Aile & Toplum Aranızda kız ayol kelimesini kullanan var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tiginnim vardı eskilerden bir üye kız ayol derdi her soruya aklıma o geldi eğlendirirdi herkesi kayboldu gitti neyse siz kullanır mısınız bu kelimeyi ayol Güncellemeler+1 yıl Kız ayoll Aranızda kız ayol kelimesini kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl abaaaaooovv bir ara evet kız ayol cümlesini duya duya bi haller oluyordu bize :D :Dyok ben daha çok gı kelimesini kullanırım örnek napıyon gı :D 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hatırladım onu.. Bana kalırsa tüm siteyi trollüyordu.. 😂 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet trolldu cidden Yorumla
__AmouR_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yok hiç kullanmam bu tür kelimeler. Aile arasında şakalaşınca belki şımarıklığın dozunu kaçırırsam kullanabilirim haricinde no. 0 0 Yorumla
Fatihh9874 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen bi taklit falan yaparken kulkanırım komik olsun diye :D 0 0 Yorumla
Ümitsixzzzz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl O cümleyi duyunca aklıma yuvarlak Kerimcan geliyor. 0 0 Yorumla
Ardenn10y Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bazen kafama esince kullanirim ama çok az olur peki sen kullanır mısın ayollll 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hatırlıyorum onu ayol :') 0 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet bugün aklıma geldi baktım sitede yok Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Eskilerden kim kaldı ki 🤔 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benn Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Bizden başka 😂😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Majeste tuncay var Yorumla
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben de kullanıyorum arada kızlarla konuşurken :) 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok iyi Yorumla OmenTonrim +1 yıl Naber kız? Diyorum veya ayol dediğim oluyor bazen hahahaha Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok eglenceli olmalsn Yorumla OmenTonrim +1 yıl Aşırı eğlenceli biriyim karşımdaki kişi alıngan değilse Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok ayol o ne öyle 😂 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. biri bana derse konuşurken söylerim 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yo hayır bazen esprisine kullanırım ama çok nadir 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla kullanmam. Yakışmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyuz oluyordum elemana şekilsiz birşeydi :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ama insan gecmisi hatırlayınca biraz üzülüyor ya Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Kullanmam delikanlı adamı bozar o kelimeler 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben ayol 0 0 Yorumla
Macigismail Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Biliyorum o enteli 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Demi ya enteldi ama bence cok renkli biriydi Yorumla Macigismail +1 yıl Evet Bi çok kez denk gelmiştim yorumlara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
abaaaaooovv bir ara evet kız ayol cümlesini duya duya bi haller oluyordu bize :D :D
yok ben daha çok gı kelimesini kullanırım
örnek napıyon gı :D
Hatırladım onu.. Bana kalırsa tüm siteyi trollüyordu.. 😂
Evet trolldu cidden
Yok hiç kullanmam bu tür kelimeler. Aile arasında şakalaşınca belki şımarıklığın dozunu kaçırırsam kullanabilirim haricinde no.
Bazen bi taklit falan yaparken kulkanırım komik olsun diye :D
O cümleyi duyunca aklıma yuvarlak Kerimcan geliyor.
kız ayol, sekerim derim samimi olduğum kafa karsı cinse karsı
Bazen kafama esince kullanirim ama çok az olur peki sen kullanır mısın ayollll
Hatırlıyorum onu ayol :')
Evet bugün aklıma geldi baktım sitede yok
Eskilerden kim kaldı ki 🤔
Benn
Bizden başka 😂😂
Majeste tuncay var
Ben de kullanıyorum arada kızlarla konuşurken :)
Cok iyi
Naber kız? Diyorum veya ayol dediğim oluyor bazen hahahaha
Cok eglenceli olmalsn
Aşırı eğlenceli biriyim karşımdaki kişi alıngan değilse
Yok ayol o ne öyle 😂
Lügatımda öyle bir kelime yok
biri bana derse konuşurken söylerim
Pek benlik değil çiçek. 😂
oyle konusanlara kotu dusunuyorlsr 😔😔
Arada kullanıyorum ayol
Yo hayır bazen esprisine kullanırım ama çok nadir
Asla kullanmam. Yakışmaz.