Gizli Üye(36-45)+1 yılTayyip Hz. Peygamber'in ümmetini uyardığı Hz. Adem'den kıyamate kadar görülmemiş fitne sahibi Deccal'in ta kendisi olduğuna inanıyorum.
Çünkü Deccal ile ilgili hadislerin tamamı Tayyip ile birebir uymaktadır.
Örneğin Deccal'in anlamı bile Tayyip'in karekterini anlatmaktadır.
Deccal'in anlamı :
"yalancı, hîlekâr; zihinleri, gönülleri, iyi ile kötüyü, hak ile bâtılı karıştıran, bir şeyi yaldızlayıp gerçek yüzünü gizleyen, bucak bucak her yeri dolaşan müfsid ve mel'ûn bir kişidir."
Bu yazılarların hepsi Tayyip'de vardır.
Yalan söylüyor, hile yapıyor, seçimlere hile karıştıyor, ölülere oy kullandırtırıyor ( zaten Deccal'in ölüleri dirilteceği de söyler hadisler ), insanları kandırıyor, oyalıyor, masum vatansever askerleri darbeci yapıp cezaevine atıyor, kötülüyor, halkın gözünden düşürüyor, karalıyor ; hainleri, teröristeleri aklıyor, temize çıkartıyor, dindar yapıyor işte zihinleri gönüllleri , iyi ile kötüyü, hak ile batılı karıştıyor, aldatıyor.
Ve tüm bu olanları yaldızlayarak anlatıyor. Ne diyor? " Değişen Türkiye " , " Genişleyen Türkiye ", " Büyüyen Türkiye ", " Dünya Lideri " vs şeklinde yaldızlamalar yapıyor. Ama Ortadoğu'nun haline bak, her yerde savaş, katliam ölüm ve hep müslümanlara oluyor.
Bir hadiste diyor ki " kişi Deccal'i mümin biri zanneder gider yanına bir bakmış o da onlardan olmuş ".
Herkes Tayyip'i dindar zannediyor ama hırsızlıklar, yolsuzluklar, adaletsizlikler, sahtekarlıklar ne ararsan var. Bunlar dinimiz de var mı? Yok. Ama bu hadiste yazdığı gibi insanlar bunu dindar zanediyor. Çoluk çocuk zenginlediler bir de maşallah.
Hadislerde Deccal'i destekleyenlerin dindarlar, Kuran okuyup, ibadet ehli olanlar olduğu yazar, Deccal'e kafası kazınmış 70 bin alim bağlı olur der. Tayyip'e bak ona bağlıların en büyük kısmıdır bu kesim.
Herkes Deccal'i tek gözü olmayan, cami minaresi gibi uzun fantastik biri bekliyor. Öyle olsa herkes tanır.
Fakat Hz. Peygamber " Karıştırırsınız diye endişe ediyorum " demiştir.159 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D bence anlattıkların fetullah gülen sen karıştırdın kardeş
Cevap sahibi+1 yılBen Fettulahçı değilim.
Tayyip'ten başkası olamaz.
Çünkü Deccalin anlamı Fettullaha değil Tayyip'e daha iyi uyuyor.
Cevap sahibi+1 yılSorgula, sorgulamayan insan cahil sorgulatmayan ise zalimdir.
Soran+1 yılSen başbakan olsan apartman dairesinde otururdun dimi :) iş b*k atmaya gelince ne kadar da şey söylüyorsunuz. Adamı bir şiirle hapise tıkan zihniyete laf yok ama dimi. Ne dümenler döndü bu ülkede, insanlara dini unutturuldu, batı özentisi cahil bir gençlik yetişiyo farkında değilmisin. Bunlar hep o dinsizlerin işi işte. Allaha şükürler olsun insanlar görmeye başladı gerçekleri. Senin gibi istisnalar da böyle kendini avutuyor işte deccalmiş filan.
Cevap sahibi+1 yıl"Ahır zamanda öyleleri çıkar ki Kuran okur, ibadet eder, tatlı sözleri ile dünyalık elde ederler fakat hissemedikleri yerden şirke saparlar işte bunlar Deccal'in avanesidir " der hadisler.
Kim bunlar?
