Bu mucizeleri görüp Müslüman olmak mantıklı mı sizce?

Ben normalde Ateist bir insanım 2 sene önce Ateist oldum ama Kuran'da birkaç mucize gördüm kafam karıştı yeniden Müslüman olsam mı diye düşündüm şimdi onları buraya aticam kafa karışıklığım gitsin diye
Birinci mucize genetik yapı olan Dna ve Rna Kuran'da Kehf suresinde ikiside 7 defa geçiyor eşit şekilde
İkinci mucize Kuran'da tohumlardan bahseden 2 ayet var 78-15 ve 80-27 ayeti 78-15 78-15 Size tohumlar, bitkiler, sarmaş dolaş olmuş bağlar bahçeler bitirmemiz için yoğun bulutlardan oluk gibi boşalan sular indirdik. Dünyanın en büyük tohum deposu olan Svalbard küresel tohum deposu ise 78-15 ve 80-27 enlem koordinatlarında bulunuyor
Uzaya çıkan ilk insan Yuri gagarin'in doğduğu Gagarin sehride 55-33 enlem koordinatlarında bulunmaktadır
55-33 Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin uçlarından bucaklarından geçip gitmeye gücünüz yeterse geçip gidin. Büyük bir güç olmadıkça geçip gidemezsiniz. Kuran'da ise 55-33 ayeti uzaya çıkmak ile alakalıdır uzaya çıkan ilk insanda 55-33 enlem koordinatlarında bulunan şehirde doğmuştur
Buda 19 sistemi matematiksel sistem besmelede olan 58 basamaklı sayı 19 kalansiz bölünüyor sizce bunlar Allah'ın varlığını kanıtlar mı?