Anneannem hasta evde yalnız ne olacak?

Arkadaşlar anneannem hasta ve ne yazık ki babam da hasta nenem kızı yanıma gönder diyor tek kalıyor kadın gitmek isterim aslında ama annem onun sana faydası olmaz diyor. Bir şeye yaramaz diyor kız kardeşim için de o bana yardımcı oluyor diyor. Beni yetersiz buluyor beğenmiyor.. Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı ama durumlar böyle 😐 annem ne zaman beni sevecek ben anlamdım çok zorluklar yaşadım ama neyse ya böyle olunca kimse için kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum işte. Daha kendi hayatımı kurmadım kuramayacağım da bu gidişle baksanıza. Sürekli böyle şeylere maruz kaldım. İnşallah annemin aklı başına gelir ya da benim bilmiyorum. Neden beni yok sayıyor ve beğenmiyor anlamadım. Neyse işte durumlar böyle bana faydası dokunmaz diyor ama elimi de bir şeye sürdürmüyor bahçe işleri var onları yapacağım ona da bırakmıyor daha yeni mi geldi aklınız başınıza diyor. Bunca yıldır yoktun... Şimdi işte neyse. İnşallah kendi ayaklarımın üstünde durup bir şeyleri başarırım kendi hayatımı kurup yaşarım ama ne yapmalı onu da anlamadım herkes her şeyin sahibi olmuş bize bir şey veren mi var. Nokta
Anneannem hasta evde yalnız ne olacak?