" Deccal'e bağlı 70 bin kafası kazınmış sarıklı alim olacak " der.
Kim bunlar?
Deccal'in Yahudi olduğu söyleniyor.
Zamanın Yahudisi bizim Deccal dediğimizi Mesih görüyor
Kim bu?
Yahudi Üstün Cesaret Madalyası alan sözde müslüman başbakan kim?
Filistin de canlar ölürken İsrail ile ticaret yapan kim?
Deccal bu değil de kim o zaman?
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Erdoğan'ı hep 2-3 şeyle suçluyorlar. Suçlamalar hep aynı. Çoğu komik olmakla birlikte bazıları ciddi. Muhakkak kusurları olacaktır. Hatasız insan yok. Ama Ülkeye, millete yararını görmezden gelip birkaç hatasını önplana çıkararak haksızlık yapanlar var. Bu da yakışıkalmaz. Cumadan cumaya namaz kılanlar, o da belki, kalkmış dinle ilgili yorum yapıyorlar, siyasete din karıştırmış da bilmem ne. Yaptığınız yorumlarla cehaletiniz dışa vuruyorsunu bilesiniz. Dinime küfreden müslüman olsa bari...
Cumhuriyet tarihinde gelmiş geçmiş en faydalı hükümetlerden biridir. Atatürk gibi inkılapçı, Menderes gibi cesur ve yenilikçi, Özal gibi çağdaş, Erbakan gibi bilge... Halk kimi seçeceğini biliyor ve seçiyor da zaten...10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarımla evde olmak, eğlenmek ( www.radikal.com.tr/.../kizli_erkekli_eve_ilk_ceza_kesildi-1159941 )
İstediğimde içebilmek (içmiyorum ama herkes istediğini yapmalı) ( sozcu.com.tr/.../ )
Sokakta rahat rahat dolaşabilmek ( www.cumhuriyet.com.tr/.../Polis_kana_doymadi.html )
Kendi ülkemde suriyelilerden daha az değer görmek ( onlara maaş bağlanırken işsiz maaşsız bir sürü Türk var.)
Daha uzatırım bunları. Görebilene.20 Yorumla
Recep Tayyip Erdogan, adam gibi adam!
Ve O artik Cumhur-u Reis'imiz.
Ona diktator hirsiz vs. diyenler donsunler taptiklari adamlara baksinlar. adam mi dedim. afedersin!33 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yıladam muslumanim diyor ama isvicre banklalarinda milyar dolarlari var :) nerden bulmus o kadar parayi?
4.bp.blogspot.com/.../tayp.jpg73 Yorumla- +1 yıl
cehennemde cayir cayir yanacak
Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı. çok değil bundan birkaç nesil sonra insanların şimdikine oranla daha büyük kısmı din zırvasıyla kandırılamayacak kadar donanımlı olacaklar diye umuyorum. bu ülkede biraz daha uzun sürer de neyse. işte o zaman bu coğrafyada yaşayan insanlar bu geriliğin sebebini araştırdıklarında bize ve bizden öncekilerin basiretsizliğine çok sağlam küfür edecekler. bir kısmının şimdi ettiği gibi.
20 Yorumlailk olarak muayene parası kaldırıldı dendi ama eczanede ödenmeye başlandı; ikinci olarak hangi başbakan gidip diyarbakıra kürdistan dedi, üçüncü olarak PKK nın dağda olan kısmına tokiden ev ve iş garantisi verildi, Türkiyede işsizlik hiç yokmuş gibi. dördüncü olarak apo şerefsizine sayın dedi, bundan kurtulmak için ergenekon davasını attı ortaya. şimdi birer birer çıkıyorlar hapisten. beşinci olarak suriye için ağlar sızlar, ama nitkim şehitlerimiz olursa durmak yok yola devam, somada bir cinayet oldu adı kaderdi, kısacası gerginlik siyaseti uyguladı. başbakanlık döneminde dikdatör değildi, cumhurbaşkanı artık oldu ve başkanlık sistemi gelecek güneydoğu özerk kürdistan olarak başkanı da selo olacak. ve amerikanın BOP u aynen işleyecek. şimdi bu adam nedir?
