Aile & Toplum Hollanda vatandaşı olmak için gay evliliği yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu fıstıklar için gider misiniz Hollanda'ya? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hollanda vatandaşı olmak için gay evliliği yapar mısınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim istiyorsa gitsin, orada yaşasın hatta. Ülkemiz biraz daha rahatlar belki 5 1 Yorumla Speedybean +1 yıl İnşallah ya güzel düşünce Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Tövbe estafurullah Allah ıslah etsin bu tarz düşüncede olan insanları. 3 0 Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bu neyin kafası lan bana dünyayı verseler gay olmam 0 0 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourTek hayalim tek umudum bir gün gerçek olur umarım. 1 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Alman vatandaşı olmak için 30yasinda alman kadını kabul etmedim ki bu ne amkkk 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Iyyyyyyyyyyyy türkiyemi terketmem ben 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Mende gey olçem mende mende 0 1 Yorumla saffet446 +1 yıl Sana baya maliyetli olur Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İğrenç ya 2 6 Yorumla saffet446 +1 yıl Ay kusura bakma çok güldüm 😂😂 Yorumla faruk_yine_geldi +1 yıl @saffet46 komik mi ya Yorumla faruk_yine_geldi +1 yıl @saffet446 Yorumla saffet446 +1 yıl Etiket yapamazsın faaruuuukk Yorumla faruk_yine_geldi +1 yıl Tamam soruma cevap ver nesi komik geldi Yorumla saffet446 +1 yıl Özele gel kızı rahatsız etmeyelim Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaparım 0 1 Yorumla yavuzjcw +1 yıl Sen zaten Gay sin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten hollanda vatandasiyim 1 1 Yorumla Doctor-Strange +1 yıl Neden gizlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kim istiyorsa gitsin, orada yaşasın hatta. Ülkemiz biraz daha rahatlar belki
İnşallah ya güzel düşünce
Tövbe estafurullah Allah ıslah etsin bu tarz düşüncede olan insanları.
Bu neyin kafası lan bana dünyayı verseler gay olmam
#Bonjour
Tek hayalim tek umudum bir gün gerçek olur umarım.
gay olmasamda son çare vatandaşlık için yapılabilir
Alman vatandaşı olmak için 30yasinda alman kadını kabul etmedim ki bu ne amkkk
Iyyyyyyyyyyyy türkiyemi terketmem ben
böyle bir şartı mı var?
Mende gey olçem mende mende
Sana baya maliyetli olur
Asla memnunum halimden
İğrenç ya
Ay kusura bakma çok güldüm 😂😂
@saffet46 komik mi ya
@saffet446
Etiket yapamazsın faaruuuukk