Bir defalık içip tövbe etsem olur mu cok merak ediyorum
Yargilayacaklar yazmasin
Yargilayacaklar yazmasin

büyük sözü dinle içme meyve suyu değil bu ilk defa 19 yaşında rakı ile başladım kimsesizlik ve sokaklar bir de ağır kayıplar hiç olmayan bir gençlik içmeyin cıvıttırsınız yok abi ben illaki deneyeceğim diyorsanız yazın bana özel den ben size bu işin kurnazlığını hakimiyetini kafasını nasıl kaldıracağınızı ortamlar da nasıl muhabbet edeceğinizi öğreteyim ki gudubetsiz içici olup kendinizi kaybetmeyin bu veledin de bir adabı var
Cevap
16Cevap
Bir kız arkadaşım ilk defa içti yanımda sevgilimin arkadaşıydı doğrusu sevgilimle biz içtik yiyisiyok oda 1 tane bira içti bı bira ile kafası oldu size kabak toplamaya gidiyom dedi kabak yapcam dedi 😂🤣😂 gitti kız ormanlara bizde peşinden gittik koluna girdik nabiyon sen diye 😂🤣😂 aklıma ni an o geldi
İçme derim 41 gün imansız kalıyorsun bayağı ağır gelir. İçmek istediğin zaman kalk bir abdest al besmele çek gider aklından.
Al dene
Şarapla başla inan şalgam gibi bir şeySanki bir farklı haz alıyorsun gibi bir algı var Alkol bagimllik yapar onunda bil
Merak ediyorsan dene yüksek ihtimal beğenmeyeceksin. İşin günahı tövbesi seni ilgilendirir bizi değil.
Bu inancınla alakalı bir durum ben sosyal içiciyim hiç tövbe etme gereği duymadım
Ufaklık her şey bir. kereden bisey olmaz la başlıyor
Her şey bir kereden bir şey olmazla başlıyor yapma derim
Valla kötü olmak istemem ama bu dünyaya bir kere geliyorsun
Dene ya bisey olmaz ben kadınsı bir erkeğim anlayışıyımdır 💃💃
Ne geliyorsa bir defadan geliyor?
Beta zamanı günah değil zaten iç tabi canım.
Bile bile içip tövbe etmek. kendin bilirsin
Çok güzel oluyo dene ama tek başına dene
İçtiğine pisman san tovbeni et boş bisey zaten
içme boşver.
Olur deneyebilirsin
Öyle. oylr baslarsin
Tavsiye etmem...
İç ya bişe olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?