Dün sokak ortasında bi grup erkek tarafından taciz edildim, nereye kadar bu böyle gidicek? (Açıklamamı mutlaka okuyun!)?

18 yaşındayım oncelikle. Bi arkadaşıma gitmek için evden çıktım, yanımda köpegimde vardı, yürüyerek gitmek istedim, yolun diğer tarafından yürüyodum, 4 5 kişilik bi erkek grubu orda duran sokak köpeğini köpeğimin üstüne saldılar, bende napıyosunuz ya siz dedim, üstüme yürüdüler, asıl sen bu sokaktan geçmek için bizden izin aldın mı dediler, karşılığında ne vericeksin burdan geçmek için dediler, biri iğrenç bi şekilde "ben ne verceğini biliyorum" dedi, bir sürü iğrenç şey söylediler buraya yazamadiğım, dokunmaya çalıştı biri, ben bağırmaya başladım iyice duvarın kenarına sıkışmıştım, ağzımı kapadı, ordan geçen bi araba durdu arabadan biraz yaşları büyük kişiler indi, onlardan korkup kaçtılar, sonra ben olduğum yere düştüm resmen, eve bıraktılar beni tekrar, gayet üsturuplu giyinmiştim ayrıca, kimseyi tahrik edicek, dikkatini cekicek bi harekette bulunmadım bile, yeter artık diye bağırmak istiyorum ben bu yaşımda bunları yaşamak istemiyorum, buraya kadar okuduysaniz teşekkür ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
polise şikayet edince ya daha kötü olursa tecavüzcüler serbest, serbest birakikirlarsa bin beterini yaparlar, nasıl gidiyim polise
Dün sokak ortasında bi grup erkek tarafından taciz edildim, nereye kadar bu böyle gidicek? (Açıklamamı mutlaka okuyun!)?