+1 yılBilmem aslında sohbete sağcı başlayan oldu ama doğruyu anlatmasını bilirsen her insan belli bir süre sonra doğruyu görür. Ben şanslıyım sağcı olup solcu sevgili bulabildim. Aslında Sağcı, Solcu veya şu partili bu partili olarak bakmamız gerekiyor. Kardeşlik ve Emekçilik Partiler üstü, Siyaset üstü birşey. Tartışırken bunu unutuyoruz. Aynı Ekmeğe para verip aynı Asgari Ücreti alıyoruz. Ehhh bu ülkenin asgari ücreti 850 Lira mı? bunu mu hak ediyoruz! Atatürk CHP'yi kurarken herkesin partisi olarak kurdu, tüm herkesi haklarını savunacak bir parti bıraktı, bu zamanla değişti, değişmek zorunda kaldı. Ama bu ülkenin hala solun adaletine ihtiyacı var...
02 Yorumla- +1 yıl
Adalet cidden ülkemizde yok artık. Başka partiden olup böyle düşünmen çok güzel
- +1 yıl
Partiler üstü birşey adalet
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlendikten sonra ne yapacaksın. Bunlar geröekler. Siyasi görüşleri zıt olan insanların evlenmesi saçma olur. Siyasetten anlamayankadına da kadın demem zaten. Konuşabilmeli tartışabilmeli benimle.
03 Yorumla- +1 yıl
Evvet çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek :)
+1 yılKonu bulamamıştık bir ara eski sevgilimle. Senle hiç siyaset konuştuk mu dedi. Hayır konuşalım dedim. Bence hepsi salak ama mecburen... partisine oy veriyoruz dedim. Güldü bencede biz de aynısı dedi. Farklı olsaydı da kavga etmezdim herkesi siyasi görüşü kendine. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Konu bu kadarla kapandı mı :D
- +1 yıl
Sonra dedimki biz bir parti kuralım dedim o kadar dinlemiyorsun beni. İşte bize oy verenlere karşılığında ne yapacağımızı konuştuk bu kadar. Saçmaladık kısacası. :)
- +1 yıl
Maksat konu olsun :D
- +1 yıl
Aynen. :3
Geldi. Kafasını kesecektim! Beynimiz alev aldı konudan konuya atlamaktan. Elimdeki telefonu bir yerlere sokacaktım sinirden. Tırnaklarımla derisini kazıyacaktım. Hala düşündükçe delileniyorum bak. Hiiiiiç önermiyorum asla yapılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sigara içmeyi unuttum bildiğin. Cips vardı önümde yemedim bira vardı içmedim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tip konulardaki gorus ayriliklari her zaman esle, dostla bozusmama sebep oldu. Artik politik gorusumu ve inanc sistemimi kendime sakliyorum. Karsi tarafa "Sen yanlissin, ben dogruyum" demiyorum ve bunu ima etmeye de calismiyorum.
Sevgilim 5 vakit namaz kiliyor ornegin, ben agnostigim ve bugun neye inandigimi sordu, soyledim. Butun inanc sistemlerine saygi duydugumu da ekledim. Seni mutlu eden her ne ise ona saygim sonsuz dedim, konu kapandi. O da bu tavrimdan hoslandi sanirim. şu an icin olmasa da, gelecekte bu tavri ornek almak isteyebilecegini saniyorum.06 Yorumla- +1 yıl
Ben inkar yeteneğimi kullanmayı çok severim. Bu yüzden kendime saklayım konusmayım diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl"İnkar yetenegi" diye bir yetenek yok ki. Zirvaladin simdi. :/
- +1 yıl
İnkar etme özelliği mi deseydim ne yani :D
Cevap sahibi+1 yılAntitez uretmek veya ne bileyim "karsi sav" gelistirerek kendi gorusunun gecerliligini kanitlamayi istemeni anlarim ama bu da "inkar yeteneği" gibi bir zirva degil. Bu direk egoyla, benlikle ilgili.
