Aile & Toplum Ateistlerin pide yemesi günah midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet sorum cok net Güncellemeler+1 yıl VOL 1 Ateistlerin pide yemesi günah midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
howcanisay Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Evet gunahtir hele ooo sunnette verilen piddlervaryaaa oyhhhh adami gunaha sokar bildigim kadariyla sunnet sonrasi alinan deri bir sansli sahsiyetin pidesini konurDusunsene ateist biri sunnet olmus et yiyor🥵 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Günah ve sevap...Bunlar islami terimlerAteist diyorsunİslam çemberinin içinde olmayan varlık.Günah sevap...Onun neyine ki... 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir şey soracağım. Bu soruyu sorduğun içim senin yaşını merak ediyorum. Ya beyin yaşın 0-6 yaş. ya da sen ilk okul çocuğusun 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Ateistler ne anlat gunahtan ya alman muhendıs arkadaşım var sizde nden bu kadar cahıl ateist var dedi cevap veremedim 0 0 Yorumla
mranalitic Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Açık, kapalı pideyse degil. Ramazan pidesiyse mekruh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En mantıklı yorum. Yorumla
Justerhan Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Evet bu ülkede bazilarinin yaşamasıda devlete ailelere yük mesala sen 1 0 Yorumla
Cheetos Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Müslümanlar hak yiyorlarsa, ateistlerinde pide yemeleri normal bir şeydir... 1 0 Yorumla
Volkan0738 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Nefes alıp boş yere oksijen tüketme fazla kâfi 😂 gereğini yap. 1 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Harci zemzem suyuyla karilmadigi surece caizdir 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar saçma ateist sen Allah'ın varlığını kabul etmiyorsun o zaman bu günah mı şu günah mı diye neden düşünüyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin de gözünden hicbir sey kacmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kaçmaz 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu soruya göre ateist olmayanlar pide yerken sevap işliyor 🤔😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yahudiler yerse ne olur o zaman Yorumla Betul_36 +1 yıl Artık yahudilik babalarından geçer çünkü İslam kadına değer vermiyor ĞCÖVŞCMCXLCMVMCLDŞ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefonu bırakıp uyusana sen Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Pideyi seven herkes yer. Bunun dinle ne alakası var? 0 0 Yorumla
Betul_36 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Knk sen yeme zaten, ekmek beyne zararlı o yüzden senin bu beynini korumamız lazım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy bana ne didi 🙊 Yorumla
bombosch Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl ateiste günah işlemeznoolcak meteor mu düşcekkozmoz mu çarpacak 0 0 Yorumla
BayanAnksiyetee Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Günah ne demek? Cehennemin dibinde yerleri hazır bile 0 0 Yorumla
fatmaistanbuldan Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl asdffafgh ateistler olarka günah bize vız geliyor ama ben zaten pide de sevmem 😂 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ramazan pidesi değilse caiz 0 4 Yorumla TheCeketli +1 yıl Ama, günahlarının hesabını kim soracak? Yorumla Soran +1 yıl Pide ustası Yorumla TheCeketli +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=K_wyARRB3IQ Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha Yorumla
sanane_kardeş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ateistse günah yazılmazki hiçbir dine inanmıyor 1 0 Yorumla
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Müslümanların telefon kullanması günah midir 0 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Anaa ben çok seviyom. Günah mı işlşyo? Djfjfk 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl yiyorum bazen jxbxhjsgk 0 2 Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Günah mı kız Yorumla Kenank07 +1 yıl omuzlarında bi yük hissediyor musun yedikten sonra :) Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı. Nihat hatipoğluyla sahur vakti 0 0 Yorumla
desıktırlo Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Yaşamaları bile günah o günahlarda sana yazılıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Jjdhdhdhd bu yahu ne yerse yerler 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslanım ateistin günah kavramıyla işi olmaz paradoks gibi soru yemin ederim Yorumla Soran +1 yıl Saol paradoksu farkedebilecek çıkacak mı diye merak ediyordum dogrusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu trol soru biliyorum merak etme 😂 Yorumla
brkllg Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 404 found hatasi verdiren sorun icin tesekkurler 0 3 Yorumla brkllg +1 yıl sigorta da yapiyolar mi bari Yorumla Soran +1 yıl Yok karin tokluguna Yorumla brkllg +1 yıl kesin yaptir Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sen yeme awk 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hocam hosgeldin program bitti mi Yorumla Triggerr +1 yıl ivittt Yorumla Soran +1 yıl Hocam benim dostum yok nereye doğru izleyeyim Yorumla Triggerr +1 yıl yozgat istikametine doğru haldır şaldır Yorumla Betul_36 +1 yıl Hocam oruçluyken 31 çekersem dinden çıkar mıyım Yorumla Triggerr +1 yıl @Betul_36 evet canım Yorumla Soran +1 yıl Aaaa betüller 31 çekebiliyor mu Yorumla Betul_36 +1 yıl Evet buna iman gücü diyoruz Yorumla Gazali_123 +1 yıl @Betul_36 31 ci betül Yorumla Betul_36 +1 yıl @Gazali_123 😅😅 Yorumla Gazali_123 +1 yıl @Betul_36 Sen bu alevle cehennemi bile yakarsin 😅😅 Yorumla Betul_36 +1 yıl @Gazali_123 tamam abartma Yorumla Gazali_123 +1 yıl La kasma hemen ne kasiyon Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet haram 0 0 Yorumla
dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye günah olsun 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne alaka lan 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet gunahtir hele ooo sunnette verilen piddlervaryaaa oyhhhh adami gunaha sokar bildigim kadariyla sunnet sonrasi alinan deri bir sansli sahsiyetin pidesini konur
Dusunsene ateist biri sunnet olmus et yiyor🥵
Günah ve sevap...
