Hiç bir arkadaşım ona gösterdiğim ilgiyi bana göstermedi çok mu takıyorum bu konuyu?

Merhaba ben arkadaşlarıma değer veren bir insanım haliyle onlardan da aynı şeyi görmek istiyorum çok iyi oluyoruz çok eğleniyoruz ama doğum günlerimde hiçbiri bir pasta alıp kutlamıyor ya da birşey yapıp getirmiyor doğum günümde ve bu konu beni düşündürtüyor. Ben onlara ya pasta alıyorum bişeyler getiriyorum ya da kendim yapıp getirip kutluyoruz onlarda aynı şekilde diğer arkadaşlarına pasta alıyor birşeyler getiriyor ama biri bile bana pasta alıp hazırlık yapmadı şu zamana kadar sonra çok arkadaşım değişti kimileri taşındı kimileriyle konuşmayı kestik ama hala içimde kaldı bana küçük kek bile olsa mum koyup kutlamalarını isterdim hediye almasalarda olurdu sadece beni sevdiklerini görmem yeterdi büyük olan şeydede gözüm yok sadece bilmiyorum sadece hediye verip oldu bittiye getirdiler doğum günlerimi hiç içlerinden gelmedi böyle birşey ve sanki benim doğum günüm hiç olmamış gibi hissettim içimde kaldı çok mu takıyorum sizce bu konuyu?
Hiç bir arkadaşım ona gösterdiğim ilgiyi bana göstermedi çok mu takıyorum bu konuyu?