seviyorum bu şarkıyı. d rica ederimm hep iyi ll
Hepimiz hep iyi olalım 😀 teşekkürlerrr
aminnn
Hola,
Yaprak çamlıca❤ kadının sesinin ayrı bir büyüsü var gibi.
Iyi diyelim iyi olsun.
Hola , bencede öylee
Düne göre daha iyiyim. Gün geçtikçe daha da iyi olurum umarım..
Eh işte idare eder can sıkıntısından film izliyorum
Kalp atisi aklima geldi bu şarkıyla guzel diziydj xhxhxbxbxb
evet güzel diziydi hshshsh
Allah dahada mutlu etsin
Aminn
Yine yangınlar yine ben lan
Anladık yine sen lan
Hiç mutlu değilim keşke gebersem
Saçmalama la tövbe de
Yok knki ya valla
oğlum manyak mısın la sen :D
Yooo