Düşünün, sağda solda erkekler abaza, erkekler sapıklıkta bilmem neyin açlığında diye fink atan kadınlar, elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; teşhîr ve tâhrik unsuru olan hemcinsleriniz bu bataklığın kendisi mi değil mi? Sinekler bu bataklık kurumadan biter mi? He? ...Aha karı gördüm.... O şimdi asker, canı karı ister. Mevsimin yağan ilk kar'ı.. ...
Bataklık - Sinekler ve Kadınlar - Sapıklar terimleri arasında bağlantı kuracak olursak bataklık kimdir, sinekler kimdir?
Valla arkadas ben bu platformda 1 haftadir gayet saygili ve seviyeli paylasimlar yapip o sekilde diyaloglar kurdugum halde, mesaj kutuma gelen 39 mesajin 38 i cinsel icerikli ve taciz iceren mesajlardi sadece 1 kisi saglikli bir birey gibi benimle iletisim kurdu. O da sonradan ogrendim ki Türk degilmis. Şimdi sapkalari bir cikartip düşünsünler.
Burasi bir çöpçatan sitesi olsa bu yapilanlari anlayabilirim. Boyle birsey istesem oyle bir site secerdim. Yapilan terbiyesizliklere kilif bulmayi da ne olur bırakın
Cok klasik olacak ama sizin hic ananiz baciniz yok mu?
Sen konuyu kendi açından değerlendirmektesin. Sana soruyorum; TikTok'ta götlerini-dibine kadar açıp dans eden hemcinslerin, sokakta kilot gibi şortla gezen hemcinslerin, her yerde çırılçıplak gezen hemcinslerin erkekleri bu hale getiriyor mu getirmiyor mu? Namusun ve şerefin üzerine doğruyu söyle
Ben islam a inanirim islama gore yorumlarim kadin kiyafetini acarak islama uymuyorsa erkek te ona bakarak islama uymamis olur. Onun yaptigi yanlis senin yanlisini silmez. Sen musluman efendi bir insansan evet gozun kayar bakarsin ama onune gelene saldiramazsin taciz tecavuz edemezsin. Nefsine hakim olmak zorundasin. Sana verdigim ilk verdigim ornek cok basit kimseye cinsel icerikli bir konusmam olmamis oyle bir paylasim da yapmamisim. 38 kendini bilmez bana fütursuzca mesajlar yaziyor. Ben ne yapmaliyim sence? Profilimi mi karatmaliyim. Ya da belki burda olmamaliydim degil i burda olup bayan oldugumu belirtmemle erkekleri tahrik etmis oldum
Bu kafayla olmaz arkadasim dostum kardesim kendinden sorumlu olmayi bilmemiz lazim herkes kendine bakmali once. Sen para kazanmak icin calismayip. Komsu guzel kokan yemek pisirdi diye evine girip o yemegi alma hakkini kendinde gormenle ayni sey bu dediklerin.
Sinekler gözünü hırs bürümüş, haset, fesat kadınları temsil eder. Kadınlar gerçekten merhametiyle , iyi niyetiyle, cesurluğuyla olan kadınları temsil eder.
Her kadının hayatında ister istemez en az bir sinek bulunmuştur. Ve o sinek o kadının bataklığı olmuştur.
Biraz da gerçeklerden bahsedelim kızlar, öyle değil mi?
Sarıkları yazmayı unutmuşum. O zaman bu dediginiz dörtlüye bir de erkekleri ekleyelim. Erkekler merhametiyle, sadakatiyle, cesurluklarıyla kendilerini temsil eder. Sapıklar ise aklı başka şeylere çalışan erkekleri temsil etsin. Sapıklar yüzünden maalesef kadınlar, erkeklere karşı gardını alır. Oysa her erkek öyle değildir. Bu durumda sinekler yüzünden kadınlar yanlış anlaşılırken, sanıklar yüzünden de erkekler yanlış anlaşılır.
Hadi diyelim edepsizlik, tamam. Ama bu taciz etmenizi haklamaz. Herkesin günahı ve sevabı kendisine, edepsizlikse cezasını kendimiz çekicez, bunu yargılayamazsınız.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bataklık - Sinekler ve Kadınlar - Sapıklar terimleri arasında bağlantı kuracak olursak bataklık kimdir, sinekler kimdir?
En İyi Cevaplar