318 Yorumla
Soran+1 yılE siz hep sorumun dışına çıkıyosunuz olmuyo amaa :))
- +1 yıl
-Muayene parası alınmayıp sabah 4 te hastaneye gitmekten çok daha iyi. elini kolunu sallayarak istediğin hastaneye gidiyorsun ve 4-4 lük
-Aylardır asker ölmüyor. Amaç bu idi.
-Tokiden ev ve iş garantisi uyduruk.
-Sayın kelimesi ağızdan öylesine çıkmış bir kelimedir. kılıçtaroğlu gibi, yukarı hareket eden merdivenden aşağıya gitseydi, seçmde oy kullanamasaydı, her seçimde yenilseydi dahamı iyiydi.
-Ergenokon davasını paralelciler ortaya koydu. türkiyede 8-10 yılda bir darbe oluyor değilmi. sürpriz değil yani. baş sayfalardaki üst düzey generaller nerede?
-Somada ihmal var. inanan insanlar elinden geleni yapar. sonra kaderine razı olur.
-Cek cak mış muş. - +1 yıl
ersin kardeşim hiç televizyon izlemiyor musun daha geçen ay geldi şehit haberi. 93-94 dönemlerini de bir incele bakalım sınır ötesi harekatları.<
ayrıca ersin kardeşim, yasaya göre bir kişinin millet vekili olabilmesi için terör örgütü ile bağlantısının olmaması gerekir. ama ne hikmetse leyla zana ve ahmet türk hapisten çıktı, selo dağdan indi şimdi de mecliste. oy çoğunlu akp de idi. takım tutar gibi parti tutma ersin, araştır biraz. özellikle BOP u araştır. - +1 yıl
Bop bir hurafe.
Ayrıca geçen ay bir kaç tane oldu üzüldük ayrı. Ama üç haneli rakamlarda değil.
Ayrıca yıllardır terörle bağlantılı liderler meclise giriyor bu yeni olmadı.
Ve dikkat et son günlerde pkk lafını ağzından düşürmeye başladı bdp gurubu.
Varsa tayyip den daha iyi bir hizmetkar göster hemen onu savunacagim.
Bu ülkede kimsenin dikili ağacı yok güzel kardeşim - +1 yıl
ersin kardeşim, şu an kendinle çeliştin bir önceki mesajında şehit haberleri gelmedi diyordun, şimdi geçen ay geldi dedin. terörle bağlantılı liderler var mıydı bdp den önce, varsa kimler bilmek isterim. son günlerde düşürür, neden düşürür selo adaydı. bop bir hurafe değil, evrensel insan hakları bildirgesinin yapılış ve yayınlanış tarihiyle israili bir karşılaştır. ben o bu şu demiyorum, ama hizmetkar da değil bu adam.
- +1 yıl
Ne yazdığının farkındamısın. yazmayıp kusuyorsun resmen. ister gül ister ağla. Tayyip erdoğan fettuhlahcı değil. Fettuhlahcı olmak için o yapının içnde bir görevin olması gerekir. hiyerarşi içersinde. kimin devlet memuru olabileceği yasalarla bellidir. koşullarmı sıralamalıyım. yani fettullahcı diye kamuya alınmayacak diye birşey yok. olsaydı bu kadar fettuhlahcı nasıl girdi/?
+1 yılO Ülkeye Alınan Suriyeli'ler Var Ya Hani Yardımseverlik
İşte Onların Genc Ögrenci Olanları Var Ya
İşte Onlardan 111 Tanesi Üniversteye Yerlesiyor Hic Cabalamadan Yani Kısaca Beleşten Yani Bunlar Müslüman
Bizim Türk Gencinden 111 Kişinin Hakkı Yenmeye Devam Edilsin Cünkü Bizimkiler Müslüman Degil Dimi15 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşuyosunuz ya. Ben soruma cevap istiyorum. Hani yasaklardan bahsediyosunuz ya. Şeriat geliyomuş ya :)
- +1 yıl
işte bende diyorum , biz yardımsever ülke olmuyalım !
