Aile & Toplum Bana nolur yardim edin ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Okadar igrenc insanlarla muhattap oldum ki sinirden catliyorum dayanamayip küfürler ettim katlanamiyorum artik yaa :(( ne yapacağim ben yaa tüm herseyi kapatip kafami dinlesem aşiri da bunaliyorum ya çok fecii hemdee :(( ? Güncellemeler+1 yıl Fufufyf Bana nolur yardim edin ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sadece telegramdan sohbetin iyiyse benimle sohbet edebilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla Sakallıbey +1 yıl Eee yapacak bir şey yok Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Yine darlanan bir kadın noldu yine 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Darlaylerr Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Takmican öyle herseyi takarsan oo Yorumla Soran +1 yıl Elimde degilki Yorumla
1serterkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Muhattap olup olmamak senin elinde bunaldıysan durma burda 1 0 Yorumla
SinemNederlandse Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aynı bensin😂😂. Uzaklara git biraz 1 0 Yorumla
BeyazıtEmre81 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl :))) genel isyanmi bu anlik mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genel Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl Yanlış seçimler ve tercihler bu kadar basit Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. sakin ol 2 0 Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Neden ne oldu ki 0 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Neden noldu? 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorun nedir 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz insanlardan kurtarin beni 😂 Yorumla Jöh06 +1 yıl Kim bunlar soran😂 Yorumla Soran +1 yıl Tüm insanlar ya sinirlerim oynadii az bir mermi yağdirda rahatlayak Yorumla Jöh06 +1 yıl Hedef göster bakim Yorumla Soran +1 yıl Tam karsinda duruyor 😂 Yorumla Jöh06 +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🙄.. Yorumla Jöh06 +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Bisey olmadi efenim Yorumla Jöh06 +1 yıl Anlaşıldı tamam Yorumla Soran +1 yıl Nabtin müdür 😁 Yorumla Jöh06 +1 yıl Aynıyım beya devam sende ne var ne yok Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı be nolsun Yorumla Soran +1 yıl Oruc var mı oruç Yorumla Jöh06 +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Jöh06 +1 yıl Sağol kanki seninde Yorumla Soran +1 yıl Kanki ne ya 35 ine gelmis adamsin en sevmedigim laf Yorumla Jöh06 +1 yıl Küfür mü edeyim beya Yorumla Soran +1 yıl Etme Yorumla Jöh06 +1 yıl Etmem zaten de kötü birşey söylemiş gibi oldu alındım yani Yorumla Soran +1 yıl Gıyamaam yaa 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Pardon bana niye alindin ben naptim 😂😂 Yorumla Jöh06 +1 yıl Sakin Yorumla Soran +1 yıl Sakinim yaa gel iftar yapalim Yorumla Jöh06 +1 yıl Teşekkür ederim gelirim Yorumla Soran +1 yıl Gel geel 😄😄 Yorumla Jöh06 +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Takip edim mii 😄 Yorumla Jöh06 +1 yıl Bi sen eksiktin sande gel halı saha kadrosu oluşturalım😂 Yorumla Soran +1 yıl Güzel top oynarim 😂😂😂 Yorumla Jöh06 +1 yıl Kalecisin la sen😂 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla Jöh06 +1 yıl Wtf?😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sadece telegramdan sohbetin iyiyse benimle sohbet edebilirsin
Olmaz
Eee yapacak bir şey yok
Yine darlanan bir kadın noldu yine
Darlaylerr
Takmican öyle herseyi takarsan oo
Elimde degilki
Muhattap olup olmamak senin elinde bunaldıysan durma burda
Sana goygoylu biri lazım