Bence artk utanmamaya calis cunku bu durum insani hicbiyerde rahat birakmiyor sokakta yururken bile. bende tam atladm bu durumu diyemem ama baya ilerledm utanmiyorum eskisi kadar gerci bende bunu daha yeni basardm kimseyi umursamamaya calişirsan utanman gecer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende 5. Katta oturuyorum ama karşı binada bir amca var ne zaman çıksam bakıyor. Yani kaçıncı katta olduğun değil oturduğun yerdeki insanlara bağlı
Aynen hayvan gibi bakıyor buradakiler
Ne var ki üzerinde ikinci katlarda perde çekersiniz olur biter
Sokağa çıkmak gibi bir şey nesinden utanıyorsun anlamadım
Bizde 3 . kat bende bi ara rahatsz oluyodum ama artk boşvermeye calisiyorum etraftakileri
Sende bosvermelisin bence
Sen neyden rahatsız oluyordun mesela
Balkona cikarken birileri gecerken baktiginda rahatsz oluyodum simdi bakan olunca bende baska tarafa bakiyorum gormezden geliyorum
Bizimkilerde psikolojin bozuk diyorlar utangaç biri her durumda utanır rahat bir insan değilim ki ben
Bence artk utanmamaya calis cunku bu durum insani hicbiyerde rahat birakmiyor sokakta yururken bile. bende tam atladm bu durumu diyemem ama baya ilerledm utanmiyorum eskisi kadar gerci bende bunu daha yeni basardm kimseyi umursamamaya calişirsan utanman gecer
Çek perdeyi göremesinler
Eviniz çok işlek bir caddede mi.
Evet
Ya geçen kişiler gozumun icine icine bakıyor ben utangac biriyim işte ondan cıkmıyorum pek artık
perde koy
o zaman balkona
Neden utanıyosun ki evde çıplak dolaşmıyosun ya
Perdeleri çektikten sonra bişey olmaz rahat ol