Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı. Mustafa Yılmaz'ın Dul Kadının Oğulları kitabını al oku. Orada herşey yazıyor. Sanırım imzaların altına üçgen şeklinde ya da büyük nokta şeklinde işaret bırakıyorlar. Ayrıca duruş şekilleri varır. Ayaklarını farklı yapıyorlar. Ama genel olarak normal insanlarla aynı yapıyorlar. O yüzden bir normal bir insanı mason zannedebiliyorlar. Yanına gidip hiram öldümü diyorlar. Eğer kişi mal mal bakarsa bu mason değil deyip gidiyorlar. Ama eğer cevap gelirse o mason oluyor ve muhabbet başlıyor. Karşılık neydi hatırlayamadım. Ayrıca sağ elleri ceketlerinin içine sokuyorlar. 😎
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle dururlar. 😎
https://i.ytimg.com/vi/BesBWlgv18o/hqdefault.jpg
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece tokalaşmasından anlayabilirsin.. Onun dısında anlayamazsın.. :)
Bazı arkadasların sorarsın demesine bakma.. Sen soruyorsan masonlukla alakan yok demektir..
Mesela yeni tanısan biri karsısındakinin mason oldugunu anlamak için el sıkısırken avuç içinde kalan parmaklarının 2 tanesini bastırır.. aynı karşılığı alıyorsa.. Aynı familyadan demek.. :) bir çok sekli var baş parmağın yeri felan gibi..
Sen bos ver bu gibi seyleri.. (:05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTekrarlama gereği duyuyorum.. Bu gibi durumlardan uzak dur.. Sana kazanç sağlayacağın hiç birşey vermez..
Tüm merak ettiklerini araştr öğren ama daha fazlasını boş ver..- +1 yıl
Daha fazlasına gerek duymam zaten benim iradem var değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılÖmer Köker adında birinden :)
+1 yılBir masonu duruşundan tanıyabilirsiniz
Sağ eli ilikli ceketin içine yarıya kadar sokarak yapılan gizli bir mesaj içeren duruştur.
Şuda örneği; galeri.uludagsozluk.com/.../00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Mason locaları vardır ve bu localarda din gibi şeyler konuşulmaz öncelikle bunu söyleyeyim. Kimse kimseye dinini sormaz. Mason localarına zengin iş adamları alınır genelde bir cemaat gibi düşün. Yani bazı saf insanlarımız bu mason localarındaki masonları yahudilikle, tüm dünyayı ele geçirmeye çalışmakla suçluyor. Mason falan filan bunlar doğal olan şeyler ankarada bir sürü mason locası var büyütülecek bir şey değil. Asıl büyütülecek şey normal cemaatler
12 YorumlaSayın sleppysmurf,
Bir masonu, eğer mason değilseniz herhangi bir işaret dili ile tanımanız veya tanışmanız çok zor. Ama masonlar kesinlikle cahil insanlar değildir ve saygılı insanlardır. Dolayısı ile mason olabileceğini düşündüğünüz kişiye gidip, mason olup olmadığını sormak en iyi çözüm. Kişinin kendisi söylemek isterse bunu söyleyecektir zaten. Burası sizin merak ettiğiniz kısımdı. Benim merak ettiğim kısım ise bir ortamda mason olan bir kişiyi tespit etmenizin size ne faydasının olacağı? İyi günler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçını başını açmış gögsünü g*tünü açmış belli eden dar pantolon giyen sütyenini belli eden tayt giyenler masonlardır knk.
Mason cin demektir Şeytan yani Şeytan cinlerdendir cinlerin kötüleri şeytanları işte o insanların içine girmiştir derim yoksa bir insan Rabbi karşısında o kıyafetleri giyemez.17 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar mason olamaz ki biraz arastır bence ;)
Cevap sahibi+1 yılOlamaz mı :)
O zaman düzelteyim masonlara çalışıyor da haberi yok diyelim mesela senin profil fotona baktım da sende onlardan olabilirsin :D- +1 yıl
Onu nerden çıkardın :D
Cevap sahibi+1 yılSende şeytana hizmet ediyosun
- +1 yıl
Oldu o zaman iyi günler
Cevap sahibi+1 yılheeeee
- +1 yıl
Haklisin kanka vucusunu gosteren her kadın masondur onlar varken localara gerwk kalmiyor
valla onu bilmiyorumda internet üzerinden konusmalarında mesajın sonundaki noktada amlemlerinin cok ufatılmıs bir resmi var zum yapılınca belli olan bir amlem normalde nokta gibi görülen bir onu biliyorum
00 Yorumla
+1 yılbu işerlerin derinligini bilmiyorsun fazla karıştırma derim internette videolu en baştan tarihini anlatıyor aç ordan izle şimdiki durumunu ve türkiyede kimler mason hepsini ögrenirsin onun için biraz sakat bir durum bu anladın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer taraf mason kaynıyo zaten bizde masonuz
cdn.listelist.com/.../...-gelisine-karsi-cikan.gif00 Yorumla Onlar zaten birbirlerini tanırlar. İsarete gerek yok. Masonlar geometri ile uğrasırlar. Her masonun kalbinde geometri yatar die bir kuralları bile var
01 Yorumlamasonlar toplum içinde kendilerini açık etmezler. Bir ihtimal selamlaşma şekillerini öğrenip o tarzda selam vermeye çalışırsan belki. Ama onuda yiyeceğini sanmam. Çünkü onların katı kuralları vardır
02 Yorumla
+1 yılMasonluğun en kritik önceliği; gizliliği korumak diye biliyorum.
