Aile & Toplum Camdaki Kız'ı izleyenler neredesiniz, sayımızı bilelim? Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://www.kanald.com.tr/canli-yayin Güncellemeler+1 yıl Her eve bir Muzo lazımAy bu dizi biraz sıkıcı sanki çok bayılarak izleyemiyorum maalesef🙄 Camdaki Kız'ı izleyenler neredesiniz, sayımızı bilelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
pallmallbora Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Kaldın mı Bi başına, izleyen yok ohh 😅😅 o değilde kıza kprseyi giydirirken içim acıdı 0 5 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Ay ben Nalan'a sinir oluyorum hic tepki göstermiyor kız su çay bile içemiyorum Yorumla Cottoncndy +1 yıl Içemiyor* Yorumla pallmallbora +1 yıl Ben dizidekilere değil senaryoyu veren psikologa sinir olıyorum Yorumla Cottoncndy +1 yıl Sinir olmakta haklısın da neden mesela? Yorumla pallmallbora +1 yıl Toplumun normal olduğunu düşünerek güne başlayıp bizden Bi bok olmaz ne hayatlar var yaaa diyip uyuyorum Yorumla
Başpiskops Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bacım ne gerek var hayatımız olmuş Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki kız her an canlı 0 9 Yorumla Cottoncndy +1 yıl O diğer saydıklarını hiç izlemedim. Ben Gülseren Hanım'ı çok beğeniyorum, bu dizinin kitabını okuyacaktım o nedenle ilgimi çekse de cok eleştirilecek yanları vad elbet... Yorumla Başpiskops +1 yıl Kırmızı Odaya arada bakarım güzel izlersen iyi olur Yorumla Cottoncndy +1 yıl Boncuk hikayesine bakmıştım biraz, Alya'yı izlemelisin dediler bakalım Yorumla Başpiskops +1 yıl Sadi karakteri efsane Yorumla Cottoncndy +1 yıl O kim Yorumla Başpiskops +1 yıl Kırmızı Oda bir karakter Yorumla Cottoncndy +1 yıl Aa evet tvde hep onu goruyorum Yorumla Başpiskops +1 yıl Konusu psikoloji olan içerikleri seviyor olmalısın. Ne hoş insanın ilgilenecek konusu olduğunda boşta kalmaz Yorumla Cottoncndy +1 yıl Evet bayılıyorum Yorumla
banasanakimene Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl İzlemiyorum. Hayat yeterince iç bunaltıcı zaten bir de dizilerle kendimi üzemem. 0 1 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Ben halime sukrediyorum izledikce Yorumla
çakarumbidene Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yok ben daha fazla devam edemedim o saçma diziye. 1 1 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Anlıyorum ve hak veriyorum😄 Yorumla
Koşucu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl In ordan evlâdım aşağıya düşeceksin ldldlslsls 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaldın mı Bi başına, izleyen yok ohh 😅😅 o değilde kıza kprseyi giydirirken içim acıdı
Ay ben Nalan'a sinir oluyorum hic tepki göstermiyor kız su çay bile içemiyorum
Içemiyor*
Ben dizidekilere değil senaryoyu veren psikologa sinir olıyorum
Sinir olmakta haklısın da neden mesela?
Toplumun normal olduğunu düşünerek güne başlayıp bizden Bi bok olmaz ne hayatlar var yaaa diyip uyuyorum
Bacım ne gerek var hayatımız olmuş Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki kız her an canlı
O diğer saydıklarını hiç izlemedim. Ben Gülseren Hanım'ı çok beğeniyorum, bu dizinin kitabını okuyacaktım o nedenle ilgimi çekse de cok eleştirilecek yanları vad elbet...
Kırmızı Odaya arada bakarım güzel izlersen iyi olur
Boncuk hikayesine bakmıştım biraz, Alya'yı izlemelisin dediler bakalım
Sadi karakteri efsane
O kim
Kırmızı Oda bir karakter
Aa evet tvde hep onu goruyorum
Konusu psikoloji olan içerikleri seviyor olmalısın. Ne hoş insanın ilgilenecek konusu olduğunda boşta kalmaz
Evet bayılıyorum
İzlemiyorum. Hayat yeterince iç bunaltıcı zaten bir de dizilerle kendimi üzemem.
Ben halime sukrediyorum izledikce
Yok ben daha fazla devam edemedim o saçma diziye.
Anlıyorum ve hak veriyorum😄
In ordan evlâdım aşağıya düşeceksin ldldlslsls
İzlemiyorum
Spk myz
İzlemiyorum