Bu beladan nasıl kurtulabilirim?

Şimdi şöyle bir durum var. Bir arkadaşım vardı 3 senelik arkadaşım. Ama şu an bu anlatacağım durumu başımıza açtığı için konuşmuyoruz. Bu arkadaşım yanılmıyorsam 25 martta bi adama bim mesajı atmak istemiş. Bu adamın kızı yazmış arkadaşıma. Birbirlerine küfür etmişler. En son bu kız babasına göstermiş küfürleri falan. Salak arkadaşımda bizim whatssaptaki grubumuza eklemiş adamı. Adam baya bi küfürler saydı orda. Sonrasında aradık hani kim falan diye. 50 yaşında bir adam. Adam dedi numaralarınızı dağıtıcam ve savcılığa şikayet edicem sizi. Grupta 4 kişiyiz sadece o bir arkadaşım suçluydu onun gruba alması yüzünden hepimizin başı yandı. Biz yazıyoruz abi öyle böyle ne savcılığı falan. Tabiki bu birazda tehdit amaçlı. Adam üstelik taciz etti bizi. Pis pis fotoğrafların üstüne bizim numaramızı yazıp paylaşmıştı. Sonrasında sildi tabiki. En son adam dedi o çocuk benden özür dilerse konuyu kapatırım. Özür diledi konu kapandı sandık biz. Sonrasında diğer bi arkadaşımın ablasına " Gel Karım Ol" yazmış. Annesi de aramış sen benim kızıma evlenme teklifi falan ettin sapık falan. O günün böyle akşam saatlerinde adam beni aradı olayı anlattı. Teklif falan etmediğini söyledi ama benim ozmn o yazdıklarından haberim yoktu yapmaz falan dedim. Baktık olmuyor tüm kanıt ss ne varsa arkadaşımın annesine verdik onlar karakola gittiler. Bizim ailemiz öğrenseydi bizi bitirirdi. Polis demiş uğraşmayın ararsa engelleyin falan çünkü bu işi savcılik falan çözmez çizmeyi geç bakmazlar bile demiş. Bizde numarasını heryerden engelleyip çıktık. Tek şu an basında en büyük beka olan benim. Adamın elinde fotoğrafım vardı ve onu facebooktan paylaşıp üstüne sanki ben kendim yazmışım gibi numaramı yazıp arayabilirsiniz bay bayan her türlü sohbete açığım falan yazmış. Bu 1 haftadır da arayan arayana. Bazılarına bu olayı anlattım benim yazmadığımı dün arayan kişilere de yanlış numara o ben değilim falan dedim o paylaşımı şikayet edip yorumlara yanlış numara aramayınız yazar mısınız dedim ama yazmış olsalar bile hala arıyorlar. Üstelik gecenin kaçında ve 40 yaş ve üstü yaşlardaki adamlar arıyorlar. Artık ne yapacagimi şaşırdım. Üstelik facebooktan paylaşılan sayfaya bakıyorum öyle bi gönderi var mı diye yok görünüyor ama arayanlar var diyorlar. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Acil yardım lütfen!
Bu beladan nasıl kurtulabilirim?