Nasılsınız arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım🙏🤗 tam kapanma hakkında ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kesinlikle yerinde bir karar. Vaka sayıları düşsün , şu salgın bitsin artık normale dönelim yeter
Aynen çok bıktık ama ben tam kapanmaya üzülmedim açıkçası geç bile kalındı artık bir şeyler yapılmalı 2 senedir ilerleyemiyoruz
Bende öyle , yoksa bu illetin biteceği yok dönüp dolaşıp birbirimizi sürekli hasta edicez
tam bi yasak gelsin de artık ilerleyelim devamlı bunu yaşamaktansa bi seferlik sıkıntıya girelim doğru
Bu 18 gün gerçekten büyük ilerleme sağlicaz , vakalar da büyük düşüşler olacaktır eminim
Umarım , yeter artık..
Bencede
İyidir çok şükür kardeş senin keyifler nasıl? Yarın yazlığa uçuyorum hesapsız tatil gibi işte bahçede karantina falan geçer bir şekilde sanırım. 😊
İyiyim bende şükür ne güzel sizin adınıza neyseki bizim ev aynı zamanda yazlık o konudan bende avantajlıyım azıcık havayı soluma imkanımız var😂😂 umarım hava değişimi iyi gelir ruhunuzu dinlendirmiş olursunuz 🙏
Teşekkürler iyi dileklerin için valla şehirin kirliliğinde kapanmaktansa çekilmez başka türlü. Temennimiz şu vakaların en aza indirgenmiş olması ama önce insanların şuurunun açık olması gibi tabi afşindeli teyzemin gizli mantı günü yapıp pozitif çıkmasıyla tüm binayı karantinaya aldırması gibi olaylar yaşanırsa zor dostum zor...
Başta yapılması gereken şeyi herşey ilerledikten sonra yapıyorlar bari cidden özenli bi yasak olsun insanlarımızada bağlı maalesef insanlarımız biraz özverisiz heleki genç yaşlar mesela benim yaş gurubum yasakta dışarı çıkmayı bir halt sanıyor orta yaş grubununda bi farkı yok onlarda da ciddiye almayan kesin çok gereken tam yasak disiplini olmuyor bunların önüne geçerler umarım hakkımızda hayırlısı olsun vallahi çok haklısınız
İnşallah bilinçli davranmak önemli. Çocukluk arkadaşım geçirdi covid 6 aylık bebeğini uzaktan görüyordu eşi uzaktan odasına yemek veriyordu 14 gün boyunca nesine inanılmasın. Kolaya kaçıyorlar inanmıyorum diyerek.
Genel olarak iyiyim bu gece sıkılıyorum. Tam kapanmayada lanet ediyorum. Sen peki
Yarın kapanma var ve benim doğum günüm durdular durdular bu günü buldular benim kadar lanet edemezsin 😂😂 onun dışında iyiyim 😂
Yarın diyorum pardon perşembe yani 29 Nisan sonuçta gün atladık ya saatten ondan öyle dedim😂😂
Haha üzüldüm senin adına gerçekten kötü bi durum. Gerçi kapatmasalarda mekanlar kapalı ondan pekte değişen bir şey olmazdı
Aynen öyle, ki ben zaten doğum günlerinden nefret ediyorum çok anlamsız geliyor o yönden pek etkilemiyor beni şaka bi yana😂
Neden nefret ediyorsun yaşlanmak mı koyuyor 😜
21 yaşındayım daha yaşlanma riskime çok var şükürde , nedensiz küçüklükten beri sevmiyorum ben 😂
Yani bencede anlamsız bi gün aslında normal günden bi farkı yok (yaşlanıyor😂)
Iyiyim sen nasilsin😊
Bende iyiyim çok teşekkür ederim 🙏❣️
Rica ederim😊
çok şükür iyilik. Herkes iyi olsun kimse üzülmesin
Amin inşallah 🙏 iyi olmanıza sevindim🌸
allah belasını versin pandeminin bıktık ya
Ömrümüzden 2 sene çaldılar vallahi yok böyle bir şey şaka gibi
Benim yerimde değil açıkcası
Hayrola inşallah büyük bir durum yoktur
Psikolojik anlam da kötüyüm şahsen.
İnsanın bazen böyle dibi gördüğü dönemler oluyor bazen cidden dibe batıyor dolmuşluk olabiliyor. Ben böyle durumlara girdiğimde dibe battığımda neden böyle , lanet olsun, bıktım her şeyden vs. Gibi şeyler demek yerine evet şu an zor bir dönemdeyim dipte hissediyorum fakat bu dipten nasıl çıkabilirim neden dipteyim neler yapmalıyım diyip çözümler arıyorum ufkumu genişletmeye çalışıyorum ve ikinci olarakta bu dipten çıktığımda nasıl tecrübeler edineceğimi nasıl güçleneceğimi düşünüyorum başka şekilde lanet ederek dahada olumsuzu düşünerek dahada dibe batarsın çözüm odaklı ol hep hayatta hallolmayacak hiçbir şey yoktur
Mantıklı güzel yorumun için teşekkür ediyorum fakat strestten dolayı perişan haldeyim doğrusu...
Kotu
Anlatmak istersen dinlerim hallolacak bir şeyse canını sıkma dünyaya bir kere gülüyorsun önüne bak hep🙏
Ya çok teşekkür ederim evet kotu bir durum yok zaten 💖💖
Hiç bir şey senin o güzel canından kıymetli değil hep hayatta zevk alacak yönler bulmaya bak bi kere geliyoruz dünyaya hallolacak küçük şeylere asla canın sıkılmasın dolu dolu rengarenk ol 💕🙏
Işteyim 😪
Allah kolaylık versin🙏
Çok sağol 😊
Keyfim kötü
Umarım kötü ciddi bir şeyin yoktur anlatmak istersen dinlerim bazen yabancıya anlatmak iyi gelir dolmuşsundur belki
Düşünmem gerek
Kaldi 49 gecer mi
İdare eder