Aile & Toplum Evde bir arı var havlıyor napıcam? zırdeliKSde Takip Et Xper 2 Yaş: 62 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya öldürmek için gel kuçu kuçu diye çağırıyorum nafile.Gelmek bilmiyor bu hınzır Evde bir arı var havlıyor napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aavvııcenna Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Pandemi arılarında psikolojisini bozmuş 😀havlamaya başlamışlar 0 1 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl he ya guzum, sorma annem Yorumla
HuseyinEdaSimsek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Fare zehri ver 😅😊👍 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl mantıklı annem Yorumla HuseyinEdaSimsek_ +1 yıl 👍😊 Yorumla
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 751 cevap paylaştı. Havlayan arı.. iyiymiş hoşt ulan deseydin 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl deniyorum hemen oğlum, sağ olasın Yorumla hijoteufeL +1 yıl Dikkat et sokmasın sana Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Geh bili bili bili diye cagirman lazim 0 3 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl kulağa hoş geldi, hemen çağırıyorum teyzen kurban olsun zeki çocuğum benim Yorumla muratby +1 yıl Ellerinden operim deyzem Yorumla zırdeliKSde +1 yıl gözlerinden öptüm ben de oğlum, sağ ol var ol Yorumla
Artikcokgec21311 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ölüme gel kuçu kuçu diye çagırmak. .😂😂😂😂 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl günah kız di mi, ay arkadan bir dua açayım bari Yorumla Artikcokgec21311 +1 yıl Ejdjjdjfjfjfhhgg Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. korona yaramadı bu millete 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl he kurban ya, arıları da havlatır oldu işte Yorumla StayClimax +1 yıl ablacım bu nasıl yazı ya Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O nasıl bir arı çağırma gel kuçu kuçu 😂🤣 0 4 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl annem iyi fikirlerin varsa öneriye açığım Yorumla Arifde38 +1 yıl os kis kiş de belki seni çiçek sanıyordur Yorumla zırdeliKSde +1 yıl oyy annemm, iltifatımı da aldım.Çiçek gibi bayanımdır ondandır belki de Yorumla Arifde38 +1 yıl Bencede öyle arı yoksa sana niye sarsın ya gece gece senden birşeyler almanın peşinde o arı Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni seviyorum de hemen gider. 0 1 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl oyy kurban oyyy Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl deodorantı ateşle kafasına 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl oy annemm, dediğini yapim bir heleHay Allah razı olsun kurban Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim ihtiyar Yorumla
hoşkokulubey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olta at ona yakalarsın sonra kümese kapat 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl guzum ilk önce olta var mı olta diye soraydın ya Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Hımm o zaman fare kapanı ile yakala derim hanımefendi Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. tüfekle vur 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl annem günahh, şş duymamış olim Yorumla ouzinyo +1 yıl bal at Yorumla
sessiz_insann Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Ne ictin 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl yörük ayran içtim gadası verem 1 bardak sana da Yorumla sessiz_insann +1 yıl Yok bende filleri fare zannederim Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl arı havlamaz :) havlıyorsa zaten evden kaç :) 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl oy annem gecenin bu vakti alıp başımı nerelere gidem Yorumla BerkGezgin +1 yıl gel yanıma :) Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bal ile git yanına.. 0 1 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl ben de balım zaten oğlum, başka bala ne gerek var aşk olsun Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı. Ayy hosst de 0 1 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl diyim annem Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl yani be snsnsn 0 2 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl basbaya havlıyor bunca yıl arı vız vız vız diye kandırmışlar bizi guzum Yorumla tahadogsss +1 yıl Shshshs Valla garip sjsnsnsnsj Yorumla
yalnizliklimani577 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ari nasıl havlir 0 3 Yorumla zırdeliKSde +1 yıl hav hav diye ötüyor bildiğin Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Köpekmi arimi Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl O nasıl aridir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pandemi arılarında psikolojisini bozmuş 😀havlamaya başlamışlar
he ya guzum, sorma annem
Fare zehri ver 😅😊👍
mantıklı annem
👍😊
Havlayan arı.. iyiymiş hoşt ulan deseydin
deniyorum hemen oğlum, sağ olasın
Dikkat et sokmasın sana
Geh bili bili bili diye cagirman lazim
kulağa hoş geldi, hemen çağırıyorum teyzen kurban olsun zeki çocuğum benim
Ellerinden operim deyzem
gözlerinden öptüm ben de oğlum, sağ ol var ol
Ölüme gel kuçu kuçu diye çagırmak. .😂😂😂😂
günah kız di mi, ay arkadan bir dua açayım bari
Ejdjjdjfjfjfhhgg
korona yaramadı bu millete
he kurban ya, arıları da havlatır oldu işte
ablacım bu nasıl yazı ya
O nasıl bir arı çağırma gel kuçu kuçu 😂🤣
annem iyi fikirlerin varsa öneriye açığım
os kis kiş de belki seni çiçek sanıyordur
oyy annemm, iltifatımı da aldım.
Çiçek gibi bayanımdır ondandır belki de
Bencede öyle arı yoksa sana niye sarsın ya gece gece senden birşeyler almanın peşinde o arı
Seni seviyorum de hemen gider.
oyy kurban oyyy
deodorantı ateşle kafasına
oy annemm, dediğini yapim bir hele
Hay Allah razı olsun kurban
rica ederim ihtiyar
Olta at ona yakalarsın sonra kümese kapat
guzum ilk önce olta var mı olta diye soraydın ya
Hımm o zaman fare kapanı ile yakala derim hanımefendi
tüfekle vur
annem günahh, şş duymamış olim
bal at
Ne ictin
yörük ayran içtim gadası verem 1 bardak sana da
Yok bende filleri fare zannederim
arı havlamaz :) havlıyorsa zaten evden kaç :)
oy annem gecenin bu vakti alıp başımı nerelere gidem
gel yanıma :)
bal ile git yanına..
ben de balım zaten oğlum, başka bala ne gerek var aşk olsun
Ayy hosst de
diyim annem
Nasıl yani be snsnsn
basbaya havlıyor
bunca yıl arı vız vız vız diye kandırmışlar bizi guzum
Shshshs Valla garip sjsnsnsnsj
Ari nasıl havlir
hav hav diye ötüyor bildiğin