Birçok mesaj alıyorum ve herkesin ağzında şu soru var... "boydan foto var mı?" Evet, var tabii ki kimin yok ki? Boydan fotoya göre insan ayırıyorsunuz sanırım :)
Erkekler neden sürekli "boydan fotoğraf var mı" diye sorar?
Sen flört ettiğin erkeği baştan aşağı görmek istemez miydin ki? Kızlar, erkekler kadar özgüvenli isterse bu tür şeyleri üzerine atlıyor gibi görülebilirler. O yüzden bu istek genellikle erkeklerden gelen bir istek. Zaten kız atınca, erkekten de atmasını istiyor doğal olarak. Kendi fiziğine güvenmeyen erkek boydan foto istemez diye de bir şey var :)
Çok normal bir şey gördüğün gibi bunu insan kayırmaya kadar büyütmeye gerek yok Bayan Estelora :)
gayet olağan bir şeydir ya. kaç yıllık karımdan ben bile istiyorum fotoğraf. ne var yani bunda? teknoloji gelişti artık, çek fotoğrafı gönder. birkaç saniyelik iş için bu kadar yaygara kopartmaya gerek yok. sanırsın fotoğrafı çekip ptt ile gönderecek ya.
Konuya cok yanlis yerden bakiyorsunuz. Konu birine fotograf göndermek mi? Oyle olsa su an herkese acik bir soruda paylasmam. Anlamakta zorlandığınızı düşünüyorum.
ben bayılıyorum güzel bir kadın vücudunun kahve ile ya da kitap ile kombinlendiği fotoğraflara. flört ettiğim kızlardan da sevgililerimden de hep istedim, bundan sonra da isterim ve çok samimi söylüyorum rahatsız olanını da görmedim. niye olsunlar ki zaten, benimle flört eden kız, benim onu beğenmemi seviyordur zaten.
Sosyal medyada sadece yüzün olan fotoların varsa vücudunuda görmek istiyor düşunsene bi erkekle konuşuyosun yüzü çok iyi ama bi buluşuyosun tam yağ tulumu kendini zor taşıyor ya da çok zayıf böyle durum yaşamamak adına seni görmesi gerekiyir 😂
açıkcası "kimse" demedim. Konuştuğun birisi için dedim. "açıkcası" durup dururken kimse senden foto istemez. "açıkcası" demek ki birisiyle dialog halindesin ki merak etmiş. "açıkcası" soru sormuşsun cvp vermişim ve açıkcası "kasılmalara" gerenk yokkk
Hmmm şöyle kiii içinden hoşlandiginiz insanin dışı ne kadar önemli olabilir? Kilo degisebilen bir sey biliyorsunuz di mi? Ayrica sorduğum soru bu değil. Ben dm den ilk mesaja "boydan foto var mi?" Sorusunu yöneltenlere istinaden sordum bu soruyu. Yoksa zaten sanaldan arkadaslik edinimlerini bırakali cok oldu :)
Herkesin boydan yandan üstten her sekilde fotusu var ama çoğunun kilosu boyu musait olmadığı için boydan yok der yani kendine güvenip atamaz yüze sop yapıp onu atar
Boydan foto herşeyi açığa çıkarır. Adam içinden "Bu salak suratını boyayıp beni mi kandırıyor?" Sorularının cevabı olur birnevi. Aynı zamanda boyunu fiziğini de ortaya koyar