Bence Türkiye'de 165-180 arası bir erkek komple kaybetmeye mahkumdur. 165 in altı zaten yok sayılır. Kadınların bilinçaltında en iyi çocukları dünyaya getirmek vardır. Kendini savunamayacak güçsüz bir evlat dünyaya getirirlerse, türün devamlılığı sağlanamaz. Kimse oğlu 170 olsun istemez. Korunma içgüdüsü de var. Sağlıklı genler olmaz. Ayrıca uzun erkek daha iyi av yapar, dışarıdaki tehlikelere karşı daha caydırıcıdır. Ve kadını korur. Üreme içgüdüsü bu. Ve uzun boy seksi bir görüntü oluşturuyor. O nedenle 180 ve üzeri erkekler her zaman beğenilir diye düşünüyorum. Ben ucu ucuna 180im ama yetmiyor ya, 188 olsaydım evrimsel süreçte tam olarak galip gelebilirdim. Tam sinirdayim. Üzüyor bu :( Kısa erkekler eşeysel secilim ile elenecekler. Zaten günümüzde boy ortalamasının artma sebebi kadınların uzun erkek tercihi.
Not: kadın kısa boylu olabilir. Bu gayet normal bir şeydir erkeklerden bahsediyorum.
Not: kadın kısa boylu olabilir. Bu gayet normal bir şeydir erkeklerden bahsediyorum.
Okudum tamamen katılıyorum
Kısmen katılıyorum
Katılmıyorum
Okumadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1.70 im ne yapalım artık ☹️😟 tamamen dediklerine katılıyorum
Yapacak bir şey yok kanka , ben 179 falanim yuvarliyorum 180 e ben de çok kötü hissediyorum m
Vay trolller sizi
@Spiderlord yemin ederim ki boyum 1.70 troll değil
Oyy anneni skeyim.
Benim bir arkadaş 1.87 hala bekar.
Ben 1.71 im sevgilim oldu hemde 4 kere.
Ben tom cruise gibi adamım s*kerim uzun boylu çirkin ger*zekalı erkekleri.
Ben üstünüm.
Oyy anneni skeyim noldu kanka cevap yok mu?
Noldu yaa
Oğlum trollsun işte cevap yazmadım
benim alt sınırım 175 sevgilim de 178 ben 160' ım bana yetiyor ve benden hayli uzun görünüyor seviyorum
Yani 175 üstü belki kurtarabilir bir nebze.
Ama yinede iyi değil
Boyum 1.71 ve sevgilim 1.57 boyunda sizce ideal mi?
@Spiderlord iyi bence
O halde uzun boylu erkeklerin annensini s*keyim 😂😂.
Benim bir arkadaş var boyu 1.87 hala yanlız 😂😂 yanlış ölücek it
@Spiderlord aslında ufak erkekler ( çok ufak olmamak kaydıyla 😂) daha çok kız tavlıyor. onların boyu deve olmasa da dilleriyle çözüyolar işi.
Ben konuşmayı sevmem ağır takılırım.
Benim bakışlarım ve mimiklerim efsane diyorlar.
@Spiderlord işte tavır önemli karakter
Benim yakın akrabalarım 1.85 boylarında hala bekarlar ona ne demeli?
katılıyorum. acı ama gerçek
Evet
Kısa boylu erkekler s*ksin anneni
Naaahhhhhh
Omuzları genis baldirlari kalin kolları kuvvetli olmadiktan sonra isterse iki metre olsun
Uzun erkek daha iyi korur düşüncesi var herkeste
Değil mi sende de yok mu mesela?
Ne yok mu
Mesela uzun erkek daha iyi korur dusuncesi ve boy takıntısı
Tabiki bende ilerlemiş derecede 😂
Hahah boyun kaç mesela merak ettimm merak etme kısa olabilirsin yani elestirmem 😂
Boyun kaç vallaha çok merak ettim ya :d
Size ne ki boyumdan😄
Yok genelde kısa boylu kadınlar uzun erkek istiyor ya o yüzden soruyorum. Doğru mu tahmin ettim? 😂
Ya altı üstü boyunuzu ogrenicem sojra söz rahstsiz etmeyeceğim. Öngörüm doğru mu onu anlamaya çalışıyorum. , En azından 150-160 arasında misiniz onu söyleyin evet ya da hayır deyin, godicem söz 😂
Ne sandın beni kısa felan mı? Söyleyim öyleyse boyum 1,70
Aynen öngörüm çöktü 😂 kısa boylu kızlar uzun erkek ister diye düşünürdüm hep 😂
Alakasız sen abartmışsın öngörün çöp😂
Olabilir
1.65 üstü kızlar abimdir.
Uzun boylu erkekler iğrencdir
Yaşasın kısa boylu erkekler ve kızlar
Tamam güle güle yazıp Rahatsız etmeyin
160’ım. Ben ne yapayım 😒
Yalan söylediğini düşünüyorum. Troll için 160 im diyorsun. Gerçekten 160 san geçmiş olsun en ufak bir şansın yok kadinsra karşı. Bak en ufak diyorum. Hiç uğraşma
Aşırı zenginsen olabilir
Belki.
Belki ne be. Bak sana söyle diyim. Bu halimle bile birçok kız ayarlayabildim. Konu ve mevzu elbetteki boydur. Sonuçta duruş önemli. Ancak senin aklı dengen sadece buna odaklanmış.
Sana söyle diyim ben de boyumun kısa olmasından şikayetçiyim ve Allah nasıp ederse ilet yıllarda ameliyat işlemlerim başlayacak.
Yüzümde kusur yok. Yakısıklı biriyim. Sadece boyum biraz kısa ve ameliyat sürecim bittiginde manken olma hayalimi gerçekleştireceğim. Keşke aynı semtte otursakta sana 5 yıl sonra elinden alcagım kızları gösterirdim.
Bu arasa ülkemizde 180 altı mahküm değildir. Zaten kısa bir milletiz. 180 üstü ne bekliyorsun Rus muyuz. 167 polisi, doktoru, temizlikçisi herkes hayatını yaşayabiliyor.
Abi 184 üm kurtarıyor mu beni
Kurtarır dert etme. Gayet iyi ben biraz sinirdayim o kötü. Belki benimki kurtarmaz
180 iyi bi boy. 175 ve altı kısa gelir kadınlara.
Yani fark etmez. Benzer bir durum.
175de genel olarak kurtarmıyor şimdi
hayır 180 ve 175 çok farklı. sen de kısa falan değilsin 180 türkiye'de uzun bi boy. kızlar beğenmiyosa seni başka yönlerin eksiktir. yani boyunu kafaya takmak çok itici özgüvensiz gösterir erkeği. 190 özgüvensiz erkek mi, 170 özgüvenli sağlam karakterli erkek mi dersen özgüvenliyi seçer çoğu kadın. sizi karakteriniz şekillendiriyo asıl farkında değilsiniz.
Ben kısa değilim zaten. 175 ile aramda önemli bir fark olduğunu da biliyorum. Sadece 175 altı kısa gelir dedin ya ben ona cevap verdim 175 de kısa bir boy :) bunu diyorum.
Zaten benim sevgilim olmuştu daha önce sevilmedim falan demiyorum, ben genel goedugum şeyi yazdim
çok kısa değil orta aslında. 170 kısa ama
Kısa kanka. Arkadaşım 175 kısa diye çok reddedildi. Aramızda aşırı da fark yok ama yinede öyle işte
bu ne saçmalık
Arkadaş troll hep böyle sorular soruyor
Kısmen doğru
Naaahhhhhh
Sana Nah
Yanlış yere yazdım.
Özür
Güzel troll