Türkler asker bir millet olsaydı Türk kızları da zorunlu askerliğe tabi tutulurdu. Dünyanın bir çok ülkesinde kadınlar da erkekler gibi zorunlu askerliğe tabi tutuluyorken (islam ülkeleri de dahil) asker bir millet olduğu ileri sürülen Türkiyede kadınlar askerlikten tamamen muaflar. Bu durum cinsiyet eşitliğine aykırı olmakla birlikte, Türkiye'nin asker bir millet olmadığını gösteren bir durum.
Bence Türk kızlarına askerlik yapmak yakışır. Hem askeri bilgileri öğrenirler, milli bilinç oluşur, disiplini öğrenirler, düzenli ve dengeli yaşamı öğrenirler.
Sizce Mhp'nin vermiş olduğu "Türk kadınlarının da zorunlu askerliğe tabi tutulmasını" öngeren yasa tasarısı ne zaman kanunlaşır?
Bence Türk kızlarına askerlik yapmak yakışır. Hem askeri bilgileri öğrenirler, milli bilinç oluşur, disiplini öğrenirler, düzenli ve dengeli yaşamı öğrenirler.
Sizce Mhp'nin vermiş olduğu "Türk kadınlarının da zorunlu askerliğe tabi tutulmasını" öngeren yasa tasarısı ne zaman kanunlaşır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaa zaten türkiyede a*mcığın varsa kraliçeler gibi yaşıyorsun yaani sırf kadın oldun için a*mın zorlanmasın diye hafif işler veriliyor ya da hiç verilmiyor her şey kolay onlar için şansı olan a*mlı doğar bu ülkede a*mın varsa senden iyisi yok hayat sana güzel yaani 😂😁
MÖ 209 yılında düzenli ordu kurmuş bir millete asker millet değildir demek de neyin nesidir. Türklerde kadınlara ''hanım'' denir ve evin komutanı hanımlardır :)
MÖ den bahsediyorsun. Ben şimdiden bahsediyorum. Eskiden öyleydi, şimdi değil.
Evin komutanı? Pardon ne alaka. Bu kılıbıklıktır. Konu dışına çıkmayalım.
Mö'de de kadınlar askere alınmıyordu, ama isterse orduya katılabiliyordu, şu anda da kadınlar isterse orduya katılabilir...
Ben bütün kadınların erkekler gibi zorunlu askerliğe tabi tutulmasından bahsediyorum. İsteğe bağlı gönüllü orduya katılmaktan değil. Sen konuyu değiştiriyorsun.
Konu zaten Türk milletine asker değil deyişin, kadınlar askere alınmıyor diye koca bir millete nasıl asker millet değil diyebiliyorsun ki?
Millet sadece erkeklerden oluşmuyor. Toplumun yarısı kadınlardan oluşuyor.
Bence de
Kızlar da askerlik yapmalı.
Ben yaptım. Askerlik. :D