şeriati isteyenler acısından bilemiycem ben taraftar degilim o konuya
onu bir tane fetvacıya sormak lazım asdsada. d
Soran+1 yılAyrıca çevremde üniversite mezunu suriyeliler var adam makine mühendisliği okumuş restoranda garsonluk yapıyo :) sen nerden uydurdun öyle bişey. Hani varsa söyleyelim çocuğada yazık olmasın diplomasına :))
- +1 yıl
ben fabrika sahibi olsam o adamı işe almam. d
benım sadece kızdıgım nokta erdogan dıyorlar
kendi ülkesinde sınava giren 111 kisinin hakkını yesin (kul hakkı)
ama o surıyelıler bos belesten unıverstelere okumak ıcın yerlessın
+1 yılDini siyasete karıştıran eğitimsiz. insanları kandıran bir kişi.
Müslüman ların hali ortada Dini. siyasete karıştırmaya devam ettikleri sürece geri kalacak ve ezilecekler.
Artık anlayın şunu modern ve teknoloji çağında din siyaset bir arada olmaz.
Anlamayan beyinsizler bağnazlığa devam edin bir gün gelir Filistin gibi sürünürsünüz54 Yorumla- +1 yıl
Anlamadın herhalde arkadaşım kuran okut namaz kıldır kendi dinini kendin yaşa
Ama seçim yaklaşınca dini öne sürüp tesettürlü kadınlarla reklam çekip eğitimsiz kişileri kandırır anca.
Atatürk zamanında Laikliği neden getirdi.
Siyaset ile din birada gitmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacagini soyleyip yapmadigini bilmem de yapmayacagini soyleyip yaptigi cok sey var. Ulkeni bolen parcalayan sehitlerden kelle diye bahseden sonumuzu suriyeye benzetecek ve ileride bir kadin olarak sokaga bile cikmaniengellryecek bir adamdan bahsediyoruz. Gozunu ac biraz arastir. Sunu da izle bir faydasi olur belki
https://m.youtube.com/watch?v=4L-hQKsgzOA10 Yorumla
+1 yılERdoğanı sevenlere gelsin ;
https://www.youtube.com/watch?v=y1KVC9FJHkEhttps://www.youtube.com/watch?v=ZccBzphFIJo20 YorumlaSorun O Değil , Zaten Hayatına Karışsa Sence Başta Durabilir Mi? İsyan Çıkar Ülkede. Yaşam Standartına Karışamaz. Ama Sende Yaşam Şeklim Değişmedi Diye Onu Haklı Bulamazsın. Ülenin Çoğunu Kendisine Bağladı , Hakkındaki Yolsuzluklar , Kayıtlar , Yalanlar. Bunları Görmelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılYolsuzluğun kralını sarıgül ve tayfası yapmıştı. Kimse bunlardan söz etti mi?
ANDIMIZ okunmuyor! Okutmuyorlar! var mı daha büyük saygısızlık terbiyesizlik! Tayyib'in yatacak yeri yok.
42 Yorumla- +1 yıl
bütün cevapları okudum ama bu cevap kadar canımı acıtmadı, gerçekten öyle.
Aile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. Coguda cevap verememis Hepside Sacmalamis Camur at izi kalsin Mantigi.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sevgi bekçiliği de yeni çıktı zahir. Kimi sevip sevmediğimizden size ne yahu? Kalplere bari bekçilik yapmayın. Sevgi ne alaka? Düzgünce siyasi tartışma istiyorsan yapılır lakin sevgi şu bu diye takılacaksan, az büyü.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dini oyuncak eden bir adama güvenmiyorum milliyetçiliği kendi ideolojileri uğruna insanları kullananları sevmiyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Din yaşansın ama amaçlar için kullanılmasın böyle işlere alet edilmesin din ve devlet işleri ayrı olmalı eğer din kullanılcaksa Ben chp mhp akpden farklı görmüyorum herkes kendi amacı için akımları kullanıyor akp dini chp kemalizimi mhp milliyetçiliği chp de dine kaymaya başladı oy için burdan gördüğün şey eğer sadece chp ise sana yazabilceğim bir şey yoktur
bu tür soruları gizli sormamalısınız... ciddiyetsiz oluyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılCevabın yoksa yazmana gerek yok :)
Diktatörlüğün bununla alakası yok ki, devleti kontrolü altına almasıyla ve siyasi alandaki gücüyle alakası var.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluğun sevgisini kazanan bir diktatör dimi :)
- +1 yıl
Sen sanırım tek başkan olmasına falan takılarak söylemişsin, her çoğunluğun sevgisini kazanan değil, hırsıyla tek adam olup yetkilerini genişleten insanlara diktatör denir, erdoğan geldiğinden beri, gerekse AKP'de gerekse Türkiye'de adalet, basın gibi bir çok alanda otoritesini arttırdığını hissettirmiştir.
