Sen ananı sokakta mı bırakırdın? Bu nası bi soru? Kadın seni öldürmüyor ya, biraz çekilmez isede senin için değerli bir insanı yetiştirmiş, sana yâr eylemiş işte. Sende değerlisin tabi ama kıymetli sevdiğin için onun değerli anasını yanında tut. Büyükler çok değerlidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBande farkındüym zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha evlenmeden açılan konu çok ilginç. Böyle şeyler gördükçe de iyi ki bekarım ve umarım bekar kalmaya devam ederim diye düşünüyorum. İşin zor kolay gelsin, hayır da diyemezsin o da anne sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte yukarı tükürsen bıyık asağı tükarsen sakal baştan konusmak için actm
+1 yılGelecek adına empati yapın, bazı şeylere katlanın, alttan alın. Sizde kalmasında mahsur yok hatta siz davet edin ki daha da mutlu olsun, aranızı sıcak tutarsanız sorun olmaz..
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede eşim yanımda olduğu sürece sorun olmaz
- +1 yıl
Aynen tabiki siz arayın davet edin, sevdiği yemekleri hazırlayın ne problem olucak , alttan alın
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah biliyor ya hiç istemem yalan yok. Daha önce buna benzer birşeyler tecrübe ettim. İhtiyacı varsa cami avlusuna bırakacak halimiz yok. Ama ev ev üstüne olmuyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılO benim evime gelecek Allahtan oyle bir durum yok
- +1 yıl
Aynı şeyden bahsediyoruz
Soran+1 yılNebiliyim ya kafam çok karışık 😔
- +1 yıl
Sakin ol kafanın karışması normal.. temelli değil geçici bir süreç. Önyargılı davranma neolursa olsun o büyüğün sen saygıda kusur etme gerisi hallolur
Soran+1 yılİnsallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılYarın bir gün siz de yasalanacaksiniz biz büyüklerimizden saygı sevgi gördük. Bir ömür aynı evde yaşayan var " kaynana" cümlesi nedir? Oda evlenince karşıdaki insanın annesi babası seninde annen baban zora düştüğünü zaman ilk onlar koşar peşinizden ANLAMİYORUM SİZ NE ZAMAN BU KADAR DUSUNCESİZ OLDUĞUNUZ.
Sen ne ekersen onu biçersin. Çocuğun da seni eve almama noktasında ikilemde kalır35 Yorumla
Soran+1 yılNe olaceğı belli değil doğru ama bile istiye hzurunu kaçırmak istemem
- +1 yıl
Senin annen üşümesin diye çağırdığın zaman eşin direk sorugusuz kabul eder. Çünkü o benimde annem der ayrılık konusuna gelelim sen bir küçük olarak hürmet göster önüne bir bardak su köy eşin onu görsün içinden geçecek tek cümle Allah eşimden razı olsun der. Onlar olmasaydı siz olmazdiniz bunu unutmayın
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Eşini hiç bırakma sıkı sıkı tut elinden merhametli bir insan kararın ne oldu söyle şimdi. Kabul edecek misin etmeyecek misin?
Soran+1 yılOyle biri için annesini atamam
+1 yılVallahi billahi ramazan ramazan orucumu mekruha cevirecen. Ulan ana bu ana ana ne kadar hoslanmasanda sende bir ana olacaksın yarın bir gün seninde çocuğun olacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kimsenin huzurun kacırmak istemem
Kayınvalidemgilin evimde şu an 17. Günleri eşim görevde sagolsunlar ne etliye karışıyor ne sütlüye Allah razı olsun bazen lafları dokunsa da umursamıyorum kalacakları 1 ay sonrası ev benim zaten saygısızlık etmemiş olur ilerde sen bana bunu yapmıştın etmiştin olmamış olur. Boşver kalır kalır gider ama lafını esirgeme. Susma hakkın olan yerde de konuş hizmette de kesme kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun eig 🙏
+1 yılRed edecek halin yok herhalde o kadar vicdansız olamazsın değil mi? Eşinin annesi ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun eşin için kabul et tabi ki
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte sırf onun için kabul etcem zaten
Bunda kararsız kalıcak birşey yok onun annesi seninde annen sonuçta... aynı şey senin annenin başına gelseydi eşin sorun etmezdi diye düşünüyorum...
