Merhaba 18 yaşında bir yeğenim var geçen hafta bimde parfüm çalmış yakalanmamış ama. Sorum:Bimde kamera görüntüleri hergün izlenirmi rutin olarak yakalanacak diye korkuyoruz kameradan tespit edilirmi bu kameralar hangi durumda izlenir hergün izlenirmi aradan 1 hafta geçti
Biraz önce söylediğim şeyi tekrar ediyorum, çok açık söyledim. Müdürüne göre değişir. Bazı müdürler her an bakar, izler sıklıkla. Bazıları ise arada açıp bakar, çok önemsemezler. Herhangi farklı bir olay olursa da onun için izlerler.
Efendim şöyle anlatayım mağaza kapandı 21:00 da örnek herkez evine gidermi yoksa günün kayıtları izlenir mi böyle bir olay olmadı varsayalım günlük izlenirmi o kayıtlar mesai sonunda
Güzel kardeşim bak üçüncü kez tekrar edeceğim 😊Bu mağazanın yöneticisine göre değişiyor. Bazı yöneticiler oturup kayıtları izler, hem personelini hem mağazayı İnceler. Bazıları da umursamaz izlemez, arada canı istedikçe bakar.
bence gidip parasını verin. bime girip sanki raftan almış gibi yapıp çaktırmadan cebinizden çıkarın ve kasada parasını ödeyin ya da direkt parfümü verin yanlışlıkla almışım vs diyerek. hakka girmeyin
Sorum şu kamera kayıtları mesai sonunda izlenirmi market kamerayı hergün izlermi örneğin Ali bişey çaldı yakalanmadı çıktı gitti marketten arkasından bir görüntü bıraktı bunun farkedilme olasılığı nedir mesai sonunda farkedilir mi izlerlermi yoksa farkedilmezmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Korkacaginiza gidip parfumun kendini ya da parasini vermeyi dusunseniz
Gitmeyi düşünüyorum ben
Dogru ve yerinde bir karar
Müdürüne göre değişir. Bazıları her an izler bazıları ise arada açıp bakar.
Kamera kayıtları hergün mesai sonu izlenirmi yani ne gibi durumlar da izlerler 12 saatlik görüntüyü kim açıp izler
Biraz önce söylediğim şeyi tekrar ediyorum, çok açık söyledim. Müdürüne göre değişir. Bazı müdürler her an bakar, izler sıklıkla. Bazıları ise arada açıp bakar, çok önemsemezler. Herhangi farklı bir olay olursa da onun için izlerler.
Efendim şöyle anlatayım mağaza kapandı 21:00 da örnek herkez evine gidermi yoksa günün kayıtları izlenir mi böyle bir olay olmadı varsayalım günlük izlenirmi o kayıtlar mesai sonunda
Güzel kardeşim bak üçüncü kez tekrar edeceğim 😊Bu mağazanın yöneticisine göre değişiyor. Bazı yöneticiler oturup kayıtları izler, hem personelini hem mağazayı İnceler. Bazıları da umursamaz izlemez, arada canı istedikçe bakar.
bence gidip parasını verin. bime girip sanki raftan almış gibi yapıp çaktırmadan cebinizden çıkarın ve kasada parasını ödeyin ya da direkt parfümü verin yanlışlıkla almışım vs diyerek. hakka girmeyin
Farketmesini bekletmeyin bi zahmet gidip ödeyin
Beklemeyin*
Farketselerde işlem tahsis etmezler
Ne gibi yani mesela bu görüntü yü farkedilme durumu var mı bu kayıtlar her gün rutin olarak izlenir mi kamera kayıtları gün sonunda
Bazı ürünler daha sık kontrol edilir
Ve bazı kontrol yöntemleri ile çabuk bulunur
Sorum şu kamera kayıtları mesai sonunda izlenirmi market kamerayı hergün izlermi örneğin Ali bişey çaldı yakalanmadı çıktı gitti marketten arkasından bir görüntü bıraktı bunun farkedilme olasılığı nedir mesai sonunda farkedilir mi izlerlermi yoksa farkedilmezmi
Sürekli izleniyor şüpheli hareket edenler için tespitlerinde yakalayıp ifşa ediyorlar ve
Gün sonunda mı izlerler mesai bitimi hergün izlenir mi yoksa sadece şüpheli durumda mı
Baksalarda peşine düşmezler.
lan mvçömvçflvml o cesaret niye bende yok be
Parfüm çalcak mı
herhangi bişey çalmak
Neden bşyler çalmsk istiyorsun ki
@atlantis602 çalmak istediğimi söylemedim o cesaretin bendede olabilmesini istedim
Gülsem mi üzülsem mi