Arkadaşlar Ziyarete Geldik ve Eltim Devamlı Benimle Uğraşıyor? Sizce Ne Yapmalıyım? Neden Böyle Davranıyor? Ben Ne Yaptım Ona?

Ben İstanbul'luyum, Eşim de Hatay'lı. Virüstü, işti güçtü derken eşim ailesini görmeyeli 1 yılı geçmişti. Karar verdik ve geçen hafta Hatay'a ziyarete geldik. Eşimin ailesi çok medeni ve iyi insanlar. Bu yönden çok şanslıyım beni de çok seviyorlar ama bir eltim var doğru düzgün tanışmışlığımız da yok sürekli benimle uğraşıyor, saçma saçma laflar çarpıyor. Eşimin annesi ve babası uyardılar ama hala aynı eşim de abisinin eşi olduğu için birşey yapamıyor. Bir insan kendini lise mezunuyum diye över mi? Devamlı lise mezunuyum diye bana kendini övüyor. Ben üniversiteyi Paris'te okudum daha hiç kendimi övmüşlüğüm yok bu nasıl bir insan? anlamıyorum. Dün iftar sofrasını ben hazırladım herkes çok beğendi o kadar güzel iltifatlar aldım ki.. Eltim 'Gelin hanım sen ki İstanbul'larda yaşamışsın, kültürü bizden daha iyi bilmen gerekli yemekler çok tatsız tuzsuz olmuş çok kültürsüzsün hiç yeteneğin yok' dedi. O kadar utandım ki Ne diyeceğimi bilemedim. Ben hiç kavgaya alışık değilim, tartışmam bile.. İstanbul gibi çok kalabalık bir şehirde yetiştim ben bunun gibisini ilk kez görüyorum. Karantina olduğu için İstanbul'a da dönemiyoruz ben ne yapcam bununla? Yani anlamıyorum ki neden bana böyle davranıyor? 2 haftada Ne yapmış olabilirim ben ona?
Arkadaşlar Ziyarete Geldik ve Eltim Devamlı Benimle Uğraşıyor? Sizce Ne Yapmalıyım? Neden Böyle Davranıyor? Ben Ne Yaptım Ona?