25 Yorumla
Soran+1 yılYani evet o konuda oyle
Soran+1 yılBakalm insallah zorlamaz beni
+1 yılSöz konusu senin annen olsaydı da karşındaki insan “kabul etmekte kararsızım” deseydi ne hissederdin?
11 Yorumla
Soran+1 yılKotü haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa git n'olacak sanki eşim babasini yakın zamanda kaybetti ve bizde yakın zamanda evlendik eğer yaşıyor olsaydı ayrı eve çıkacaktık şimdi annemle yaşıyorum mutluyum önce sahiplenmeyi öğrenm sanki eziyet edecek sana. Dövecek halı yok ya
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa tabiki orası oyle ama tanımadığım için bir panik hali var doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılEşinin annesini nasıl tanimazsin
Soran+1 yılEşim değil
+1 yılNe alaka annesine soba alırız doğalgaz taktiririz elbet ziyarette ederiz iki haftada 3 haftada bir fazlasına gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte mantıklı olan bu ama evi koyde
Et kardeşim başında mı oturuyor yarın sende o kadın gibi olacaksın yaşlılara güzel davranın bişey olmaz 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılO güzel davransa sorun olmayacak zatek 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ay demiş gecici bir süre kabul edilir , saygını korursan empati yaparsaan sorun olacağını düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım insallah 🙏
anlayışlı biri ise sana karışmayacak sa olabilir evladını sana karşı doldurmayacaksa olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte tanımıyorum
+1 yılKesinlikle kabul etme edenleri tanıyorum eşiyle ayrılma noktasına kadar geliyor
22 Yorumla
Soran+1 yılOff ya 😔
- +1 yıl
Offlama bence gitme
+1 yılBence eğer kadın kötü biri değilse mümkün. Oluruna bırak. Çok soğuk kışın köy yerleri
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle yaptm
+1 yılKalsin ne olmus. 1 tabak fazla koyucan.. Biraz idare et.
14 Yorumla
Soran+1 yılKalması birşey değilki karışması sıkıntı
- +1 yıl
Haklisin. Eminim zordur ama ne bileyim 2ay eger esinle aran acilacaksa biraz sık dişini.. daha once kaldin mi beraber?
- +1 yıl
Gözünde kötü gelin olarak bilinme. Eger baska secenekte yoksa idare et. Karisirsa da he de geç.
Soran+1 yılİşte katlanmam gerekecek
Evlilik böyle bir şey canım ne sandın onun ailesi gelip gidecek istediğinde kalacak akrabaları o bu şu ohooo sen daha şimdiden bunu dert ettiysen evliliği kaldıramazsın
10 Yorumla
+1 yılKabul etmelisin. Yazık gunah. Her kaynana kötü diye bişey yokki. Belki çok daha güzel olur. Büyüklerde bereket vardır. Sende gün gelecek yaslanacaksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaynanayla kalanlar nasıl geceleri rahat ediyor anlamıyorum.
Ben bunlara gerçek evlilik diyemiyorum maalesef.
Kabul etme. Pişman olursun13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKışınsa sadece kabul et soruyu şimdi okudum.
Soran+1 yılBencede bana da oyle geliyor
Soran+1 yılİşte ya gitmek istemezse
+1 yılNe ayaksın kızım sen kış bitti sen kıştan bahsediyon
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşinin sana seçenek sunması üzücü. Onun annesi senin de annen sayılır bence düşünmeni gerektirecek bir şey yok.
30 Yorumla
+1 yılSenin annen 2 ay sizde kalmak istese sorun olmaz di mi?
Bu şekilde düğün13 Yorumla- +1 yıl
Düşün*
Soran+1 yılYani işte nebiliym
- +1 yıl
Sağol çekirdek19
Otomatik düzeltme düğün düğün düğün 😂😂
+1 yılNe olacak otursa ha 2 ay ha 6 ay o da senin annen. Esin annen icin boyle dusunse ne dusunurdun. Dusundurur muydun?
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet empati yapmak lazım ama kimsenin huzurunuda kacırmak istemem
- +1 yıl
En guzel cevabi empati yaparak buluruz. Büyükleri hoş karşılamalıyız. Huzuru kaçıracak davranışlarını duymazdan , görmezden gel. Anne bu atsan atilmaz satsan satilmaz. Esin ustune dusen gorevi yapmak istiyor sende destek ol bence. Yaptiklariniz karsiniza çıkar elbet.