Soran+1 yılYa iyice saçmalıyosunuz :D
- +1 yıl
Neden saçmaladığımı söyler misin? AKP'de tek adam orası açık, ve çıkan kasetler falan basına müdahale ettiği yönünde ki zaten kasetler dışında da basının büyük bir kısmının etki alanında olduğu açık, aynı zamanda hukukta da bir çok zorlama terör örgütü ortaya çıkmaya başladı bence diktatör olarak düşünülmesinde hiç bir sakınca yok.
O baba adamdır seni sevmeyen olsun baba. mhp chp bitti dün her şey ortadaydı
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylee :)
+1 yılsiyasetten anlamam ama RTE'nin neresi dikdatör am. k dikdatör olsa senin ona öyle demeye götün yer mi
23 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım daha ve siyaset inan işim olmaz konus açıldı mı direk uzaklaşırım herkes hiç bir şeyi doğru bilmeden yorum yapıyor siyaset inan hiç birimiz adam gibi anlamıyoruz.
hala salak salak konuşuyo bu ampuller. rte olmasa daha çok ilerlerdik geçmişte ne olduğunun ne önemi var.. Atatürk olsaydı zaten ab ye bizim şartlarımızla girerdik bu rte nin yaptığı gibi yalvarmazdık
44 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi öyle bir başlık atmışsın ki haberciler gibi konuyla alakasız. Burdan bize gelicek olan şey ne onu anlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece empati kurmaya çalışıyorum :) ve bir türlü bu sorunun cevabını bulamıyorum.
- +1 yıl
Adam konuşurken manipülasyon yapıyo , aynı cümle içinde kendini haksız göstercek sözleri önünüze sunuyo sonra cümlenin sonuna doğru o sözleri kendi lehine çeviriyo. Bazı beyinler bunu algılayamıyo , ben bu yüzden sevmiyorum.
Akp karşıtı olanlar bu soruya cevap versin. Diğer 51 hükümetin bu ülkede dikili ağacı var mı (özal ve menderes hariç)
12 Yorumla- +1 yıl
haha sizin gibi koyunlari uyutmak kolay xD
- +1 yıl
unutma öss kalkarsa , nerde bir akıldan yoksun üniverste okur. d
ve sunuda unutmamak gerekir bu ülkede işsizlik sayısı daha da artar
kaldı ki hicbir üniversteli genc Atanamıyor !
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılşehitler kelle
çiftçi anasını alsın gitsin
TC kaldırılsın andımız okunmasın
devletin sağlam kurumları satılsın
15 yaşında ölen çocuğa baş sağlığı dilenmesin
gayet iyi biri aslında30 Yorumla
+1 yılBenim için diktatör.. sünni alevi diye ayrım yapan bir cumhurbaşkanı
25 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ayrım yapmıyor.
- +1 yıl
Bluegirl herkes bana hayrandır alışkınım ben :D
- +1 yıl
tanima hayran kaldim sana degil. burada ki hayran kalmada da mecaz vardi. gercek anlami :
www.habergazete.com/.../ihsanoglu-1407762263.jpg xqxqxq
oooff ooff siyaset ile din farklı kavramlardır bunlar birbirine karıştırılmamalıdır. ne zaman anlicaksınız bunu yaa? biraz akıl yaa biraz akıl.
20 Yorumla
+1 yılErdoğana hırsız diyorlar o bizim kalbimizi çaldı. Allah başımızdan eksik etsin onu <3
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen demissin de --> Niye bu kadar rahatsız ediyor sizin gibi düşünmeyenler? . Afedersin de yorum yapmayanların bir ağzına s*çmadigin kalmış kanks
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılOk kanks
Gizli Üye(30-35)+1 yılicki yasagı, ertesi gün hapı yasağı, türküm deme yasağı, andımız yasağı... tatmin olmadıysan sayabilirim
16 Yorumla
Soran+1 yılİçki içiyorsun, çevremdeki bir çok kişi ertesi gün hapı kullanıyor, türküm diyebiliyoruz.. Kısacası saçmaladın.
