Kız arkadaşımla gelecek sene haziran temmuz aylarında evlenme kararı aldık. Yaşadığımız ülke LGBT evlilikleri desteklediği için nikahı burada yapacağız.Düğünü ise hem o gelmeyi çok merak ettiği için bende ilk defa olacağı için Türkiye'de yapmak istiyoruz. Sonuçta düğün bir eğlence etkinliği yani yasa dışı bir şey yapmıyoruz, bir kokteyl yapacağız bu da bizim düğünümüz olacak. Düğünden sonra 1 ay kadarda Türkiye'de balayı yapmayı düşünüyoruz.
Sizce Türkiye böyle bir şey için hazır mı? Veya çevrenin tepkisi ne yönde olur?
(Eklemem gerek var mı bilmiyorum ama gene de yazayım, kız arkadaşım yabancı bense Türkiye doğumluyum, ikimizin de ailesi durumu biliyor ve destekliyorlar.)
Öncelikle çoook şekersiniz.. Aileniz biliyorsa bence başka sorun yok. Ama şöyle diyeyim, en azından şu 'yobaz' kesimin az olduğu bir yerde yaparsanız sizin için daha iyi olur. Birilerinin gelip tadınızı kaçırmasını istemezsiniz. O yüzden yeri güzelce seçtiğiniz zaman sorun kalmicaktır. Mutluluklar <3
Yani nasıl düğün yaptığınıza bağlı.. Gerici türkler gibi sokakta düğün yaparsanız konvoy yaparsanız devlet mutlaka müdahale eder. Toplum linç eder. Son zamanlarda iktidar çok büyük baskı yapıyor. Ama modern insanlar gibi kendi aranızda yapacaksanız hiç sorun olmaz Kimse bilmesin yeterli
Belki benim yakın çevremden gelenler olur bir grupta kız arkadaşımın çevresinden gelenler olur daha çok kokteyl gibi kendi aramızda salonda falan birşey yapmayı düşünüyoruz
O duyguda olanlara sonsuz saygım var. Bende öyleyim ama kalkıp da demem ki gel kız evlenelim de balayına gidelim falan ... Benim biraz erkeksi yapım var senin gibi olduğum hâlde senin söylediklerin bana mantıklı gelmiyor. Kız kıza evlenmek falan.. Hiç uygunsuz şeyler bunlar Ve türkiye de böyle bişeye sessiz kalmazlar.
Türkiye de sadece belli başlı yerlerde linç yemeden ya da bakışlarla taciz edilmeden el ele gezebilirsiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum İstanbul Sözleşmesi'nin içinde Bunlar vardı İyi ki de kabul edilmedi Sadece kadınlara yönelik şiddeti ortadan kaldırma yoktu ya Allah aşkına Akıl var mantık var ileride çocuğunuzla sokakta yürüdüğünüzde düşünün erkek erkeğe öpüşen, kız kıza öpüşen insanlar gördüğünüzde çocuğun, kızım, oğlum saygı duy bu bizi ilgilendirmez diyebilecekmisiniz tabikide hayır bunu normalleştirmenize izin vermiycez 👍🏼
Hahahaha😂 Eşcinsellik kontrol altında olmayan, elde olmayan bir şey. Doğduğunuzda gelen bişey. Bunu da Allah vermiş heralde. Ne kadar acınasısınız. Hrm cahil, hem homofobik. Lut kavmi diyecek olursanız onların suçu sapıklık. Eşcinsellik değil. Eşcinsel, hetero, intersex olup sapıtanların hikayesi. İtiraz ettiniz diyelim, günümüzde milyonlarca eşcinsel var neden yok olmuyolar? Allah mı yok yoksa bu hikaye mi yalan, eşcinsellik haram değil. Anlayın şunu. Boş boş insanları üzmeyin artık.
@Ayse0501 sizin gibi şerefsizlerin saygısına ihtiyacı yok lezbiyenlerin geberin yobaz barbar arap dölü erkek delisi cıkcık * umarım o çok sevdiğin erkekler tarafından tecavüze uğrayıp öldürülürsün * seni
@Bahtiskikpiyade asıl rezil olan sen ve senin gibi küçücük çocuklara tecavüz eden arap dölü bacım çocukları sen ve senin gbilerin saygısıda sizde yok olun