Türkiye'de bi ak kaldı ve gitmeyecek gibi ama, aklığı tartışılır dostum...
Artık sorun herkesin kendini en iyi sanması... Misal namaz kılmaz oruç tutmaz, iyilik ile ahlak edep ile işi yoktur, ama Allahu Ekber diyerek birini linç edip İslamı savunduğunu sanan tipler gibi... Vergi ödemez, yerlere çöp atar, üretime katkı sağlamaz, devlet malını korumaz, esrar eroin satar ama vatanı da en çok o sever gibi...
BeğenAntolojimYorumlar İnsanın iyisi bellidir halden Kalpten kalbe arı gibi bal yapar. Kötüler hoşlanmaz çiçekten gülden Gördüğü pislikten birazcık kapar..
Gerçek şeyler tükendi gibi. İlişkilerin içi boş, insanlar sahte ve çıkarcı... hiç bir şey samimi ve güvenilir gelmiyor bir türlü. Hele ki insan yanıldıkça daha bir uzak duruyor sevgiden. İçi kokuşmuş kadınlar tanıdıkça burnum tıkanıyor sanki, gözüm yumuluyor. Kör oluyorum içi dışı gül bahçesi ta da cehennem olan kim varsa...
Bu sözünü yunanlar ada ile ilgili olan bir kitabında 4 ciltlik bir kitap hepsini okudum orda ilk cildinde yanlis degilsem on saygalarda üste yaziyor orda söylüyordu o iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler :((
Aslında onlar hep aynı yerde ama insanlar değiştiklerinden dolayı, burnunun ucundakini dahi göremiyorlar. Hep daha fazlasını istedikçe merdiven misali tepeye çıkıyorlar
Dünyada adalet yok hiçbir zamanda olmadı. Birimiz ağlarken soğukta göremedik onu Birimiz konteyner a çöp atarken birimiz o çöpe muhtaç kaldı. Yok sayfık onları daha nicelerini