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi bir insansa anlaşabiliyorsam evet ama zaten ilk evlilik günlerinde evde olması doğru olmaz :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYok hemen gelmeyecek zaten ,😊
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılBen isterim 😊
- +1 yıl
O işi rahat yaparlar mi😃
Cevap sahibi+1 yılO iş tek olcaz:)
+1 yılTabiki kabul et oda snn bi annen sana ne gibi zararı olabilir ki
20 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın babası var mı yok mu
Karşı tarafın abisi kardeşi var mı yok mu?12 Yorumla
Soran+1 yılSadece kız kardeşi var babası yok
- +1 yıl
Tamam kalabilir o zaman baba yokmuş evde çünkü
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı kabul ediyorsun da annesine mi burun kıvırıyorsun?
30 Yorumla Kabul etseniz ne kaybedersiniz etmeseniz ne kaybedersiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılRahatlık ozgürlük
+1 yılİja sizde varya abarttınız ha nolacak sanki ğıyamet mi kopacak yav 🤨
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. 2 ay zaten insanlar yıllarca beraber yaşıyorlar kaynanan iyi biriyse ne olacak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmesen bile mecbursun kocan getirir yani eve annesi sonuçta
10 Yorumla
+1 yılHuyu güzel bi kadınsa kabul ederdim ama aksi bi kadınsa tahammül edemem sanırım..
11 Yorumla2 ay idare et sonra özgürsün arada iyi olur boşver degişik lik olur. Gidince acısını çıkarırsın
10 Yorumla
+1 yılAnnesini biliyorsundur. Ters , gıcık birisi ise reddet.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Yarın da senin evladın karısına yalvaracak nolur diye.
10 Yorumla
+1 yılo nedemek ya ayıp yani aynı şey senin başına gelse napardın
onun annesi senin annen demek ayıp yani10 Yorumla
+1 yılİyi de evli değilmişsiniz ki şimdiden böyle bir şart mı koşuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılNisanlanacaz evet 😔
- +1 yıl
Evli olsan neysede şimdiden böyle ne bileyim
Soran+1 yılİşte dimi istemeyince
- +1 yıl
İstemediğini söyle o zaman
Eğer kaynanan iyiyse kabuk et ama değilse kabul etme
17 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu nasıl çozecem bilmemki
Soran+1 yılRaha eve gelmedi bayramdan sonra gelecek hiç konuşmadık
Soran+1 yılKesnlikle en kotüsüne hazırlamak lazm
Soran+1 yılUğraşacam 😊
+1 yılkabul et tabi ki eşinin hatrı için en azından sonra gider tekrar zaten hep böyle sürmez
11 Yorumla
Soran+1 yılO da diyor seviyorsan kabul edersin
+1 yılanladığım kadarıyla onun sizle kalması daha doğru..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAma dusunse ne kendi anneni boyle durumda olacagini
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa işte iki ucu b:ktan değnek
- +1 yıl
Aynen canim sonucda annelerimiz atsan atilmaz satsan satilmaz ve sende sonucda yaslanip ayni durumda kalacaksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEt bişey olmaz incilerin dökülmez biraz fedakar kadın olun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşallah ayrılırsınız. Kaynın da varmış hep zor vallahi.
Ayrı ev olsun evinde rahatça giyin dolaş. Duşa bile gizli gidilir sizin evde vallahi şu amda.00 Yorumla
+1 yılTabiki kabul ederim evde yaşlıya bakmak sevaptır ayrıca sevdiğin adamın annesi bakmak zorundasın seviyorsan
10 Yorumla
+1 yılKabul etmelisin tabii hem tek çocukmuş eşiniz ondan başka kimsesi yok istemiyorsan da eşinin hatrı için kabul etmek zorundasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yıl100000 ay adamın kafasını üteledin 2 ay kendinden mi tırsıyorsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
10 ay olacaktı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBabası yok bence iki ay bile idare edememen evliliğe layık olmadığını gösteriyor ki kız kardeşi de çok iyidir sen geçimsizsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtme tabiki git bi tane it bul getir eve besle sizin aklınız anca onu kabul eder umarım yaşlanmazsn bi gün
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl ağır hakaret
+1 yılkaynanam vefat etmiş ise kabul eder idum aksi taktir de o 2 ay içinde yazik olacak uşagum
10 YorumlaKışın oldugu için kabul edebilirsin ama sürekli degil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. Ay kış bide 😬 kolay gelsin
20 YorumlaSen kaynana olmucan mı
12 Yorumla
Soran+1 yılOlacam ama oğllun huzurunu kaçırmak istemem
Etmezdim aynı evde yaşamayı
10 YorumlaBen isterim. Benim peşimi bırakır bu sayede
10 YorumlaBiraz vicdana gel sende kaynana olacan
10 Yorumla
+1 yılEttim bile başından beri bir oturuyorum ben ne saçma
127 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünme. Bir gün sende kaynana olacaksın ama.