Cevap sahibi+1 yılhadi git bir meydanda hepsini yap bakalım noluyo hapı geçtim diger ikisini yap
- +1 yıl
meydandada icki icilmezki sonucta bir sen yasamiyorsun
Cevap sahibi+1 yılzihniyetin anlaşıldı, sizler çağdaşlaşamazsınız. sömürülmeye, ezilmeye mahkumsunuz. iyi geceler.
Soran+1 yılSen ayyaş ayyaş meydanda içki içip kadınlara sarkıntılık edince çok çağdaşsın dimi.
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. 10 Yorumlayalancının teki bir sürü yalanı var yolsuzluk kayıtları var
bir örnek 2004 ben gürcüyüm 2014 bana gürcü dediler vs vs16 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece sorduğum soruya cevap istiyorum :)
- +1 yıl
valla geçerli cevap yok gibi, yapamadıkları şey ülkeyi karıştırmak ki 12 yıldır doğru dürüst karıştıramadıkları için mutsuz şerefsizler. yapamadıkları bir diğer şeyde gece içki satışı yasaklandığı için parkta içki içmek... git evinde iç yahu... barda pavyonda zıkkımlan millet sokakta ayyaş adam görmek zorundamı? allah Erdoğandan razı olsun...
Soran+1 yılAynen öyle :) ben zamanında kapalılara yapılan, başı kapalı annelerimize yapılan yasaklara benzer bir yasak duymak istedim ama zaten herşey ortada yani söyleyecek birşeyleri yok.
ondan sonra alkol alamıyorum bu benim için ne demek biliyomusun sen
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım ya millet boy boy resimlerini paylaşıyor içki içerken üzüldüm bak şimdi sana :(
Soran+1 yılBişey değişmemiş işte millet içmeye devam ediyor çünkü :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsterse dünyanın en demokratik lideri olsun ağzından sıçan bir adama saygı duymam ben. Bak yolsuzluk, gezi, soma vs. bunlara hiç girmiyorum hea.
113 Yorumla
Soran+1 yılBen sorduğum soruya cevap istiyorum. B*klamakta üstünüze yok zaten biliyoruz da sadece soruma cevap yani onun dışına çıkmayalım :)
Cevap sahibi+1 yılSen bu sorunun ciddiye alınacak bir tarafını görüyorsan zaten diyecek pek bişey yok.
Soran+1 yılVerecek cevabın olmadığı için olmasın o :)
Cevap sahibi+1 yılŞaka mı yapıyorsun? Yoksa cidden böyle mi düşünüyorsun? Alkol, kürtaj vs bunlar bildiğin şeyler zaten. Adam elinden eleştri hakkını almaya çalışıyor daha ne olsun. Gezi olaylarında birtane tv kanalında olaylar gösterilmedi uzun süre. Haber alma özgürlüğün kısıtlanıyor biliyorsun değil mi? Doğru düzgün izlenecek kanal okunacak gazete bırakmadı adam konumunu kullanarak. Sen tabi şu an taraflı düşündüğün için bunu anlayamaman normal tabiki.
Cevap sahibi+1 yılHadi canım hadi aradan kaynama.
Soran+1 yılGezi olayları saçmalıklarına hiiç girmek istemiyorum zaten ben cevabımı aldım
Cevap sahibi+1 yılAhah :D ben gezi olaylarının iyi veya kötü olduğundan bahsetmiyorum bu ülkede yayın yapılmadı bacım farkındasın değil mi? Hatta o gecelerde sık sık ulusa sesleniş yayınlanmıştı hatrlarsın. Bu ülkede gazeteci soru sorduğu için azarlandı çocuk gibi. Bu ülkede polis savcı karşı karşıya geldi. Neler oldu neler hatta neler oluyor neler ama görmek isteyene tabi hepsi. Ama dediğim gibi bunları sizin böyle görmeniz imkansız. Çünkü gelişmiş bir toplum değiliz. Tepeden inme cumhuriyet gelmiş. Ülkeler bunlar için yüzyıllarca savaşıyor milletler halklar evrim geçiriyor ama bizim ki bikaç basamak birden atlamak şeklinde olduğu için ağır gelmesi normal demokrat düşünce yapısının. O yüzden tartışmak yersiz sen ve senin gibilerle. Herkes yedi birazda bizimki yesin dersiniz siz dimi. :D cevabını almışmış hadi ordan.
