Kimileri Koronavirüs ile boğuşmaya devam ediyor, kimileri ise artık salmış çayıra Mevlam kayıra. Ama şu bir gerçek ki, Koronavirüs her yerde. Dünya Koronavirüs ile boğuşurken sen sevgilinle yaşadığın sorunlarla mı boğuşuyorsun? Yoksa uzaktan eğitimde yaşadığın problemler mi canını sıkıyor? Konuş bakalım, nedir senin canını sıkan? :)
Dünya Koronavirüs ile boğuşurken sen neyle boğuşuyorsun?
Ailem ile uğraşıyorum. Yok olup gitmek geliyor içimden. Yabancılaşmak istiyorum. Kimseyi tanımayayım, kimse beni tanımasın. Yabancı yollarda koşmak, yabancı kollarda uyumak istiyorum. Hiç bilmediğim bir şehirde uyanmak istiyorum. Kısaca kaybolmak istiyorum.
Yav hava alacak kadar çıkıyorum evin yakınlarında yürüyorum ama bahsettiğim şey o değil. Tatillerde giderdim ben hep, arkadaşlarımla sürekli sokaklarda sürterdim böyle eşofman giyip saç baş dağınık turlayıp dönmek olmaz ki.
tv izlesek iftiralar , yalanlar dolanlar, kadın cinayetleri, saglik görevlilerini darp , sacma sapan programlar , dartışma programları oldu hakaret programı , kimseyeye saygı kalmadı , aileyi hiçe sayan diziler , tvleri izlemeyin lağımdan farkı yok , ksye kaydoldum oda ekşici dolu , inanclı biriyisen hakaretin bini bin para insanlık heryerde bitmiş😔 şu ramazanlıkta dinimi alaya alan herkeze yazıklar olsun sucumuz ney ben bunu haketcek naptım😔
Boğuşmaktan yorulunca zihinsel ve ruhsal olarak insan salıyor bazı şeyleri. Önüne geçemeyeceğimiz şeyler hep vardı ve olacak malesef. O yüzden akışına bırakmak daha cazip. Keyifli geceler.
Yeni projelerimle tasarımlarında, arabanın servisiyle, inşaatın kapı penceresiyle, başka inşaatın kontrolörlüğü ile yoncalarımın biçimiyle, iyi bari bağlarla babam ilgileniyor... 😃
Hayatla boğuşuyorum. İnsananın kendi sesiyle kendisini susturmasıdır, belki de kendinden kendine çıkan yokuşlarda yorulmasıdır hayat, en azından benim için böyle.
Kendimle, arada çıkan rahatsızlıklarımla ve suaralar en yoğunu manevi dini konularda eskisi gibi sıkılaşmaya ve devamlılığa ihtiyacım var maneviyatimla boğuşuyorum.
9 gündür kaç soru sordum🤣 ilaca kadar valla berbat geçti düşmanım bile olmasın dikkat et kendine oda psikojisi de daha zor inşallah bidaha olmam yoksa oranın ortasında mezar açsam daha iyi😅
İki çocuk, sorumlulukları, dertleri bitmiyor ☺️ biri okula gidiyor, bir gidiyor, bir gitmiyor, diğeri daha küçük, hiç durmuyor... Ramazan geldi yemek derdi sofra derdi aman da aman işte 🤦😆