Arkadaşlar çok acil bakar mısınız lütfen?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar ben üni öğrencisiyim ve sorunum ailem. Mesela en basit örnek, dışarıya bir yere gidiyoruz her dediğime ya da her yaptığıma bir laf ediyorlar, birşey söyleyince babam bana sus işareti yapıyor. Dün de iftar vaktine yaklaşmıştık, annem çay demlemişti. Bende salondaydım odama gidecektim annem bana çaya bak olmuş mu dedi. Bende gittim baktım olmamış dedim. Sonra babam güya ben çaya bakmadım zannetmiş, mutfağa çaya bakmaya gittiğine anneme şunu dedi: "Bakmaz o bilmiyor musun canım." Babamın bana canım demesi çok gücüme gitti, neyse boşver dedim tuttum kendimi. Sonra iftar saati geldi sofradayken ben bu konuyu açtım babama dedim ki bana canım dedin. Babam dedi ki ben öyle birşey demedim, ben ne duyduğumu gayet iyi biliyorum, basbayağı dedi. Sonra tartışmaya başladık, ben dedim ki nereye gitsem ne yapsam birşey söylüyorsunuz. Her zamanki gibi yine herşeyin suçlusu ben oldum, yine işitmediğim laf kalmadı. Dünden beri de sanki suçlu ben mişim gibi konuşmuyorlar benimle. Eskiden böyle değillerdi, eskiden gayet iyilerdi.
Arkadaşlar çok acil bakar mısınız lütfen?