Anketi oylarsanız sevinirim.
Not : Frankfurt'ta yaşıyorum.
Not : Frankfurt'ta yaşıyorum.
Kripto para
Borsa / hisse senedi
Kıymetli maden
TR'de küçük çaplı gayrimenkul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ufak şehirlerde üniye yakın ufak daire al alt seviye eşya diz ve öğrencilere kiraya ver hem gün geçtikçe ev değerine değer katar hemde garanti getirisi olur
Ben de onu düşünüyorum.
Arsa işine gir. Arsa kesin ama uzun vadeli yatırım.
Tr de ostimden dükkan al manyak kira gelir
Bu da olabilir. Bir de şey kafamın bir ucunda Küçük şehirlerdeki üniversitelere yakın apart öğrenci siteleri var. Oralarda 90-120bin TL arası öğrenci evleri satılıyor eşyalı. Çalışma masası yatağı şu bu. Genelde okula yakın olduğu için de çok rağbet gördüğü söyleniyor. Öyle bir şey de alabilirim belki. 🤔
Evet ordanda kiran gelir her ay her ay, altın alsaydın önceden yaza baya yükselir öyle de kâr ederdin. Almanyada yasamak nasıl tavsiye ediyor musun
Ediyorum , imkan varsa gelin. Olumsuzlukları yok değil tabiki var ama her şeye rağmen güzel.
kiraymış altınmış bunlar boş iş
Elime geçen fazlalık durduğu yerde durmasın istiyorum. Zaten bir ofis vs. Altyapısı olmadan çalışıyorum. Giderim pek yok
Oraya bir iktisat mezunu olarak gelsem ne iş yapabilirim ve maaşları nasıl peki
Buraya elini kolunu sallayarak desteksiz gelmeni tavsiye etmem lap diye iş bulamama ihtimalin yüksek
biriktir ve kendi işini kur mesleğin ne
Zaten kendi işimde çalışıyorum.
o zaman kendi işini büyüt 2. ve 3. şubelerini aç bu saydıkların yatırım falan değil
Şube açılabilecek bir iş değil.
nasıl bir iş
Freelance danışmanlık hizmeti veriyorum kendi alanımdaki firmalara.
ömür boyu sadece bu işi yapmak zorunda değilsin ki farklı sektörlere de atılabilir
Kendi alanımdan memnunum, sektör değiştirmek istemiyorum.
sektör değiştir demiyorum illa ki aynı anda 2-3 işi idare edenler de var