Aile & Toplum Kızlar, Kizlar neden kışın biz 3 kar giyerken üşümez? Maviskadir92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor biz 3 kat giyerken siz kizlar soğuk havalarda nasıl mini giyebiliyir üşümeye biliyor sunuz? Güncellemeler+1 yıl Gnxll Güncellemeler+1 yıl Vahaaga Kızlar, Kizlar neden kışın biz 3 kar giyerken üşümez? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Donuyoh yaaa hiç sorma bende bilmiyorum niye giyiyoruz 1 2 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl 😅😅😅 Cevapsız sorular Yorumla denizsoruyoooor +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yooo ben 4 kat giyiyorum😂kansızim zaten donuyorum hiç tipime bakmıyorum 1 29 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahahah sen normal kızlardansin ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anormal kızlar nasıl oluyor😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Yukarıda bahsettiğim. gibi hahah tanıyorlar sanırım anlamıyorum nasıl beceriyorlar da😅 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Tanıyorlar doğal sobalilar haha Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Yaniyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bende bazen gözümü alamiyorum😂😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahah Tevbe tevbe bizde ama bakmamak. lazim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmamak lazım da. iste😂😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahah Nefis işte 😔😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihii nefis😂atın suçu ona Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahah yahu ama öyle ☺️😅 ne kadar bakmak istemesekde gözümüzün önüne kadar giriyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen biz giriyoruz gözünüze sizin gözünüz kaymaz 😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl 😅😅Gözlerimi mi kapayayim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem 😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Tevbe tevbe sende az degilsin de neyse işte 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptım ben be 😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl He he sende az degilsin sende de var birşeyler de işte haha 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi şeyler var Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Kızlar açılır saçılır suç hep bende tabi nefis diyorum yok gözleri kapatıyorum yok daha napim 😅 hep beni sucluyon 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açılıp sacilmayi erkekler baksın diye yapmayiz tabi yapanlar da var o ayrı 😂ayrica ben seni suclamiyorum ki😂😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Haha neyse beni suçlamıyorsan sorun yok 😅 anlayışın için teşekkür ederim gizlicik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim maviscik😉🙂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Kimsin sen ya merak ettim 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse değilim 😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Peki hanımefendi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki maviscik😉😅 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmiyim diyorum ama soruyu guncelleyip tekrar karşıma cikariyorsun😂 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Yav gizli korkmuyorsan karşıma gelll. Sinir oldum he sana Yorumla
Kırmızıpanjurluev Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç mini giymedim bilmiyorum 1 1 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl En iyisi 😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Donuyoh yaaa hiç sorma bende bilmiyorum niye giyiyoruz
😅😅😅 Cevapsız sorular
😂😂😂😂
Yooo ben 4 kat giyiyorum😂kansızim zaten donuyorum hiç tipime bakmıyorum
Hahahahah sen normal kızlardansin ☺️
Anormal kızlar nasıl oluyor😂
Yukarıda bahsettiğim. gibi hahah tanıyorlar sanırım anlamıyorum nasıl beceriyorlar da😅
Tanıyorlar doğal sobalilar haha
Yaniyorlar
Aynen bende bazen gözümü alamiyorum😂😂
Hahahah Tevbe tevbe bizde ama bakmamak. lazim😅
Bakmamak lazım da. iste😂😂
Hahahah Nefis işte 😔😅😅
Hihii nefis😂atın suçu ona
Hahah yahu ama öyle ☺️😅 ne kadar bakmak istemesekde gözümüzün önüne kadar giriyorlar
Aynen biz giriyoruz gözünüze sizin gözünüz kaymaz 😂
😅😅Gözlerimi mi kapayayim 😅
Bilmem 😂
Tevbe tevbe sende az degilsin de neyse işte 😅😅
Ne yaptım ben be 😂
He he sende az degilsin sende de var birşeyler de işte haha 😅😅
Ne gibi şeyler var
Kızlar açılır saçılır suç hep bende tabi nefis diyorum yok gözleri kapatıyorum yok daha napim 😅 hep beni sucluyon 😛
Açılıp sacilmayi erkekler baksın diye yapmayiz tabi yapanlar da var o ayrı 😂ayrica ben seni suclamiyorum ki😂😂
Haha neyse beni suçlamıyorsan sorun yok 😅 anlayışın için teşekkür ederim gizlicik
Rica ederim maviscik😉🙂
Kimsin sen ya merak ettim 😅😅😅
Kimse değilim 😂
Peki hanımefendi 😅
Peki maviscik😉😅
🤗
Yazmiyim diyorum ama soruyu guncelleyip tekrar karşıma cikariyorsun😂
Yav gizli korkmuyorsan karşıma gelll. Sinir oldum he sana
Hiç mini giymedim bilmiyorum
En iyisi 😅