00 YorumlaBildiğim kadarıyla masonlarda rütbeye göre değişirmiş duruşları falan. Genel de otururken ayaktayken fark etmez sağ kıvrılıp kalbin tam altına getirilerek dururlar. yanlış bilmiyorsam tabi :)
01 YorumlaO beni tanısın tarikatına katmak istesin bende keyifle zitiri çekeyim...
00 Yorumla
+1 yılnasıl anlarsın biliyo musun? sen mason musun diye sorarak. :d
10 Yorumla
+1 yılMasonlar her seyi cok bildigine seni inandirirlar mesela derler ki kurani okudum kuransa su var der onu farkli yorumlae veya baska bisey icin kafa kariatirir zina haram degil gunahtir yapilabilir der
04 Yorumla- +1 yıl
Kurban kesilir ama elektrosok bayiltici verilebilir der bunun gibi
- +1 yıl
Acunu bilemem ama su var Acun belki cok kotu bisey yapmiyor ama faydali bir sey de yapmiyor para icin kisiligini kaybetmis bir insan
- +1 yıl
Ihtinal var ama duydum oyle bisdy ben de
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bu rlemanlar localara gidip full alistirma yapiyolar inan bana. Bu dedigin olursa diye onlem aliyolar. Bir sueu selamlasma seslenme konusma sekilleri var
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tip insanlar masaya oturus sekli , yemek yeme , bardagi catali nasil tutuş seklinden anlayabilirsin.. ve cümlelerinin kurulus duzeninden anlayabilirsin
01 YorumlaMasonlar üçgen börek yer muska şeklinde. Ordan tanıyabilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Var var olmasına da, pek kendilerini dışa belli etmezler. Mason değilsen zor tanırsın.
00 Yorumlane gerek var? diyelim karşıdaki insan mason ne olacak yani ötekileştirecek misin?
00 YorumlaBunlar fare gbi bukaleemun gbi bokun icine saklanrlar yinede tanyamazsn
00 Yorumlasağ elleri daime ceketlerinin düğme kısmının içinde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLions cluba gel bir gun hepimiz bunun egitimini aliyoruz
01 Yorumla
+1 yılTek gözünü sürekli kapatıyorsa masondur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar birbirini tanırlar zaten.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl :))
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir selamlaşma şekilleri var
- +1 yıl
Heh işte bende tam olarak bunu soruyorum, tasite baglamasak ,)
hayatımda mason görmüşlüğüm yok
00 YorumlaMasonmusun gardaş de he masonum derse masondur.
00 Yorumlasen ben masada yemek yeriz onlar masoda
10 YorumlaÖyle bir örgüt varsa tanıyamazsın.
00 Yorumlasende var mı masonluk. sitede baya var da
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Ben sıradan bir vatandasım :) hic bir tarikata mensup değilim
+1 yılGizliyse biz nerden bilecez :D
00 Yorumla
+1 yılkokusundan ve göz bebeklerinden
02 Yorumla- +1 yıl
onlar genelikle burun yakan hafif bir koku gelir ve gözlerini genelikle lens yaparlar çok mason tanırım
+1 yılGöz göze gel anlarsın.
00 YorumlaSenin ortaminda bulunmazlar kanka sikinti yapma :)
00 YorumlaNerden geldi bu ilgi alaka?
00 Yorumla
+1 yılyüzük
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumda kendilerini açık etmezler genelde.
01 YorumlaTanimam taniyamam
00 Yorumlatanıyamam
00 YorumlaAnlayamazsin
00 Yorumla
+1 yılmason ne
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım