Eşimle evlenmeden önce kayinvalidem bi keresinde bana kizim titizdir yapabilir misin diye sormustu. bende titizlik temizlik cok guzeldir pasalli olmasinda demistim. Sonrasinda bu soz Nisan derken evlendik. Eşim titizlikten daha asiri oldugunu gördum mesela ayni bardaktan su icmez. En ufak kokuya tahammul etmez pis les gibi kokuyor kelimesi cok sik kullanir. Ev temiz oldugu halde surekli pismis gibi konusur. İsten eve geldigimde gunluk
kiyafetle oturmami
istemez hemen dusa girmem
konusunda baski uygular eger itiraz edersem
kavgaya kadar gidebiliyor olay. Disardan her gelindiginde mutlaka bir eller yikanilmaliymis
yoksa heryere mikrop bulasirmis. Mesela evdeki en ufak aksakli onu cok rahatsiz eder mesela suyun az basincla akmasi surekli soylenir bu yuzdeen. O diledigi vaki istedigiyle konsuur lakin ben konustugum
Vakit surekli telle ugrasiyorsun der gunluk telefonla ben 3.5 saat vakit gecirirken o 5-6 saat arasi
ekran suresi var. Bugune kadarki
olan her olumsuz seyde hep
ben sucluyum. Benim
ozumde kotu bir insan oldugumu kavga etmek icin olaylar cikartigimi herseyde beni suclar hep
benden ozur bekler. Bu ve buna benzer bnaa gore normal
olmayan davranislari var psikolojik olarak sorunlu mu?
kiyafetle oturmami
istemez hemen dusa girmem
konusunda baski uygular eger itiraz edersem
kavgaya kadar gidebiliyor olay. Disardan her gelindiginde mutlaka bir eller yikanilmaliymis
yoksa heryere mikrop bulasirmis. Mesela evdeki en ufak aksakli onu cok rahatsiz eder mesela suyun az basincla akmasi surekli soylenir bu yuzdeen. O diledigi vaki istedigiyle konsuur lakin ben konustugum
Vakit surekli telle ugrasiyorsun der gunluk telefonla ben 3.5 saat vakit gecirirken o 5-6 saat arasi
ekran suresi var. Bugune kadarki
olan her olumsuz seyde hep
ben sucluyum. Benim
ozumde kotu bir insan oldugumu kavga etmek icin olaylar cikartigimi herseyde beni suclar hep
benden ozur bekler. Bu ve buna benzer bnaa gore normal
olmayan davranislari var psikolojik olarak sorunlu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer