🇹🇷 Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Gününüz aydın cumanız mübarek olsun.
🍃🌸🍂
🍃🌸🍂
Hayırlı Cumalar. Ramazan buruk geçiyor nerede o eski Razamanlar. Onun dışında blraz zorlansam da görevcikler vs olunca da sabır.
Güçlüsün sen, üstelik kalbin papatya tarlası kadar da hassas. Allah gücünü artırsın ve hep mutlu ol... 🌺
Amin, Elif gibi güçlü olmayı benimsiyorum.
👍
Hamd olsun gayet güzel geçiyor
Tesekkur ederim
Cevap
4Cevap
Benim bu sene zorlu sınavım sanırım...
Olsun... Allah beterinden saklasın, sevdiklerim iyi olsunlar da , ben sınavdan gocunmam hamd olsun ☺☺☺☺
Rabbim sıkıntılarını gidersin, sınavını kolaylaştırsın. 🌸🌺
Cümlemizin inşallah
Amin 🙏
Çok insan ramazanda ne yaptığını bilmeden aç kalıyor iyi niyetle tutanlara ne mutlu.
Elhamdulillah iyi geciyor. Gecen yillarda biraz daha zorlanmistim cok daha uzun oldugu icin.
Cok karisik burda hava durumlari
Güzel geçiyor ❤️
Sizinki nasıl geçiyor?
Amin sizin de. Güzel geçiyor.
Elhamdülillah bu ramazan hiç zorlamıyor
Müslüman olmadığım için benim için değiliklik yoj
Hiçbirdine.
Objektif duruşunuz için teşekkür ederim.
Bizim islam dininin emirlerinden biri olan oruç ibadetini hakkıyla yani layıkıyla yapabilirsek, bunun sonucunda sadece Allah’a olan borcumuzu Ödemiş olmuyoruz, ayrıca beden sağlığımızı, ruh sağlığımızı, fakirin dahi verdiği 28 TL gibi küçücük bir meblağ fitre olarak ve zenginin vermesi gerektiği 1/40 yani %2,5 zekat olarak fakire vererek sosyal sorumluluk yerine getirilir ki bu fakir sadece müslüman fakir değil kalbi islama ısındırmak smacıyla gayrimüslimlere de verilebiliyor. Kötü söz kötü hareket yapılmıyor. Bir ay. Olmadı gereken bu. Kimse zarar görmediği gibi herkes yararlanıyor, sosyal denge kuruluyor.
Sabrınız ve okuduğunuz için teşekkürler hanımefendi. 🙏🌸😎
Yalnızlığın tadına vara vara geçiyor.
Güzel geçiyor
Amin. Teşekkür ederim:)
Güzel geçiyor
Iyi gbi
çok şükür.
rabbim bugünümüzü aratmasın.
Güzel
Orta.
Kafamda çok düşünceler olduğu için. :)
Kafam bir çok şey de çok karışık.