sizce hangisi arkadaşlar?
ingiltere
abd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beklentilere göre değişkenlik gösteren bir durum ama ' ben Amerika diyorum. Sebeplerine gelirsek eğer '' Amerika da ırkçılık gibi durumlarla karşılaşma olanağın Avrupaya göre yüzde 1' 3 gibi bir durum avrupa da bu olasılık daha fazla. Avrupalılar her ne kadar kabul etmese bile türkleri sevmiyor. İngiltere Almanya vs bu durumun çok ta değişeceğini sanmıyorum genel olarak öyleler çünkü. Amerika da her zaman birinci sınıf vatandaşsındır. Sebebi ise ''Amerikanın özünde bir göçmen ülkesi olmasıdır''. Türkiyeden' Avrupaya göç eden her insan 1 kere dahi olsa ırkçılıkla karşılaşmıştır. Bu konunun dışında diğer konulara gelirsek ''Amerikanın toprak bütünlüğü çeşitli avantajları da beraberinde getirir bunlar ' 4 mevsim , iş olanakları, bir çok kültürden insanla tanışmak, kiralık ev konusunda Avru vs vs''. İngiltere ve diğer avrupa ülkelerinin, bu konularda Amerika ile aşık atabileceğini düşünmüyorum. Kendini geliştiren' iyi bir mesleği olan ve ya kendine güvenen bir insan '' bence Amerikayı seçmeli''. İnsanın etnik kökenine bakılmadan' kendini özgürce ifade edebileceği bir ülke orası. Kötü yanları da yok değil '' sağlık sigortanız olmadığı zaman işiniz çok zor devlet sizi umursamıyor sosyal yardımlar avrupaya göre daha kısıtlı vs'' ama bu durumun da eskiye nazaran daha iyileştirildği söyleniyor. Onun dışında ' konum olarak Türkiyeye uzaklığı ' ulaşım konusunda problem yaratabilir.. + ve eksi yönleri iyice düşünülüp ona göre karar verilmeli. Bunlar benim şahsi görüşüm 'her iki ülkede de daha önce bulunmadım ama bence 'Amerika daha iyidir'..
Cevap
3Cevap
ABD gocmen kulturu olan bir ulke ve ABD'de yasamak daha rahat. Ingiltere ise daha cok ulus devlet anlayisi ile yonetiliyor ve gocmenler adina o kadar da kolay degil.
Bence ingiltere. Tabi hiç gittin mi diyeceksin yok gitmedim. Ama kraliçe bütün kullarına iyi bakar
En çok turist alimi yapan ülke ABD'dir. Dünyanın en gelişmiş ülkesidir. ABD kalp ben
Yaşamak için İngiltere daha iyi
neden
tecrübem yok ama hissettim.
Bence abd
ABD bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?