- +1 yıl
Söylediği fikirleri o an benimle birlikte dinleseydin cidden saçma oldugunu anlardın. Doğruluğundan emin olduğu şeyler bile değil sadece duyduğu şeyler. Böyle söyleyince ben daha da delirdim. Tarih ve siyaset konuarında nasıl ego yapıcam olan biten belli zaten
Cevap sahibi+1 yılEldeki veriler somut dahi olsa veya somut dahi olmasa, bunlar kisinin benligini olusturur ve karsi tarafin fikrini curuttugunuz durumda bile benligini yok etmeye calismis olursunuz. Karsi tarafi bir "hiç" gibi hissettirir. Ben seninle konussam muhtemelen pek cok gorusunu curuturum ve ayni sey senin basina gelince, sevgilinin basina gelenin ne oldugunu cok daha iyi anlarsin saniyorum.
Fizik profesorleri dahi, benlikleriyle basa cikamaz ve gorusleri curutuldugunde bunu ofkeyle karsilarlar.
Sen de esinle dostunla aslinda cok da elzem olmayan bu tip nedenlerle papaz oldukca, insanlara bu konularda gosterdigin yaklasimi bicimlendirmen gerektigini anlarsin zamanla. Cunku bir seyi kanitlamayla ulasilan haz, asla bir esin-dostun verdigi hazzin yerini tutmaz derim ve zibaririm dostum. İyi geceler...
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılEsas doğruları benimsemiyen, ön yargılı olan, sabit fikirli olan, kendi partisinin yanlışına tepki göstermeyen. başka partiye geldimi, esip gürleyen icraatlarına pire kadar değer vermeyen. hep bahane bulan, vb. insanlarla siyaset yapılmaz konuşulmaz.
06 Yorumla- +1 yıl
Bizim konuda hiç biri olmadı chpli olarak yanlışları da söyledim fakat anlaşamayınca anlaşılmıyo işte :D
- +1 yıl
İnşallah, evlilik nasip olursa hakkınızda hayırlıysa evlilik içindeki konularda siyaset misali ters gitmez :) gerçekten, millete devlete hizmet edecek olan çalışır çabalar sözünün arkasında durur güven verir ve iktidar olur ama akp dışında bunu yapan parti yok olsaydı kriz ve sonrasındada akp olmazdı. chp, mhp liderleri değişmediği sürece oy vermem. önünü açsınlar partilerin ülkemize faydası dokunması adına muhalefet olarakta bu şart.
- +1 yıl
Sanırım chp %99 değiştircek kendini. Görücez :)
- +1 yıl
İnşallah, aday düzgün olursa sağcı solcu ayırmassa islam dini ve kurallarıyla çelişmezlerse icrata yaparlarsa elbet CHP'ye veririm. atamızın partisi akp yerinde olmalıydı şuan.
- +1 yıl
Bencede. Ama zihniyet o kadar değişikki akp yi Allah ın partisi gibi görüyolar resmen. Bunu değiştirmek epey zor
- +1 yıl
Bahsettiğin kesim inan az, bende AKP'liyim ama hatası olursa tepki veririm. Allahın emirlerinden olan örtünme kamuda okulda köşkte vb. girebilmeleri okuma ve çalışma haklarını bunca yıldan sonra kazanmaları sebebiyle benzer bir yaklaşım ifade şeklidir yoksa haşa Allahın partisi ne demek :) icraatleri ortada, olması gerekende bu her parti için, ama bunca icraate rağmen ülke daha kötüye gitti veya yapacak tabi kendi parasıylamı yapıyor vb. garip bahaneler. bende diyorum hadi bu vergi aldı çaldı çırptı ama yaptığı hizmetlerde cumhuriyet tarihiyle kriz zamanıyla kıyaslanıyor hayal denilen vaadleri yaptı.. peki diğer vergi alan partiler ne yaptı ses yok. antalya baykalın kalesi akp ye verdiler değiştirdi iyide chp neden değiştirmedi? derler ödenek verilmedi eksik verildi öyle olsa hemen medyada çıkar CHP'ye yaılan adaletsizlik diye :) her partide aka ak karaya kara demek şart bu olmazsa kıyamete dek tartış anlat boş :))
Evet baslarda yapiyorduk ayrilacak duruma geldik bir daha konuyu acmadik simdi acilincada fazla yorum katmadan tarafsiz bir şekilde konusup kapatiyoruzz
02 Yorumla- +1 yıl
Bizimde öyle yapmamız gerek ama kesin uzatırız yine biz :D
Elime ne geçecek konuşmam zaten hicte umrumda değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen ele bişey geçmiyo fakat konu açılıyo işte bir yerden
+1 yılSiyaset yaptık zaten aynı fikirdeymişiz bu yüzden güzel anlardı
02 Yorumla- +1 yıl
Oh tabi ne güzel :D
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılBazı kadınlar katşısındaki erkekle her konuda muhabbet ister, bazıları romantiktir sadece aşk der bazıları suskundur ne verirsen onu dinler. Kadın gurmesiyim nabza göre şerbet
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde her konuyu konusuruz ama bu konuda geriliyoruz. Neymiş ben çok konuşmuşum o konuşamamış beni dinlemiş bilmem ne
- +1 yıl
Konuşmayı bilmiyorsunuz, politikadan uzak durun.
