Arkadaşlar apartmanda oturuyoruz bilirsiniz şimdiki insanlar hayvanlara düşmanlar... Köpek sahiplenmek istiyorum ama gürültüden dolayı binadan biri polise şikayet ederse vs bı ceza alırmıyım hukuksal olarak kim haklı olur köpeği benden alabilirler mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
apartmanın karar defterine bakman lazım, köpek beslenemez diye bir karar alınmışsa beslemenin imkanı yok. böyle bir karar yoksa polis, belediye vs bir şey yapamaz karşı tarafın dava açıp gürültü yaptığını kanıtlaması lazım.
Bence her türlü belalı bir iş
Son çıkan kanunlardan sonra dairede köpek havlaması vs doğal ses olarK kabul ediliyor yanı köpeğin evde havlasa polis vs çağırsalar hiç bir şey olmaz ama bina yönetmeliğinde bu sitede evcil hayvan beslenemez diyorsa o biraz sıkıntı daıre daire gezip imza toplayıp oy birliği ile o kuralı değiştirmen lazım ve şunu da eklemek istiyorum bir köpek sahiplenmek düşünüldüğü kadar kolay değil o yüzden çok iyi düşün ben sahiplendim şu an yanımda uyuyor sıpa ama bütün düzenim herşeyim alt üst oldu bütün hayatım şu an ona göre şekillendi Ve çok da masraflı dandik mama yiyemiyorlar kalitelileride 400-500 tl den aşa değil aşılar 150-200 den aşa değil aylık kafadan 1000 tl ona gidiyor yüzden çok iyi düşün ve karar ver yarın bir gün bırakmak zorunda kalırsınız bu o hayvanın psikolojisini çok bozar boşu boşuna bir hayvanın vebaline girme
4 kedim var çok iyi biliyorum bu konuları teşekkür ederim öneriniz için
Köpek çok ses yapıp binayı rahatsız ederse her türlü sıkıntı olur ama sessiz uysal bir hayvansa kimseyi ısırıp rahatsız etmezse problem olmaz
Cezası var mı bilmem ama Apartmanda beslemek diger bina sakinlerini rahatsiz edebilir sikayet durumunda haklilar.
Evet şikayet ettikleri taktirde barına gönderiliyor yoksa cezasınvar
Apartmanda beslemek diger bina sakinlerini rahatsiz edebilir sikayet durumunda hakli olacaklardir
Şikâyet olursa para cezası olur
Apartman yoneticine sor
Yasal değil