Aile & Toplum Size takıntılı birileri var mı? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl bir takıntıdır anlamadim ki. Artik korkunç boyutta olduğunu düşünüyorum. Deli misin nesin tedavi ollll💖dp Size takıntılı birileri var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kexkdeekkw Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yok öyle biri varsa bence onun kişilik bozukluğu filan var 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Zaman zaman oluyor öyle tipler kökünden kazımak lazım... 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Takıntılar kötü ya insanın başını belaya sokar dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birisi de bana takıntı yaptı burada t harfiyle başlıyor o olmasın 0 0 Yorumla
Laralarca Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok çok şükür olamaz da. Engelle direk 0 1 Yorumla THATMAN +1 yıl Engellemekle bitse keske Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Var biri yakında dövmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle takıntılı biri olmuştu. Senin ki sitede mi 0 6 Yorumla THATMAN +1 yıl Evet Yorumla Coolumsu +1 yıl Takma cevap bile verme kendiliğinden gider Yorumla THATMAN +1 yıl 3 sene gidiyor. Ne zaman gidecek 😂 Yorumla Coolumsu +1 yıl O zaman evlen ne diyim, şöyle sevenim olmadı 😇 Yorumla THATMAN +1 yıl Allahm ağzından yel alsın niye öyle diyorsunnn Yorumla Coolumsu +1 yıl Şaka yapıyorum :) Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yine mi o mal 0 5 Yorumla THATMAN +1 yıl Evet ya. Degilim diyor ama odur Yorumla biradetmehmet +1 yıl Polislik oldu o artık biliyon mu Yorumla THATMAN +1 yıl Polis delo diyip salar bunu Yorumla biradetmehmet +1 yıl O zaman biz kahveden arkadaşlarla bi görüşelim Yorumla THATMAN +1 yıl 😂😂😂 valla. iyi olur Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet, var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yok öyle biri varsa bence onun kişilik bozukluğu filan var
Zaman zaman oluyor öyle tipler kökünden kazımak lazım...
Takıntılar kötü ya insanın başını belaya sokar dikkat etmek lazım
Kim burdamı? burdaysa isminin baş harfini yaz belki tanırız😀
Birisi de bana takıntı yaptı burada t harfiyle başlıyor o olmasın
Yok çok şükür olamaz da. Engelle direk
Engellemekle bitse keske
bazen oluyo onuda engelliyom zaten.
Evet var bir ruh hastası.
Var biri yakında dövmeyi düşünüyorum
Hmm yani takıntı boyutunda yok
Öyle takıntılı biri olmuştu. Senin ki sitede mi
Evet
Takma cevap bile verme kendiliğinden gider