Cevap sahibi+1 yılBak ben geziden bahsetmiyorum farkındaysan.
Cevap sahibi+1 yılOo sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Bu kafayla zor anlaşılır sennle.
Cevap sahibi+1 yılİnce soruna da götmle güldüm bilmeni isterim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah Recep Tayyip Erdogani basimizdan eksik etmesin..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukların andımızı okuyamaması ülkeyi bölmek istiyor tcyi sileckti
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO sebple kaldırsa tamm derdik onun amacı başka tcyi kaldrmak. Pki söylermsn tcyi neden kaldıracak
+1 yılkeske gercekten dikdator olsaydida, solcular gorelerdi ebelerininkini. d
00 YorumlaUzaklaş gözüm görmesin seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar rahatsız ediyor sizin gibi düşünmeyenler?
+1 yılen basitinden gece 10'dan sonra icki icmek.
013 Yorumla
Soran+1 yılBu zaten bir çok ülkede uygulanan bişey. Üstelik yasaklanması gereken kişinin sadece kendisine değil çevresinede zarara neden olabilicek birşey.
- +1 yıl
kanka sen baya attin bu sefer
- +1 yıl
ulkenin kendi andinin yasaklanmasi, kurtajin yasaklanmasi?
- +1 yıl
kendisi ickiye tepkiliyse icene karismayacak. kotu bir durumda polise ihbar edilir zaten. ileri demokrasi isine gelmeyen her seyi yasaklamak degil. ayrics o atma seyini bir onceki arkadasa soylemistim.
Soran+1 yılBen içki için yazdım onları arkadaşım. Ayrıca benim beklediğim cevap zamanında başörtü yasağı gibi şeylerdi ama bakıyorumda kimsenin dicek bişey yok
- +1 yıl
basortusu takmiyorum ve takmam cunku?
Soran+1 yılVe şu an da da zorla takmıyosun. ya da hala istediğin kıyafetle okuyabiliyosun gezebiliyosun ne güzel :)
- +1 yıl
hepimize bu imkani verenin de ataturk oldugunu ve anayasada bu imkanlari insanlarin elinden almanin yasak oldugunu da biliyorsundur herhalde
- +1 yıl
sana o imkani verip de basortlu insanlara o hakki tanimayan ataturk. iste siz busunuz, kendi menfaatinizi dusunursunuz. yillar once senn gibisi rahat rahat okula gidip okurken, basortulu ogrencileri nicin ikna odalarina alip psikolojik baski yapiyrdu o cok ozgurlucu ataturke tapanlar. hepsi ataturkun ogretilerinden kaynaklanmasin. pes, okumus cahillik bu olsa gerek!
bu tip yasanmis vakalarinda ozgurluk ve insan haklarina, dusunce ozgurlugne aykiri oldugunu "biliyorsundur herhalde" @martiya.. - +1 yıl
eger dusunce ozgurlugu hakkini cok savunuyorsan soyle bakalim niye en cok hapiste gazeteci tutan ulke biziz? ozellikle bu hak hakkinda hic tartismaya girmem zaten herkes neyin ne oldugunu cok iyi biliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılerdoganın b*kunu yee b*kunuuuuuuuuuu
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen saldırıya geçmeden önce cevap vermeyi denesen :)
türkiyenn hali harap bundan sonra
10 Yorumla
+1 yılSonumuz suriye gibi olacak.
10 Yorumlaerdoğanı sevmiyenlere benimkinin başı girsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinci olmasi yeter bence
10 Yorumla+++++++++++
10 Yorumlakürtaj :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak yasaklanmış değil hala yaptıranlar var.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar