Üst komşumuz yıllardır aynıydı ve ev sahibiydi çokta memnunduk yani sonra tanışma kararı aldılar ve kiracıları taşındı. Sorun şu 2 tane çocukları var evet çocuktur koşacak zıplayacak falan bunlar normaldir örnek veriyorum misal mutfağa gidip su almak için koşup gelirler bunlara birşey demiyoruz zaten ama böyle bir başlıyorlar 3-4 saat boyunca sürekli bağırmalar koşmalar falan insanın beyni çıkacak gibi oluyor evin içinde, kaç kere uyardık felan ben bu kadar laftan anlamayan hoşgörüsuz saygısız bir insan görmedim. Evimizden ve çevremizden memnunuz o yüzden tanışmakta istemiyoruz. Ne yapmamız lazım?
Çocuklu ailelerin özellikle çocukları var diye taşkınlık yapmalarını anlamıyorum. insan gibi yaşamak başka bir şey gürültü çıkartıp davranmak başka bir şey. Başıboş bırakıp bakamayacakları çocukları dünyaya getirmemeli şu insanlar.
Çocuk adı üstünde aklı ne kessin. Annesi söylese bile yapmaya devam ediyordur. Anlayışlı olmak lazım ama kafa dayanmıyor sözün bittiği yerdeyiz iki tarafta haklı kendince.
Zaten yazdım çcouk koşacaktır diye ama bir çocuk 4-5 saat durmadan koşup kapıları bir birine vuruyor ve gözü görmeyip bir kere dur demiyorsa onun haklılık payı olduğunu düşünmüyorum.
Ya kardeşim çocuk koşacak zaten bunda bir itirazım yok zaten. Ama 4-5 saat hiç durmadan koşuyor ve kapıları vuruyor zıplıyor ve bir kere kızım oğlum durun atta komşu var insan var durun demiyorsa bunun adı eğitimsizlik ve cahillikten başka birşey değildir. Apartman kuralları diye birşey vardır kimse kimseyi rahatsız etmek zorunda değil. Yoksa biz çocuk koşmasın put gibi dursun demiyoruz. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuklu ailelerin özellikle çocukları var diye taşkınlık yapmalarını anlamıyorum. insan gibi yaşamak başka bir şey gürültü çıkartıp davranmak başka bir şey.
Başıboş bırakıp bakamayacakları çocukları dünyaya getirmemeli şu insanlar.
Çocuk resmen saatlerce koşup kapıları sağ sola vuruyor resmen gözü görmüyor.
Bunlar hep doğru yetistirilmediği için ilgisizlikten çocuklar bu hale geliyor.
Tek çare polisi çağırmak gibi duruyor.
Bize de gece saat 2-3 gibi misket yuvarlanma sesleri geliyor.
Ya cidden gece gece misket oynuyorlar ya da cinler musallat oldu 🙄
Çocuk adı üstünde aklı ne kessin. Annesi söylese bile yapmaya devam ediyordur. Anlayışlı olmak lazım ama kafa dayanmıyor sözün bittiği yerdeyiz iki tarafta haklı kendince.
Zaten yazdım çcouk koşacaktır diye ama bir çocuk 4-5 saat durmadan koşup kapıları bir birine vuruyor ve gözü görmeyip bir kere dur demiyorsa onun haklılık payı olduğunu düşünmüyorum.
Onun haklılık payı var çünkü cocuklarının aklı kesmiyor ne yapsın çocugu mu dövecek
Bir gün düştüğüm duruma düştüğünde anlarsın.
Hayır söylesene ne yapacak bir. Çocukları mı evlatlıktan s. edecek ben anlamadım anlamıyor çocuklar laftan ne yapsın ana baba.
Ya kardeşim çocuk koşacak zaten bunda bir itirazım yok zaten. Ama 4-5 saat hiç durmadan koşuyor ve kapıları vuruyor zıplıyor ve bir kere kızım oğlum durun atta komşu var insan var durun demiyorsa bunun adı eğitimsizlik ve cahillikten başka birşey değildir. Apartman kuralları diye birşey vardır kimse kimseyi rahatsız etmek zorunda değil. Yoksa biz çocuk koşmasın put gibi dursun demiyoruz. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.