Birinin size değer verip vermediğini nereden anlarsınız?

Sürekli beni engelliyorsa ve nakit sıkıntılarımda istediğini yapamadığım diye bana sinirleniyorsa, bu bana değer verilmediği anlamına gelir. Ancak bana " sürekli seni düşünüyorum" gibi kalbinden güzel sözler söylüyorsa ve benim her zor zamanımda bana destek veriyorsa, bu bana değer verildiği anlamına gelir.
Ozlerse yazmadan aramadan duramazsa sürekli yazıyorsa ilgileniyorsa her konuda yanında durup destek oluyorsa bilki değer veriyordur
Cok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
😊😊😊
Detaylarıma dikkat etmesi, ufak tefek kusurlarıma dahi gülümsüyor olması, zamanı olmasa dahi zaman ayırmayı çalışması, iyi veya kötü her durumda yanımda olmaya çabalaması. Kısaca küçük ama önemli davranışlar ile belli ediyor insan kendini.
Benimle ilgili detayların farkındaysa değer veriyordur
Cevap
21Cevap
1 sevgilim oldu tatli dilli degildi ama surekli arar sorardi bi saatimiz msjsiz onsuz gecmezdi. Korur kollardi en ufak sozlerim bile kiymetliydi onun icin. Tarihler falan. Ozledim die surekli goruntulu arardi ya da az bi boslugu olsa hemen sesimi duymak isterdi. Uzuntum uzuntusu olurdu cozmeye calisirdi moralimi duzeltirdi. Ama annesi saolsun yikti bizi 😔
Bana vakit ayırmasından, kötü günümde yanımda olmasından, bana bakarken gözlerinin içinin gülmesinden anlarım.
Gözlerinden
Ben anlarım hal ve hareketlerinden benimle ilgilenmesinden dinlemesinden
Sana bakarken gözleri parlar sürekli ilgi odağı yapar seni.
Beni nedensiz de sevebilen, kendinden cok beni düşünen kişi. Çünkü ben de böyle severim.
Anlaşılıyo her halndn en başta saygı ve üslubndn belli olur
İlgisinden , alakasından ve en önemlisi hissettiriyorsa tamamdır 🥰
İyiliğini düşünerek, kollayarak, gerektiğinde de kıskanıp, kısıtlayarak
Birinin bana değer verip vermediğini onu bu konuda hiç sorgulama isteği duymamamdan anlarım gerekmez bir kere bilirim. Bu şekilde.
Beni önemseyişinden anlarım. "Onun için ne anlam ifade ediyorum?" sorusuna aldığım cevap belirler verdiği değeri.
Değer veren insan acaba bana değer veriyor mu diye sorgulatmaz. Sorguluyorsam emin değilsem değer vermiyordur.
Bi çok sebep var. Acaba demedigim sürece değer veriyordur.
Nasıl davrandığından az çok anlarsın uzun süre önemsemeyip birden önemsiyosa da değer vermiyodur. Dengesizse değersizsindir
Her animda, zor anlarımda elimden tutup yanımda olduğunu hissettirdiginde anlarım.
vay be
Bana değer veriyorsa her türlü anlaşılır zaten burada bunu soruyorsan demek ki vermiyor ki anlamamışsın
Hastalıkta ve zor günlerde anlaşılır
Hiç belli olmaz, samimiyetini bilemeyiz.
Bir şekilde Anlıyorum illaki ben...
düşünüp düşünmemesinden
Hal ve hareketlerinden anlarım.
Bana karşı hal haketlerinden
Konuşması ve davranışlarından anlarım ben
Davranış ve yaklaşımından.
Davranış ve konuşma tarzından
Beni boşlarsa anlarım
davranışları bunu belli eder zaten
Tecrübemden dolayı anlarım
Davranışlar belli edrr
Gururunu hiçe sayan biri değer verir
Tepkileri davranışı halleri kareketleri
Kötü günümde yanımdaysa
Anlayamayız. Çok iyi oyuncu olabilir.
Net ilgisinden hal ve hareketleri konuşma tarzı
kırmamak için özen gösterirse
Benimle ilgili kucuk detaylara dikkat etmesinden
Seni düşünüp düşünmemesinden
Hislerimden
Hisler asla yanıltmaz.
Güclüdür beni hislerim
Yanıltmaz, çünkü hissetmemizin ardında somut şeyler vardır ki öyle hissediyoruzdur. Ateş olmayan yerden duman çıkma.
Çıkmaz.
Ayneen
İlgisizliğinden👀
Üstüme titremesinden
Konuşma ve davranış.
yalansız dolansız güven veren birisi ise sorun yok
Davranışlarından
verdiği değerden.
Yatakta mutlu etmesinden.
Her halinden
Yaklsşımından
Bunu anlamak çok zor