4 sene sonra basimi actim tesettürü biraktim😰?

16 yasına ıkı ay kala basımı kapatmaya karar vermıstım aniden hemen kapattım zaten kapalı giyiniyordum kapanınca kendımı daha ıyı hıssetım ılk baslarda hevestı saclarım ugrasmak ıstemıyordum annem sacımı acmam fön yapmam herseye kızıyordu bnde dedım barı kapanıyım sevapa gırıyım sonradan makyaj herkez yapıyor bende yaptım 18 yaslarında kendımı kötü hıssetmeye basladım bnde dar gıyınmek ıstıyordum ne gıysem göze batıyordum tesettürlü oldugum ıcın tesettur kıyafetlerı aldım oldugundan kısa göründüm kendımı begenemedım kötü hissetmeye basladım ıstedım elbısler gıyemedım annem bır yandna kardeşım bır yandan bana karıştı sen kapalısın öyle gıy böyle gıy annem napsam zaten yaranamadım kapansamda bana karısmaya devam ettı vs sonradan dısarda ınsanalarda cok bakmaya basladı yanlış tesetturlü oldugumu ögrendım gec oldu ama ögrendım bnde dinden dalga gecıon cıkar basındakını kardesım dedı bdne cıkardım sonradan pısman oldum ama tesetturluyke de kendımı cok kotü hıssetım kardesım yüzünden gırdım tesettüre sonradan yıne karısmaya devam ettıler artık dayanamadım cok günaha mı gırdım bılmıyorum ama böyle olmasını ıstemezdım kapandımı acılmamk üzere kapanmak ısterıdm ama halende kaplı gıyorum sadece basıö acık ilerde bas örtü takarmıyom bılmıyorum benım gıbı sonrasan basını acan var mı
4 sene sonra basimi actim tesettürü biraktim😰?