in my opinion; Farklı insanlar diğerleri gibi değildir; fakat farklı olmak utanılacak bir şey değildir. Çünkü diğer insanlar böyle harikulade insanlar değillerdir. Onlar binin yüz katıdır. Sen ‘bir’likteki ‘bir’sin! Onlar dünyanın her karışındalar. Sen yalnızca buradasın. Onlar çalı çırpı kadar alışıldıklar. Sen mavi güllersin. 🌈💙
Eşcinsel hareketi olarak adlandırılan LGBT hakkında ne düşünüyorsunuz?
Farklı mı, neyin veya kimin farklı olduğunu anlayamadım... Farklı diyerek savunduğunu iddia edenler ötekileştiriyor aslında en çok, farkında olmadan "Siz farklısınız, ama biz sizi çok seviyoruz, destekliyoruz" diyerek farkında olmadan ötekileştirildiklerini düşünüyorum. Birlik olmayı öğrenmek gerek, hepimiz insanız, mutlu olmaya ve kaliteli bir yaşama ihtiyacımız var.
İnsanların siyasi görüşlerine, renklerine, zevklerine, dini inançlarına, düşünce farklılıklarına saygı göstermek zorundaysak cinsel yönelimlerine de saygı göstermek zorundayız, gerçi kime ne anlatıyoruz boş ver sen doğru bildiğin yoldan git.
Eşcinsel değilim ama haklarını sonuna kadar savunurum. Ben dişi sevdiğim için sende dili seveceksin gibi bir mantık olabilir mi? Bu arada dikkat et birazdan linç yiyebilirsin.
Lgbt bireyler coluga çocuğa bulasmiyorlar tarikatciler gibi onlara sesleri çıkmaz gerici yobazlarin... Herkesin tercihi kendisini ilgilendiriyor herkes kendi işine bakacak..
Desteklemiyorum ve saygı da duymuyorum. İğrenme geliyor. Sapkınlık olarak görüyorum.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birinin amacı edep. Diğerinin amacı ilişki. Bunları kıyaslayıp edebi sevmemiş olman senin karakterin hakkında gayet yeterli bilgi veriyor. Hayat senin tercihler senin. Pişman olduğun zamanda yüzünü görmek isterim.