Sizce neden öyle oluyor? Doğu da kuzenim var ve oraya gidince kendimi hindistan da gibi hissediyorum konuştuğumuz ve tanıştığımız kürtlerin çoğu koyu kahverengi tenli ve bazılarıda açık kahverengi tenli ama beyaz hiç yok!
Saçları bazı çocukların kınalı, boyalı ama kaşları aşırı kalın ve birleşik , neden esmerler bu kadar? Kürtler olmasa Türkiye de ki ortalama ten rengi, Gürcistan gibi olur muydu? Yani ülkemizin ten rengi olarak daha esmer bir ortalamaya sahip olmasının sebebi Kürtler mi?
Saçları bazı çocukların kınalı, boyalı ama kaşları aşırı kalın ve birleşik , neden esmerler bu kadar? Kürtler olmasa Türkiye de ki ortalama ten rengi, Gürcistan gibi olur muydu? Yani ülkemizin ten rengi olarak daha esmer bir ortalamaya sahip olmasının sebebi Kürtler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İklimden dolayı olmasın? Kuzeydeki Ruslar ya da Avrupalılar neden hep sarışın ise güneydeki ülkelerin de ten rengi koyu ve esmere yakındır
Trabzondada binlerce esmer var. orta anadolunun insanida geneli esmerdir? Bu tabiat sartlari ve genle alakali
Türklerde dolu var sarışın bembeyaz ten.. Bak türk ünlülere onlardada dolu ama kürt ünlülere bak , ibrahim tatlıses mesela kapkara.
genler yani almanlar nasil sarisinsa o yuzden. Ayrica uslubun igrenc ben birt Türk olmama ragmen okurken cok yanlis buldum kurtler kendini kotu hissedebilir
Ne saçmalık bu gürcülerin çoğu esmerdir kapkaradır ben has Gürcüyüm ama beyaz tenliyim fakat gürcüler esmerdir örnek memati baş oda gürcü
Aha ben la beyaz tenliyim
ben sarışınım kardes
ve süt tenliyim
sarı değilsindir , kürtlerde sarı olmadığı için kahverengiye sarı diyolar çünkü 50 kürtte 49 u esmer tenli siyah saçlı. Kahverengiyi sarı sanıyolar
benim tum sulalem süt tenli hepimiz kumral ve sarisiniz bu 50 ye 49 orani nerenin verileri acaba
gördüğüm verişer , 3 yıl van da yaşadım ben kürtler vardı oturduğumuz yerde en beyaz bendim ki ben bile çok beyaz değilimdir.. Kürt arkadaşlarım oldu doluca! Hepside koyu şekilde esmerdi.
Allah başka dert vermesin nerden geldi bu aklına
Bende kürdüm? :/
kökenleri Arap çünkü
Ne alaka ayrıca sarışın da çoktur
hiç yok
@pymzroo ya nasıl hiç yok ben kürdüm var diyorum
ben o kadar kürt gördüm beyaz tenli bike yoktu ki sarışın olsun
@pymzroo benim abim sarı
Senin abin sarı değildir , kahverengidir siz kürtlerde sarı olmadığı için açık kahverengiye bile sarı diyorsunuzdur. Araplar gibi işte! Ayrıca açık kahverengi bile kürtlerde 50 de 1
@pymzroo bir defol ya gelmiş görmemiş abim hakkında sarışın değil kahverengidir diyor
Abicim, ben kürtlerle yaşadım yıllarca sene babamın işi yüzünden. Gerçekten çok esmerler çok kara tenliler. Hintlilerle aynılar işte!
@pymzroo valla senin Kürtler ile bizim Kürtler farklı
Doğudakilerden bahsediyorum ben Van da kiler. Bak mesela kürt ünlülere bir tane beyaz yok hepsi kapkara. Sarışın kürt olur mu hiç?
@pymzroo abi boşver kafa yorma işine bak
profilinde ki kız bile esmer o sen misin bilmem ama. Neden esmerliğinizden utanıyosunuz?
@pymzroo hayır esmer olmaktan utanmıyorum sen inatla direniyorsun sarışın da çok var inanmıyorsun buna sinirlenirim
Arap kökenliler
Sg lan