Yavru daha 45 günlük falan.
2 tane yem kabı var kafesinde ikisine de koydum
Annem 2 gündür yemleri yenilemiyor bitmedi tbi yemlikte var baya hala korkuyorum ama
Yemler değiştirilmeli bence sıklıkla gibi geldi de
bilmiyorum bilgisi olan var mı
Yemler ne sıklıkla yenilenmeli
2 tane yem kabı var kafesinde ikisine de koydum
Annem 2 gündür yemleri yenilemiyor bitmedi tbi yemlikte var baya hala korkuyorum ama
Yemler değiştirilmeli bence sıklıkla gibi geldi de
bilmiyorum bilgisi olan var mı
Yemler ne sıklıkla yenilenmeli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kuşlar, o yediklerin yemin kabuğunu çıkartıyorlar. Baktın o yemlik kabukla dolmuş, o zaman değiştirmen gerekiyor. Şöyle mesela parmağını sok yemliğe ve kar biraz. Altındaki dolu yemler üste çıksın. Yani, yemlikleri kabukla dolunca değiştirmelisin
Peki bir de şey sorucam
Muhabbet kuşum daha önce yapmazken şu an kafesin demirliklerine çıkıyor üst taraftaki ve gagasını emirliklere dayayıp öylece duruyor kemiriyor kaç dakikadır öyle neden ya
yazık yavrucak
kendi kendine bir hayvan işte. Oynuyordur yani. İnsan değil ya, yaptıkları hareketler çok mantıklı değil. Eve alıştıysa kafesin kapısını açabilirsin. Gezsin çocuk
Daha geleli 3 gün oldu ve korkuyor ya alışamadı
En az 10 12 gün de açmayın demişler
haa tamamdır o halde. Bana sorarsam 20-25 gün sonra açardım. Ortalığa alışsın, etrafı tam görsün. Bi de iyi araştır internette. Çıkarmadan önce ortalık toplu olsun. Camlar kapalı, ocak kapalı falan. Şu videoyu da izle derim
https://www.youtube.com/watch?v=FanDu4hMJLA
Aaa tamamdır kesinlikle izleyeceğim çok teşekkür ederim
Eve, bize alışmadan çıkarmam zaten
Çok sağolun
Kabukları kalıyor o yemliğin üst kısmında, onu günlük olarak alıp üstünden üflersen kabukla uçacaktır. Daha rahat yer.
Peki bir de şey sorucam
Muhabbet kuşum daha önce yapmazken şu an kafesin demirliklerine çıkıyor üst taraftaki ve gagasını emirliklere dayayıp öylece duruyor kemiriyor kaç dakikadır öyle neden ya
Oynuyordur bir şey yok onda, gaga taşı var mı kafesinde?
evet evet var
uyumaya çalışıyor sanırım gözleri kapalı ama en ufak seste açılıyor
Korkma, bazıları yapıyor öyle.😄
Üfür kabuklar gitsin değiştirmeye gerek yok.
Ne kadar durabilir en fazla
Yani nem falan almıyorsa durabilir zaten kuşlar bitirir o kadar uzun kalmaz.
Peki bir de şey sorucam
Kemik aldınız mı?
Gagası körelmiş olabilir.
gaga taşı var kafesinde
O zaman sorun yok
Kafesi açık bırak odada uçsun
Bize geleli 3 gün oldu daha. En az 10-12 gün açmayın demişler hem evi tanısın bize alışsın vs diye zaten alışma sürecinde tam alışamadı hala korkuyor
Şimdi de size dediğim şekilde aynen uyumaya çalışıyor sanırım gözlerini kapatmış ama en ufak sesde de açıyor
Ben de ilk defa bir kuş baktığımdan sürekli acaba bu hareketi niye yapıyor vs telaşlanıp araştırıp soruyorum
çok teşekkür ederim size de bilgileriniz için
Yok yok aç eve daha kolay alışır. Şimdilik elinize almayın.