Evet yaptım ben MHP yi savundum o BDP yi :) biliyorum çok zıtız ama yapıcak bişi yok güzel kızdı
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah sırf güzel diye mi :D
+1 yılben kimseyle siyaset yapamıyorum artık. katlanamıyorum salaklıklarına midem bulanıyor. kusasım geliyor resmen insanların aptallıkları karşısında
03 Yorumla- +1 yıl
Bana da o durum oluyo. Bide bana saçma gelen bişeyse ilk gülüp çok saçma diyip konusmaya baslıyorum :D
- +1 yıl
ben konuşamıyorum artık. insanlar o kadar cahil ki yüzüme gülüyorlar doğruları söyleyince. hani tamamen saçmalayan bir insan olur tutar dalı olmaz da gayri ihtiyari gülersin ya. aynen öyle tarih kitaplarında yazan bir şeyi söylüyorum bak böyle oldu zamanında diye onu bile tamamen tersinden biliyor insanlar. aptal insanlar arasında aptal konumuna düşüyorum.
- +1 yıl
Bende aynı şekilde tarihe dayanarak açıklamaya çalışıyorum ama yok :D
ben akp sevgilim chp li sorun yok ben sünni o alevi sorun partilerde değil beğinlerde o arada atar yapsada canı saolsun :)
04 Yorumla- +1 yıl
Bizde öyle bir durumda yok ikimizde chp ama yinede buralara kadar geliyo konu :D
- +1 yıl
Ben gerek tarihi olaylar gerek siyaset açısından kendimi boş görmüyorum da onun bakış açısı farklı biraz işte :D
+1 yılRTEye oy verdim diye ayrıldık kanks dövüyodu az kalsın beni
03 Yorumla- +1 yıl
Az bile yapmış :P
- +1 yıl
Sonra ejin bu kafayla gidersen bu iliski olmaz :-)
- +1 yıl
Ekin yani :-) telden yaziyorum da takiliyor arada :-)
+1 yılHic girme kimseyle siyasi kavgaya değmez herkesin gorusu kendine boyle derseniz mutlu olursunuz
06 Yorumla- +1 yıl
Demi. Ama ikimizde susmayız konusuruz. Sonra böyle büyür işte
- +1 yıl
Aynen ben gorus ayirt etmem kimsenin ama kimse bana sen yalnis yoldasin bu adam oyle yapti boyle yapti sunu yapmadi bizinki sunu yapti demesin normalde tartismak istemem ama baslarsam durmam bende ve inatciyimdir :-)
- +1 yıl
Siyasi takim gorusu filan bosverin dogru olan seylere odaklanin:-)
- +1 yıl
Ayni seyleri yaparzan gene aynu olacak
- +1 yıl
Tabiki daha dikkatli olucam baksana olaya
- +1 yıl
Bak olaua şöyle bakabilirsin hani isle evi karistirmazsin isyerinden ciktiginda isyeri bitmistir sen de onun yanina gittiginde siyasi gorusunu tamamen dışarda birak bunu yaptiginsa guzwl olcak benim yaptigim bir şey dersanedw bir gorus attim ortaya yalnislikla nerdeyse tartisma cikiyordu bir sekilde kapadim oyle olmak gerek kimseyi degistiremez veya inandiramazsin
eski sevgilim ak parti gençlik kadın kolları başkanıydı hiç girmıyordum bile muhabbete :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aman iyi yapmışsın :D
+1 yılyerel seçimlerde fenaa tartışmıştık sonrada uzun sürmedi ayrıldıkk
03 Yorumla- +1 yıl
Aman Allah korusun ayrılmayalımda :D
- +1 yıl
o yüzden ayrılmadık ama hiç taviz vermem o konuda acımam
- +1 yıl
Aynı ben :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben solcuyum o sağcı ben onun sağına o benim soluma aşık :) o kadar güzel ve saygılı tartışıyoruzki görmen gerek
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kıskandım :D
Cevap sahibi+1 yılBazen altta kalıyom :) seni seviyorum falan deyip atlıyorum üstüne. konu kapanıyor. bu sefer o altta kalıyor
- +1 yıl
