Ciddi bir soru soruyorum nedeninide yazabilirsiniz. Allah'a inanan yazsın yoksa boş yapmasın.
Affeder
Affetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kul hakkı dışında hergünahın affı vardır. Bununla ilgili Tevbe namazı mevcuttur. Allah kerim ve kudret sahibidir. Affetmek için bahane arıyordur. Yolundan ayrılmamak dileğiyle
Rahatlatıcı bir ifade olmuş teşekkürler
Aynı günahta ısrarcı olsan bile aynı gün içinde defalarca tevbeni bozsan bile... Tabi gönülden bir tevbedir kastımız. Yoksa bu işler çakallıkla kbl olmaz. Sağlıcakla..
Cuma namazlarında bu söz söylenit. "Günahlarından tövbe eden, hiç günah işlememiş kimse gibidir."
Devamıda var ama aklıma gelmedi.
Günahların her neyse o senle Allah arasında birşey. Bol bol günahlarının affedilmesi için dua edecen.
Ha şunuda unutma Allah sadece bir günahı affetmez. O da Kul Hakkı.
Teşekkür ederim
Allah c. c söyle buyurmuş kulum karşıma her ne günahtan gelirsen gel affederim ama kul hakkı ile karşıma gelme demiş
Sende kul hakkına girdiysen helallik alman gerekiyor ama farklı birşeyse Allah c. c inşallah affeder
Pişmansa ve tövbe ediyorsa affeder evet biz Rabbimiz çok bağışlayandır çok merhamet edendir ❤❤❤❤❤
Cevap
22Cevap
Allah'a şirk koşmadığın sürece günahın ne kadar büyük olursa olsun samimi bir tövbe edersen neden kabul etmesin ki onun merhameti bütün dunyayu kaplar da yine sığmaz taşar
Samimi bir şekilde tövbe edersen affeder. Zaten ölmediğimiz sürece tövbe kapımız açık bu da demektir ki hala hatamızdan dönüp affolma şansımız var :)
Allah'ın affetme sıfatı ve rahmeti tüm günahlardan daha büyüktür. Sen pişmansan tövbe et ve Sebahat et Allah affeder
Bu dunyada hangi gunah islersen isle ALLAHIN vaadi var tovbe et kabul eder
Merhaba tövbe kapısı her zaman açık sen tövbeni et bir daha o günahlara girişme Allah bağışlayıcıdır
Affeder. Tövbe edip bir daha yapmazsan affeder. Kul haklarını ise bizim yerimize ôder mi bilemiyoruz.
Istediğin günah her neyse burda kimseye açık etmek zorunda değilsin adı üstünde günah sen ve RABBIN arasında ve merhametli unutma Rabbimiz affeder sadece günahı gizle ve tevbe et
Hem inanıyorum diyorsun hem de bize soruyorsun allah kabul eder mi diye. Şimdi nereden bilelim biz allah mıyız desek yapıştıracaksın kafir diye.
Kul hakkı , şirk ve zina dışında bütün günahlar affedilir
Kul hakkında nasıl affedilir?
Kardesim helikopter pat pat orasini Allah bilir kizim biz kimiz
Helikopter pat pat heryerde bu var 😀🤣🤣🤣
😆😆😆
Kul hakkı hariç tüm günahlar affedilir diye biliyorum tövbe ile
bu oylamaya sunalacak bir şey değil... bunu Allah bilir
Tevbe etmek lazım. Affetmesini dilemek lazım. Affetmesini istemek lazım, beklemek değil.
Affeder diyen kendini avutmasın günahı olan bedelini ödeyecek zamanı geldiğinde
Allahın afetmiyeceği hiç bir kul yoktur tövbe etmelisin dostum ama benim inancım yok kitapta geçmekte bu söylediğim
Affeder nasıl olsa diye mi inanmıyorsun
Senin düşüncen saygı duyarım
Çok çetrefilli bir konu tövbe ve bu tövbeye ölene kadar ne kadar bağlı kaldığın ile alakali
Buradaki günahkarlardan cevap bekleme.
Sen araştır oku
Zaten birkaç insan yanlış biliyor. Bir taraflarından sallayarak konuşmuşlar. Kuran okumadıkları o kadar belli ki.
Ne olursan ol yine Allah afferder yeterki tövbe et bi daha o hataya düşme
Ben Allah’ı hiç af etmeyeceğim
Peki
Sen tövbeni duanı et inşallah affeder.
Affeder ama günahta ısrarcı olmamak lazım
Ne kadar pişman olduğuna bağlı elbette affeder.
affeder bunlarla ilgili ayetleri de var.
O sen ile Allah arasın da
Yeteri kadar yandıktan sonra tabi 😊
Inen ayetlere göre tövbe eden herkes affedilecek
Tövbe kapısı hep açıktır
Bize mi soruyosun? :D
Kul hakkı dışında her şeyi eder
Kur'anda kul hakkı ile ilgili ayet getir bana hadi?
Nasıl günah mesela bu
Zina
Eder inşallah
Allah'a sorcaksin
elbette dua et
etmez
Çok biliyon aq
Gunahin nedir canim
Tövbe etmek önemli
Ne o büyük günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?