- +1 yıl
Öylede ama sen benim kaynanamın nasıl azgın olduğunu bilmiyosun
- +1 yıl
Azgın derken. Ama iyi yönden de düşün. Çocukları kaynana bırakıp eşin ile gezmeye de gidersin.
Yani güvendiğin bedava bakıcı - +1 yıl
Bırakmam çocuklarımı kimseye ben bakarım
- +1 yıl
Ne bileyim yine de eşinin annesi. Yani sadece özel hayatınız çok rahat olmaz. Bir de evinde çok rahat olamazsın eskisi gibi.
Ama çocukları bırakmam deme bence. Bazen kafa dinlemek eşin ile yanlız kalmak istersiniz.
- +1 yıl
Azgın derken de kayınpederin yok mu. Kaynanan kaç yaşında ki
- +1 yıl
Kalmak isterim tabii rahatlık konusuna gelince de evet hiç bişekilde rahat deiliz
- +1 yıl
Kayın peder de var kaynımda var kaynanamda 51 yaşinda
- +1 yıl
Ben sadece kaynanan var sandım. Sen bırak evde rahat gezmeyi gece bile zor şey yaparsınız vallahi.
Üçü beraber ayrı eve çıksınlar. Eşini öyle ikna et bence - +1 yıl
Ikna etmeye cabalıyorum
- +1 yıl
Silahları kullanmalısın. Bayanlar isterse erkeğini hep ikna edebilir.
Tabi maddi kısmı bilmiyorum ama aynı evde zor olur.
Tam evlilik gençlik zamanlarınız deli dolu yaşamanız lazım. - +1 yıl
Evet kesinlikle
- +1 yıl
En kısa zamanda ayırana söz verdi aslında
- +1 yıl
İnşallah ayrılırsınız. Kaynın da varmış hep zor vallahi.
Ayrı ev olsun evinde rahatça giyin dolaş. Duşa bile gizli gidilir sizin evde vallahi şu amda. - +1 yıl
Oylee
- +1 yıl
Neyse çok özelinize girip sizi rahatsız etmeyeyim. Sorularım bitmiyor sanırım benim de
- +1 yıl
Sorun değil
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz. Kapalı bayansınız sanırım.
- +1 yıl
Evet kapalıyım
- +1 yıl
Temmuzda evlendim
- +1 yıl
Yeni evlisiniz. Çok zor işiniz gerçekten. Nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben ayda bir babama köye giderim. Şeytan o akşam dürter. İnan bazen mecburen oluyor ve duşa gitmeye bile utanıyorum.
Tabi normal ama yine de siz yeni evliler vallahi zor - +1 yıl
Zorr
- +1 yıl
Ne zaman dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz.
Özelden yazar mısınız bişey sormak istiyorum ama - +1 yıl
Saçma mı neden bu kadar saçmalık olsun eğer şartlar gercekten öyle götüryo sa
- +1 yıl
Sana göre saçma olmayabilir
- +1 yıl
Sana iyi davranmıyor o zmn
- +1 yıl
Evet
Seninde annen sayılıyorr
10 YorumlaYalnız kalan senin annen olsa ne yapardın?
10 Yorumla
+1 yılKaynananın nasıl biri olduğuna bağlı.
10 Yorumla
+1 yılNasil birir kayinvaliden
13 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum bayramdan sonra gelecekler
- +1 yıl
Kocanin annesini tanimiyorsun?
Soran+1 yılHenuz kocam değil
Neden oturacakmışsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılCanı sıkılıyor
Kendi annen olsa bu soruyu sorar mıydın
13 Yorumla