Aile & Toplum Sohbet etmek isteyen var mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sıkıldım sohbeti seven birileri var mı? Güncellemeler+1 yıl sen neler yapiyosun Sohbet etmek isteyen var mı ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olur hadi edelim naber kank 2 24 Yorumla Soran +1 yıl iyim teşekkür ederm senden nbr Yorumla üye645811 +1 yıl İyi ne yapacaksın bugün Yorumla Soran +1 yıl is icin başvurular yapacağım.2 hftadr çalışmıyorum. skldm ya. evde olmak boguyo Yorumla Soran +1 yıl sen? Yorumla üye645811 +1 yıl Vay anasını ben de en azindan görüşeceğim dkdh Yorumla Soran +1 yıl ne görüşüceksin. daha önce calisiyormuydun Yorumla üye645811 +1 yıl Çalışıyorum muhasebe için görüşeceğim kanks sen ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl ben imalatçciyim ayakkabı sanayide. butun bölümleri biliyom. o yuzden braz rahatım yani. çoktandır içindeyim.hadi bakalım 2mizede yarın umut olsun. Yorumla üye645811 +1 yıl 2 ye kadar ciddi ciddi okudum dhs Yorumla üye645811 +1 yıl Inşallah kanks Yorumla Soran +1 yıl ne 2 anlamadim😅alicaz bu isi😃 Yorumla üye645811 +1 yıl Alınır da parası onemli 2 var kank orda Yorumla Soran +1 yıl ya nabim. ben çaliamayi seviom. bazen kafam atiyo bırakıyorum ama. caliamdanda olmuyo be. okula giderken çalışırdım ben. ondan alıştım.sabah işe gidicem akşama dgru eve gelicem keyf yapicam. hafta sonu bol gezi eylence pinik mangal vs. Yorumla üye645811 +1 yıl Aynen kanka muhteşem anlatım maaşın ne kadar olacak Yorumla Soran +1 yıl benm yaptığım. ise göre değişir.örnek vermek gerekirse.minimum aylığı 4 binden başlar. Yorumla üye645811 +1 yıl Hıı benimki asgari kank Yorumla Soran +1 yıl oda zaten 3.5 3.7 oldu zaten. gusel. Yorumla Soran +1 yıl asgari den yüksek olsa tabiki iyidir ama. onemli olan dewamli bir iş tir Yorumla üye645811 +1 yıl Yok kanka 2825 galiba Yorumla Soran +1 yıl one parisin sokk numarası gibi😂düz olsun canım 2.9 ya da 2.750. Yorumla üye645811 +1 yıl Öyle dediler vallaha bilemiyom bana kalsa 3 olsun ohi Yorumla Soran +1 yıl sen bi başla alış sonra zaten kazanırsın bsey olmaz.önemli olan iş sahibi olabilmektir.peki okulu naptin? Yorumla üye645811 +1 yıl Haklısın kanka okuyorum sen naptin Yorumla Soran +1 yıl bwn açıktan devam ediyom Yorumla
Lindis Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sen kimsin ki jssldkf 1 1 Yorumla Soran +1 yıl insan dunyali😅 Yorumla
NaneLimonKekik1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ben var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nasılsın kardesm. Yorumla
soline Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 81% 9 ay Olur edelim nasılsın 1 1 Yorumla BayKastamonu 9 ay Sen nasılsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur hadi edelim naber kank
iyim teşekkür ederm senden nbr
İyi ne yapacaksın bugün
is icin başvurular yapacağım.
2 hftadr çalışmıyorum. skldm ya. evde olmak boguyo
sen?
Vay anasını ben de en azindan görüşeceğim dkdh
ne görüşüceksin. daha önce calisiyormuydun
Çalışıyorum muhasebe için görüşeceğim kanks sen ne yapıyorsun
ben imalatçciyim ayakkabı sanayide. butun bölümleri biliyom. o yuzden braz rahatım yani. çoktandır içindeyim.
hadi bakalım 2mizede yarın umut olsun.
2 ye kadar ciddi ciddi okudum dhs
Inşallah kanks
ne 2 anlamadim😅
alicaz bu isi😃
Alınır da parası onemli 2 var kank orda
ya nabim. ben çaliamayi seviom. bazen kafam atiyo bırakıyorum ama. caliamdanda olmuyo be. okula giderken çalışırdım ben. ondan alıştım.
sabah işe gidicem akşama dgru eve gelicem keyf yapicam. hafta sonu bol gezi eylence pinik mangal vs.
Aynen kanka muhteşem anlatım maaşın ne kadar olacak
benm yaptığım. ise göre değişir.
örnek vermek gerekirse.
minimum aylığı 4 binden başlar.
Hıı benimki asgari kank
oda zaten 3.5 3.7 oldu zaten. gusel.
asgari den yüksek olsa tabiki iyidir ama. onemli olan dewamli bir iş tir
Yok kanka 2825 galiba
one parisin sokk numarası gibi😂
düz olsun canım 2.9 ya da 2.750.
Öyle dediler vallaha bilemiyom bana kalsa 3 olsun ohi
sen bi başla alış sonra zaten kazanırsın bsey olmaz.
önemli olan iş sahibi olabilmektir.
peki okulu naptin?
Haklısın kanka okuyorum sen naptin
bwn açıktan devam ediyom
Sen kimsin ki jssldkf
insan dunyali😅
ben var
nasılsın kardesm.
Olur edelim nasılsın
Sen nasılsın
var ekle eklerim