Bunlar islami terimler
Ateist diyorsun
İslam çemberinin içinde olmayan varlık.
Günah sevap...
Onun neyine ki...
Bir şey soracağım. Bu soruyu sorduğun içim senin yaşını merak ediyorum. Ya beyin yaşın 0-6 yaş. ya da sen ilk okul çocuğusun
Ateistler ne anlat gunahtan ya alman muhendıs arkadaşım var sizde nden bu kadar cahıl ateist var dedi cevap veremedim
Açık, kapalı pideyse degil.
Ramazan pidesiyse mekruh
En mantıklı yorum.
Evet bu ülkede bazilarinin yaşamasıda devlete ailelere yük mesala sen
Müslümanlar hak yiyorlarsa, ateistlerinde pide yemeleri normal bir şeydir...
Nefes alıp boş yere oksijen tüketme fazla kâfi 😂 gereğini yap.
Harci zemzem suyuyla karilmadigi surece caizdir 😂😂
Ne kadar saçma ateist sen Allah'ın varlığını kabul etmiyorsun o zaman bu günah mı şu günah mı diye neden düşünüyorsun
Senin de gözünden hicbir sey kacmiyor
Evet kaçmaz 🤣🤣🤣🤣
Bu soruya göre ateist olmayanlar pide yerken sevap işliyor 🤔😂
Yahudiler yerse ne olur o zaman
Artık yahudilik babalarından geçer çünkü İslam kadına değer vermiyor ĞCÖVŞCMCXLCMVMCLDŞ
Telefonu bırakıp uyusana sen
Pideyi seven herkes yer. Bunun dinle ne alakası var?
Kuşbaşılıysa evet, kıymalıysa hayır.
Knk sen yeme zaten, ekmek beyne zararlı o yüzden senin bu beynini korumamız lazım.
Ayyy bana ne didi 🙊
ateiste günah işlemez
noolcak meteor mu düşcek
kozmoz mu çarpacak
Günah ne demek? Cehennemin dibinde yerleri hazır bile
asdffafgh ateistler olarka günah bize vız geliyor ama ben zaten pide de sevmem 😂
Ramazan pidesi değilse caiz
Ama, günahlarının hesabını kim soracak?
Pide ustası
https://www.youtube.com/watch?v=K_wyARRB3IQ
Ahahhaha
Ateistse günah yazılmazki hiçbir dine inanmıyor
Nefes alması bile günahmış
Müslümanların telefon kullanması günah midir
Anaa ben çok seviyom. Günah mı işlşyo? Djfjfk
Pideyi koklamaları bile günah
Günahsa ateistler çok üzülür
Ateistlerin. Sicmasi bile gunah 😂😂🤣
nefes alması bile günah
yiyorum bazen jxbxhjsgk
Günah mı kız
omuzlarında bi yük hissediyor musun yedikten sonra :)
Bu nece manyak sorudur 😳
Merhaba,
Çok düşündünüz mü bunu gerçekten
Nihat hatipoğluyla sahur vakti
Yaşamaları bile günah o günahlarda sana yazılıyor
Günahsa kendine günah bize ne ak sjf
Jjdhdhdhd bu yahu ne yerse yerler
Aslanım ateistin günah kavramıyla işi olmaz paradoks gibi soru yemin ederim
Saol paradoksu farkedebilecek çıkacak mı diye merak ediyordum dogrusu
Yahu trol soru biliyorum merak etme 😂
404 found hatasi verdiren sorun icin tesekkurler
sigorta da yapiyolar mi bari