Ankara şehir hastanesi civarında ise başlayacağım, rahat gidebileceğim 1500 TL civarında ev bakıyorum da.
Şehiri bilmiyorum, bilen varsa öneri de bulunsun lütfen
Şehiri bilmiyorum, bilen varsa öneri de bulunsun lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
100. yıl'da illaki bulursun. Genel olarak öğrencilerin kaldığı bir yer olabilir ama. Başkaları Batıkent Çayyolu filan demiş. Batıkent şehrin bir ucu neredeyse, Çayyolu ise aşırı pahalı yani sanırım millet internete Ankara semtler diye yazmış random yardım etmek istemişler. Başka soracağın bir şey varsa sorabilirsin.
100 yılda bütçeme uygun sahibinde bulamadım.
Olanlar var da aşırı eski, yalıtım olmayan binalar.
Balgat , Etismesgut bakmaya başladım.
Ne sehirmis arkadaş araba ile 15dk lik yol, otobüsler 1.15 e çıkıyor
Buraya yazmadan önce bakmıştım aslında 1500 civarına vardı, emin misin?
Evet öyledir gerçekten de :/ Arabam olduğu için gerçekten çok şükrediyorum. Balgat çok gürültülüdür, her yerde kebapçı var (1-2 tane çok güzel yer söyleyebilirim bu arada :D )
Etimestgut için pek bir bilgim yok açıkçası daha önce gittiğimi bile sanmıyorum. Ben 100. yılda ısrarcıyım biraz daha bakmanı öneririm. Bak, Ankara 'ya gelip keşfettikten sonra "Yaaaaa burası çok yakınmış evime göre" dediğini görür gibiyim :)
O civara yakın ev yok zaten mecbur vasıta kullanacaksın, aktarma yapman gerekecek vs. Çayyolu ya da 100 Yılda 1+1 bulunabilir belki
İlla vasıta kullanacağım da, 30-40 dk yi geçmesin istiyorum.
Sahibinden vs bakıyorum. Araba ile 20 dk otobüs ile 1.10dk ya çıkıyor.
Minibüs güzergahlarına nerden bakabilirim
Minibüs güzergahları yazmaz bir yerde ama onlar otobüsten daha sıkıntılı senin işini görmez yani Kızılay Sıhhiyeden gelir
Ümitköy de tutabilirsin metro ile şehir hastanesine gidebilirsin 2 durak
Bahçeli tarafı olabilir ya da Eryaman da metroya yakın bi yer
Ümitköyden tutabilirsin ama 1500den fazla olabilir kiralar
Orası bilkent taraflarında, Ankara 'nın en pahalı yerlerinden biri. 2.5-3 binden aşağı yakınlarda ev bulamazsın.
İlla vasıta kullanacağım da, 30-40 dk yi geçmesin istiyorum.
Sahibinden vs bakıyorum. Araba ile 20 dk otobüs ile 1.10dk ya çıkıyor.
Minibüs güzergahlarına nerden bakabilirim.
Batikent taraflarından minibüs var mı? Biliyor musunuz?
batıkentten 2 aktarma yaparsın, çok uzak kalır. balgat taraflarından baksana, oralar biraz daha ucuz.
oralar en pahali yerler be bahceli emek taraflari
1500 çok değil mi kira için
Cepanin ordan tut