x kişi : toprak bendim o mesajları atan neden geri dönmedin senin g... çok kaldırmışlar insan bir döner mesajlara egodan başka bir şey göremiyorum sana bakınca
kalbin güzel umarım böyle kalmaya da devam eder güldük eğlendik ama çok üzücü ve yıkıcı ihanet durumu arkasından söz söyletmeyip güzel şeyler söylemen de ne mutlu sana umarım daha iyilerine denk gelir yüreğin
Ya son zamanlarda aldığım en güzel sözler bunlar çok çok teşekkür ederim. Benden de sana 🧭 kalbinin yönünü hep doğru bulman yanlış şeylere gitmemen ve mutlu olmam dileğiyle
ben teşekkür ederim asıl her ne olursa olsun, karşı taraftan ötürü kötü bitmiş de dahi olsa ilişkisine laf söyletmeyen erkekler harbi adamdır sonuçta geçmişi, geçmişteki kötü bir şey yüzünden bitmiş bir şeye hâlâ saygı duyuyorsun helal olsun benim için söylediğin şey de ak sakallı dededen aniden gelme nasihat gibi oldu bunu duymam çok iyi oldu teşekkür ederimm umarım o pusula hepimizi doğru yöne çıkarır🙃
Eeee nickindeki zeze şeker portakalındakiyse söz vardır. İnsanları öldürüyorum portuga. Bunu nasıl yapıyorsun zeze? Onları unutarak … benimki de bu hesap elime bir şey geçmeyecek laf söyletsem ve söylesem unutulmak en iyi ceza ona
sen ciddi misin ben bunu yeni öğreniyorum şeker portakalı kitabı elime birçok kez geçmişti ama okumak nasip olmamıştı dolayısıyla zeze olayını da şimdi öğrenmiş oldum zeze adımdan geliyor verdiğin örnek.. 10 numara bundan başka bir deyiş tarzı olamazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
@dusunurbiri reisten aldım ya
bu arada bunun formülü vardı 7 24 gözünü dm kutusundan ayırmıcan dnzmsmd
Ha yok be çıktı zaten kim olduğu ortaya gdhdggfg
x kişi : toprak bendim o mesajları atan neden geri dönmedin senin g... çok kaldırmışlar insan bir döner mesajlara egodan başka bir şey göremiyorum sana bakınca
Hayır be eski sevgilimmiş bdgfdgf
ona bu kafayı yaşatmış sensizliğin ne diyelim Allah akıl fikir versin dnsmdlsös
Yoo aldatırken öyle demiyordu ama dkdkdkkd
şu an bu yorumu çok ciddi bir şekil de yazıcam
abi bu kız mı salak mıymış
rengini belli etmiş boşver
ucubulere kalmadın ya sen
Ya öyle de amaan ne diyeyim ki herkes seçimleriyle mutlu olsun benden uzak olsun da
o zaman
diyar pala-uzak ol
İsmail yk Allah uzun ömür versin kdkdkd
kalbin güzel umarım böyle kalmaya da devam eder
güldük eğlendik ama çok üzücü ve yıkıcı ihanet durumu
arkasından söz söyletmeyip güzel şeyler söylemen de ne mutlu sana
umarım daha iyilerine denk gelir yüreğin
Ya son zamanlarda aldığım en güzel sözler bunlar çok çok teşekkür ederim. Benden de sana 🧭 kalbinin yönünü hep doğru bulman yanlış şeylere gitmemen ve mutlu olmam dileğiyle
ben teşekkür ederim asıl
her ne olursa olsun, karşı taraftan ötürü kötü bitmiş de dahi olsa ilişkisine laf söyletmeyen erkekler harbi adamdır
sonuçta geçmişi, geçmişteki kötü bir şey yüzünden bitmiş bir şeye hâlâ saygı duyuyorsun helal olsun
benim için söylediğin şey de ak sakallı dededen aniden gelme nasihat gibi oldu bunu duymam çok iyi oldu
teşekkür ederimm
umarım o pusula hepimizi doğru yöne çıkarır🙃
Eeee nickindeki zeze şeker portakalındakiyse söz vardır. İnsanları öldürüyorum portuga. Bunu nasıl yapıyorsun zeze? Onları unutarak … benimki de bu hesap elime bir şey geçmeyecek laf söyletsem ve söylesem unutulmak en iyi ceza ona
sen ciddi misin
ben bunu yeni öğreniyorum
şeker portakalı kitabı elime birçok kez geçmişti ama okumak nasip olmamıştı
dolayısıyla zeze olayını da şimdi öğrenmiş oldum
zeze adımdan geliyor
verdiğin örnek..
10 numara bundan başka bir deyiş tarzı olamazdı
Oku mutlaka ben çocukken okumuştum geçenlerde yeniden okudum bu yaşta gözler doldu bakma profildeki tipe kxkdıd
estağfirullah
gayet orada da efendisin
belli duygusal birisin
muhakkak okucamm
Ulaşamazsın geçmiş olsun :D
Ya galiba kolsuzum 5 kere yaptı bugün hiç denk gelemedim kdkdkdo
Çok sinir bir şey o bir de bunun wpden yapılan tarzı var o tam sinirlik skjecfbhjk
Wp da kimin iptal ettiği gözüküyordu en son kckfkfk
İgde o da gözükmüyor evet :D erkek arkadaşım mesaja geç cevap verdiğimde gıcıkığına silerdi çok sinir olurdum 😂
Erkek arkadaşın tam bir alfaymış 😂😂
Sorma ya uyuz şey sinir olacağımı da biliyor bilerek yapıyor 😂😂
Erkek arkadaşımdan
Aaa çok iyi, mutluluklaaaar
Yok eski kndisi
Ah anladım üzülüyorsan üzülme 😂
En son arkadaşım mesaj atmış kıyafetle ilgili
Arkadaşımdan
Kimseden
Arkadaşımdan.
kimseden