Cumle guzel baslasi sonradan yazdigin bozdu:-) ayip bence
Cevap sahibi+1 yılsusmuyor :)))
iyidir sevgiliyle siyaset yapmak ama dediğin gibi farklı sonuçlar doğurabiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bakalım yarın nasıl olucaz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere yaptı dövüyordum az kalsın Ogün bugün yok:)
02 Yorumla- +1 yıl
Bizde yapmayız heralde artık :D
Cevap sahibi+1 yılEn mantıklısı:)))
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapılır neden yapılmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Yapılınca işler karışıyo :D
+1 yılgelmedi başıma, siyaset konularını hiç sevmem
01 Yorumla- +1 yıl
Siyaset konuları konusmak bana çok zevkli gelir tabi haklı çıkarsam :D ama bugün resmen gerildim
Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı. Küsüyodu ya yapılmıyor
00 Yorumlaen son o konu yüzünden ayrıldık :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrılık demeyin ya -.-
- +1 yıl
Bu da bahane arıyo olmasın bide ama sanmam ya :D
- +1 yıl
Bakalım :D
Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. takım muhabeti gibi oluyor ii değil boşver
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında birbirini daha iyi tanımak için en iyi yöntem :D
siyasette anlaşamazsak olmaz hacı.
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi siyaset önemli :D
+1 yılBence gayet guzel , tabi saygi cercevesinde
02 Yorumla- +1 yıl
Benim tek hatam onun savunduğa bişeye of çok saçma demem oldu :D ama cidden saçmaydı yani
- +1 yıl
Sacma kelimesi hos degil :)
+1 yılAyni kafadan olunca problem olmuyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kafalar aynı gibi aslında. Ama o çok farklı düşünüyo kimi zaman sorun o :D
- +1 yıl
Olsun arada ya tatlı atismak
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle siyaset konuşmak tam bir aptallık.
02 Yorumla- +1 yıl
bir yerde konusu açılıyo illaki
- +1 yıl
o an kapatırım konuyu.
+1 yılyapmıyorum herkesin görüşüne saygım var :)
01 Yorumla- +1 yıl
Saygı olmasıyla alakası yok konuşmak gerek bunları askında ama abartmadan tabi :D
+1 yılaman sakın!!! olmuyor o biter.
02 Yorumla- +1 yıl
Bildiğin triplere girdik zaten :D
- +1 yıl
yakında ayrılırsınız. Mutlaka konusu açılır gene ve eskisi gibi omaz. olmuyor da zaten:(
+1 yılCok fena oluyor cok iyi biliyorum :(
00 YorumlaKavga çıkıyo valla :)
01 Yorumla- +1 yıl
Çıktı valla :D
hanginiz tayyipçi doğruyu söleyin bak :)
09 Yorumla- +1 yıl
İkimizde değiliz nefret ederim :D
- +1 yıl
Yok artık :D
- +1 yıl
İlk başlardaki chp şuanki chp Atatürk ve dış politika :D
- +1 yıl
Ya ikimizde ben biraz daha çok araştırıyorum sadece tek fark bu :D
vatanım ve atam benim için herşeyden önce gelirr
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum :D
siyaset yapmayı sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kız akp ben bdp geçinip gidiyoz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin iş daha tehlikeli konusmayın sakın :D
Cevap sahibi+1 yılSevgi var arada işte akp nefret etmeme rağmen bazen akp gözüme tatlı geliyor aşk işte :)
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl2 mizde aynı partiye verdik sıkıntı yok :)
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne