Başka bir şehirde sıfırdan hayat kurmak çok mu zor?

Film izleyip gelmedim, hayal falan da kurmuyorum bedeli ne olursa olsun bunu yapıcam. Üniversiteye diye başka bi şehire gidicem, ailem başka türlü yollamaz çünkü, bi kaç ay üniye devam ederim, sonra gittiğim yerin kadın sığınma evine kalacak yerim olmadığını söylerim, oradaki kadınlara devlet bu miktar para veriyormuş ve iş bulma konusunda da yardım ediyormuş, küçük 1+0 bi daire tutarım, biriktirdiğim parayla da ikinci el eşyalar alırım, iş de bulursam yaşamını o şekilde devam ettiririm. Senelerce üniversitede kendimi yoracak değilim, üzerine kaç k kredi borcu olacak bir de, o kadar borçla işsiz kalmaya ne gerek var ki demi? Bana bi kadın için güvenli ve maddi açıdan da uygun şehirleri söyler misiniz? Olur da yapamadım hiçbir şey istediğim gibi gitmedi, bi çöp kenarında ölümü bulurlar, sokaklarda yatarım ama yinede dönmem ailemin yanına. 20 yaşındayım, geri döndürmeye elbet çalışırlar ama yetişkin bi insanım sonuçta, beni neye ne kadar zorlayabilirler ki, diyelim zorladılar, bu eve asla iki ayağımlq yürüyerek ve kendi irademle asla bi daha girmem.
Başka bir şehirde sıfırdan hayat kurmak çok mu zor?