Malum Ramazan ayı içerisindeyiz bunun yanında tam kapanma kararı da alındı, bu süreçte evde nasıl zaman geçireceğiz konusunda bir fikir alışverişinde bulunmak istedim...
- "Hem Ramazan hem Karantina, evde nasıl zaman geçiriyorsunuz?"

Günün nasıl bittiğini bile anlamıyorum, o kadar hızlı geçiyor.
Dersler, film-dizi, kitap okuma filan derken zaman kalmıyor.
Cevap
23Cevap
Öğleden sonraya kadar uyuyorum genelde. d
Rica etsem sizde bu sorumda fikrinizi paylaşır mısınız benim için önemli bir konu ?
26 yaşında kız ve 33 yaşında erkek ilişkisi?
@aimPediatrician Bu site de yorumlarını tutarlı bulduğum sayılı kişilerdensin soruma gelirsen çok sevinirim canım yaş farkıyla ilgili biraz endişelerim var fikrini almak istiyorum?
Ders çalışıyorum, ibadetimi yapıyorum, ev işlerinde anneme yardım ediyorum, sıkıldıkça hobilerimle uğraşıyorum...
Öyyle geçip gidiyor işte günler.
Merhaba,
Ben bedensel engelli olduğum için normal zamanda da evdeyim çok fazla değişen bir şey olmadı, dizi film izlemeyi severim kitap okuyorum geçiyor
Ev gibisi yok valla...

Pediatrisyen hanım ben covidtim bir süre önce galiba etkileri hala geçmedi. Tam kapanma da geldi. Oruç da var. Nasıl bir zamana düştük anlamıyorum ki
Bazı geceler sahura kadar uyumayacağım, bazı günler TV, PC'de oyun keyfi yapacağım. Bulmaca çözeceğim, otomobil çizimi ve tasarımı yapacağım.
Pubg oynuyorum İnternette dizi film izliyorum Oruc tutuyorum
Karantinadan acayip sıkıldım
Tek çare aşı maske mesafe temizlik ama 4 dü maalesef yok Bu yüzden mal gibi evdeyiz Hemde 20 gün☹️☹️
iyi oldu ama yeterli değil 30 gün tam kapanma şart vakalarımız az değil 30 günden sonra salgını kırarız
Bazen fazlasıyla sıkıcı bazen de zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Sorunda burda tam olarak 2 si birleşince geçmiyor😑
Uyku, nargile, yemek, film, kitap, oyun, sohbet, duvarlarla diyaloglar kurma.
Ben karantinadan ve evde zaman geçirmekten kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
İftara kadar ya pcde oyun oynuyorum ya da kitap okuyorum iftardan sonra da spor yapıyorum.
Biz gitmek istediğimiz yere gidiyoruz sıkıntı yok ☺️ Umarım herkes bir an önce eski, özgür hayatına döner.
Allah Allah o nasıl oluyormuş görünmezlik pelerininiz mi var?
7/15 ders çalışıyorum gerisi uyku.
Ramazanı hiç bu kadar rahat ve kolay yaşamamıştım.
Fuckbuddy im var birlikte geçiriyoruz 🤷🏽♂️
😂!-#sndhd
dizi film ders youtube kitap bu dongu
Aaa sanalcı...
Genellikle film izlerim..
Ksde
Boş boş evde uyurum artık 🙄
Aa eskişehir
Yabancı dizi izleyerek
Resimde ki yer Eskişehir mi
KS halkiyla.
Merhaba, nasılsın :)