19 yaşında bir erkeğim. erkek olan arkadaşım arkama geçip bana sarılıyor, memelerime avucunu geçiyor. Durduk yere ensemi, Boynumu, omzumu, yanağımı elliyor. Elimi avuçlarımı tutuyor. Tualette yanımdan geçerken bacaklarıma dokunuyor. Beden dersinde soyunurken bacaklarım açıkken okşadı uuu dedi. Omzuma elini atıp sarılıyor, kolumu elliyor. Bir keresinde elini mememe geçirip kimse görmüyor zaten, küçük zaten deyip mememi elledi yine herkesin yanında. Bana ben seni severim yaa falan dedi durduk yere. Ben cinsel cevaplar verince söyleyince dalgaya alıyor, gülüyor. Şakasına sevişelim diyor ama hiçbir şey yapmıyor sonra. Şaka yapıyor gibi davranıyor ama durduk yere elliyor. Arkadaşız, sosyal ve eğitim açısından başarılı ciddi biri. Böyle lgbt tarzı vb şeyleri olan bi hareketleri yok, ciddi milliyetçi bir tip. Bu yaptıları hakkında ne yapmalıyım? Taciz sayılır mı? Yoksa samimiyet mi bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yaptıkları beni çok azdırıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana böyle edip şakasına dşyor sevişelim mi diye aslında o soru ciddi soru
Sen evet deeen seni skecrk seni
Sonra sen ona 😂 uzak dur ondan yoksa seni elleyecek ilaç atar uyutur yine yapar dikkat et
Kaç yıllık tanıdığım hiç yakıştıramadım
İşte yaş ilerledikçe böyle etmeye başlamış seni skecrk haberin olsun uzak dur adına bile çıkarır o. Gay bozuntusu
O zaman senş azdırıyor ise de ona gel sevişelim de sen ona sonra o senş skr karşılıklıları yaparsınız
Bende onu istiyorum da olmuyor işte
Neden ne olmuyor ki söyle açıkça 😂
Ben ona bişey desem bana abaza azgın diyecek dalga geçip gidecek. Bişey yapacağını sanmıyorum. Ama kendisi elleyince normal. Ben hafif hamle yapınca bana sikseydin bari yuh diyor
Ula anla artık öyle demeler hep o olaya yapmanıza işaret ediyor sen ona deyimce sevişelim mi ders ehadi soyun de tişörtüne çıkar gerisi gelir çıkar tişörtüne oda çıkardık ac yarrgnı
Veya Arkadaşça yapıyor olabilir mi ben mi abartıyorum
Bilmiyorum ama bence o İsityor bu duruma ama haram ya bos ver
Ya çok yakışıklı zaten. Kokusunu, tenini herşeyin seviyorum
Kardeş 30 cümle yazmışsın 25 i seni nasıl mincikladigi. Çok hoşuna gitmiş belli ki
Niyetini anlamak için
Kafa oturrmadin mi ne diyorsun tobe tobe. Vur iki tane salak salak gevşek hareket etmesin sana.
Sadece bana yapıyor zaten. Tepki göstermediğimden yüz buluyo
Daha fazla sarmasina izin verme
Ya ben yapma desem şakasına daha çok sıktırır memelerimi. Uçlarını falan arıyor cimcikliyo.
Vur kafayı civitmasin
Kıyamam ona
Dalga mı geciyorsun?
sen de hoslanmissin o da hoslanmis senden. bariz yani. sen de onu elle. karsilik ver. sevisin gitsin. zevk almak guzeldirrr
Derdin ne bacım? Seni alan almış...
Sanki bilmiyorsun.
Erkeğim ben?
İzin verme sende
Ya karşı çıkıp elini falan çekmeye çalışsam daha da üstüme gelip şaka yapıyormuş gibi yapacak
ellesin
Kendimi değişik hissediyorum
Ondan uzak dur
Sempatik çocuk eğer sevmediğim itici kültürsüz biri olsa baştan uzak dururdum zaten
Ne yapacan kültürü sonu kötü bitecek erkek erkeğe moda olmuş gibi bu aralar zaten aman ha
Onu düşünüp düşünüp boşalıyorum. Sadece onu istiyorum.
Manyak mısın ne soruyon o zaman
Olmuyor ama. Ben ona hafif bişey ima etsem azgın falan diyo ciddiye almıyor
Allah kurtarsın diyeyim artik bilemiyecegim
Taciz sayılır mı
okumadım çok uzundu
Okuma boşver uzun tahrik edici bir metin
Oku lütfen fikrini merak ediyorum
timam bekle
Okumadın mı daha
başladım sıkıldım