Aile & Toplum Pantolon giydim ama oturunca bacak aramı fazla sıkıyor me yapabilirim normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yeni aldım bol paçalı ayaktayken iyi ama biriyle buluşup içicez bu normal mi çok stres yaptım da Güncellemeler+1 yıl Parkta olucaz biraz alt göbeğimi belli ediyor Pantolon giydim ama oturunca bacak aramı fazla sıkıyor me yapabilirim normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Belden az aşağı indir canım ...Fazla ustunde ğiyme morarır kan fren olursun...☺️ 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Alt gobek dkskdjdkdk vajina kismi desene suna. Biraz kalinsa yanaklar acitabilir ama kisa sureliyse dayanabilirsin 0 0 Yorumla
JasonRickov Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Abla Bi beden büyük al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle beli bol olur Yorumla JasonRickov +1 yıl Kemer tak Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tahriş eder normal değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa giyiyorum yeni aldım Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Patlama ihtimali varsa sıkıntı 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yıkandığı zaman açılır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Cevap sahibi +1 yıl rica ederimbelini çok az aşağı kaydırabilirsin az da olsa fark edecektir Soran +1 yıl Aaa doğru ahhah
Çalısüpürge Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bir büyüğünü al seneye de giyersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla
S1sex Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Beli dar gelir o yuzden sıkıyor olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bel dar değil Yorumla Soran +1 yıl Normal ama içine tshirt sıkıştırdım o yzden Yorumla S1sex +1 yıl Ya neresi Yorumla
Rejeax Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Basenlerden biraz eritmeye çalış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok değil ama yine de kafama taktım Yorumla Rejeax +1 yıl Çok değilse takma pantolonun kalıbı dar olabilir likrası olanlardan al ya da esnerse rahat edersin Yorumla
plotonikmervee23 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Basenlerin mi var kızz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eveeet normal bişi kadınların yapısı böyle Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Çıkar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hee metroda Yorumla calpsize +1 yıl O zaman evde çıkar metroda ayakta git ne diyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belden az aşağı indir canım ...
Fazla ustunde ğiyme morarır kan fren olursun...☺️
Alt gobek dkskdjdkdk vajina kismi desene suna. Biraz kalinsa yanaklar acitabilir ama kisa sureliyse dayanabilirsin
Abla Bi beden büyük al
Öyle beli bol olur
Kemer tak
Tahriş eder normal değil
İlk defa giyiyorum yeni aldım
Basenlerin olabilir mi acaba?
Patlama ihtimali varsa sıkıntı 😊
yıkandığı zaman açılır
Teşekkürler
rica ederim
belini çok az aşağı kaydırabilirsin az da olsa fark edecektir
Aaa doğru ahhah
daha geniş rahat bi paantol alll
tamam
Bir büyüğünü al seneye de giyersin
Olmaz
Beli dar gelir o yuzden sıkıyor olabilir
Bel dar değil
Normal ama içine tshirt sıkıştırdım o yzden
Ya neresi
Basenlerden biraz eritmeye çalış
Tamam çok değil ama yine de kafama taktım
Çok değilse takma pantolonun kalıbı dar olabilir likrası olanlardan al ya da esnerse rahat edersin
Basenlerin mi var kızz
Eveeet normal bişi kadınların yapısı böyle
Biraz bolunu al.
Çıkar
Hee metroda
O zaman evde çıkar metroda ayakta git ne diyeyim
Ne gibi